Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.11.2024., 21:52   #5371
okarm
Premium

Datum registracije: Jan 2007
steta, ja sam pred koju godinu tamo uzeo i bili su dosta povoljni.
okarm je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2024., 10:55   #5372
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor okarm Pregled postova
steta, ja sam pred koju godinu tamo uzeo i bili su dosta povoljni.
Ma to je moj rodni kraj, znam tam sve.

Uzeo sam tamo stol već 2 puta, starci uzeli namještaja i svega zadnjih 30 godina.

Ali eto, kriza.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2024., 12:00   #5373
okarm
Premium

Datum registracije: Jan 2007
ima i galekovic blizu v. gorice
okarm je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2024., 17:59   #5374
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Uzeo sam tamo stol već 2 puta, starci uzeli namještaja i svega zadnjih 30 godina.

Ali eto, kriza.
Najgore je kada radiš manje jer nemaš posla pa kad posao dođe ne možeš ga odraditi.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je online   Reply With Quote
Staro 18.11.2024., 19:02   #5375
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Najgore je kada radiš manje jer nemaš posla pa kad posao dođe ne možeš ga odraditi.
Posla 'u drvetu' ima koliko hoćeš, samo su gospoda počela debelo pretjerivat sa cijenama stolova za dnevni boravak ili za blagovaone, a custom made kuhinje da ne spominjem. Takvi nemaju posla. Ljudi (stolari) koji su cijene adekvatno prilagodili REALNIM troškovima tržišta i rada imaju posla preko glave i više nego dobro zarađuju.
Radio sam posao koji usko surađuje sa istima, i poznam dosta ekipe, i znam kako rade normalni, i znam pojedince koji su se svim silama usmjerili na ekipu koja plaća stolove 3,4,5 i više tisuća eura, ili im rade kuhinje od 30-40-50.000 eura, pa onda kuknjava što takvih nema svaki mjesec, a u birtiji im je glavna priča neću ja radit za kikiriki....
Da im je dvije hrastove daske sušene u sušari 30 dana i debele barem 10cm platiti 50 eura, kupiti epoksi na akciji za 200 eura, a stol naplatit barem 5000 eura i ležat ostalih 3 tjedna nakon što to slože i pobruse, i onda kukat kako je posla malo i ne isplati se....
Dok na drugu stranu imaš stolara koji svoj posao i više nego dobro naplaćuje, ali nije nerealan s cijenama, radi vrhunski kvalitetno, daje radnicima vrlo dobre plaće, i zatrpan je poslom odavde do zagreba non stop.

Vidim da sam otišao u opširne priče, ali poanta je da itekako ima posla u toj industriji, sirovine ima, dakle JEDINI problem mogući je manjak radne snage, ali ništa drukčije nije u bilo kojoj grani proizvodne industrije u hr, no opet tu dolazimo do adekvatne plaće - oni koji pošteno plate svoje radnike, nemaju takvih problema.
Staro 18.11.2024., 19:54   #5376
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Ja sam samo generalno komentirao ono što se događa posvuda. Oni koji počnu "djelomično zatvarati" preduzeće redovito ubrzo nakon toga, ovisno o troškovima, prdeknu. Rješenje nije raditi manje, nego naći profitabilni posao. Što u pravilu nije trivijalno. Što se tiče cijena, svako tržište ima svoju cijenu i to je normalno. Kada sam frajeru platio košnju od 4h 400€ shvatio sam da nemam pojma o ponudi i potražnji
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je online   Reply With Quote
Staro 22.11.2024., 09:45   #5377
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Adaptacija kuće/stana

Citiraj:
Autor Piksa Pregled postova
Ne znam ništ o njima. Javi dojmove.

Sljedeći tjedan stižu prozori, rekao je da me još nazove zbog staklene stijene umjesto pvc prozora, pa pošibam slike kad bude gotovo.

Edit: nadoplata za staklenu stijenu + komarnik jedan na nju 540€. Znaci sad sve zajedno na kraju ispadne 2800-2900€.

Zadnje izmijenjeno od: devaa. 23.11.2024. u 13:52.
devaa je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2024., 14:23   #5378
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Bok,
Molim vas građevince i sam-svoj-majstore početnu preporuku za planiranje remonta poda vikendice u jednoj sobi.
Kuća je zidana bez fasade i izolacije, na podu je samo nalijepljena PVC obloga, nisam dizao da vidim jel ima nešto izolacije još, kuća je iz pedesetih, Zagorje.
Ispod je dio podruma koji se ne koristi, znači izolacija od zraka

Želja je isprazniti sobu i obnoviti podove i zidove. Pa bih volio čuti preporuke što mislite najrpirje o podu, kako se to pretpstavljam ljepilo skida i što staviti na pod. vjerovatno laminat.

HVala,
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.
mhadina je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2024., 09:52   #5379
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Dal ćeš stavljati kakvu izolaciju?

Ja sam friško slagao na goli beton (ispod je garaža): prostorija 12m2, pod poravnat s glet masom na to 2 cm XPS stiropor pa 3 cm stepprock tvrda kamena vuna, pa dva sloja 12mm osb (okomito jedan sloj na drugi, šrafljen gornji sloj u donji) i na to ću mislim staviti LVT.
Staro 25.11.2024., 08:11   #5380
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Dal ćeš stavljati kakvu izolaciju?

Ja sam friško slagao na goli beton (ispod je garaža): prostorija 12m2, pod poravnat s glet masom na to 2 cm XPS stiropor pa 3 cm stepprock tvrda kamena vuna, pa dva sloja 12mm osb (okomito jedan sloj na drugi, šrafljen gornji sloj u donji) i na to ću mislim staviti LVT.
Tnx, a uspio si iznivelirati sa ostalim prostorijama ?
LVT je ?
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.
mhadina je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2024., 09:26   #5381
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Datum registracije: Nov 2018
Luksuzni vinil pod.

Skuplja i bolja,u biti najvalitetnija verzija vinilnog poda
Stanky069 je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2024., 12:08   #5382
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Citiraj:
Autor mhadina Pregled postova
Tnx, a uspio si iznivelirati sa ostalim prostorijama ?
LVT je ?
Prostorija je na polukatu, tako da nisam s ničim trebao nivelirati.
Al možeš s debljinom stiropora, debljinom osb ploča itd.
Pa i nije više toliko skup LVT ima ih od 20tak eu po m2, prednost je da je tanak, 3-4mm, ide i tanka folija ispod.
Tako da možeš skombinirati visinu koju hoćeš.
Ili staviš laminat, s njim isto kombiniraš ukupnu debljinu,
Staro 29.11.2024., 11:54   #5383
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Trebam vrata za vanjsku terasu, dolje je betonski zid visine 1m, a na njega je napravljena streha na 80mm željeznim stupovima.
Zid od betona smo izrezali, nakon što se uredila fasada po zidu ostala mi je širina rupe nekih 107-108cm sa stupovima s obje strane, a htio bi vrata visine nekih cca 160cm.
Ovako nešto razmišljam, ali da su malo zatvorenija: https://www.bauhaus.hr/kovane-ograde...ezo/p/26853936

Sad gledam kako takva vrata napraviti. Nisam baš bravar pa mislim ili uzeti gotova ako nađem dimenziju ili angažirati bravara.
Pevex, bauhaus i ekipa - slabi izbor, problem naći dimenziju.
Lokalni bravar - 1000€+ za cinčano željezo ili za istu cijenu Al-Fe kombinacija čelični okvir + "daske" za ispunu od gotovih Alu profila. Teško prilično, 150+ kg u procjeni...

Cijena mi se čini malo puno obzirom da gotovih ima po puno manjoj cijeni...

Mišljenja?
Ima kakvih boljih trgovina s gotovim takvim vratima, di da tražim?
c-shadow je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2024., 18:15   #5384
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Imam jedan prekidač za svijetlo koji je zbog glupog nacrta na kući promjenjen i pomaknut iza vrata, što mi je totalno neintutivno.

Da ne štemam sada oko štoka od vrata, imam koju opciju bežićnog prekidača za svijetlo + nekakva smart bežićna žarulja?

Hvala
Staro 01.12.2024., 18:33   #5385
marko_st
Registered User

Datum registracije: Nov 2014
Ovako na prvu, drugarica Ikea

Poslano sa mog RMX2170 koristeći Tapatalk
marko_st je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2024., 19:54   #5386
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Eeee da, to sad i ja trazio, wifi tipka konkretno koja bi mogla pokretati smart zarulju... Ali ili su skupi ko vrag (20+ eura samo tipkalo, nalazio sam ih na amazonu, jako su rijetki), ili moras istresti pare na zigbee/aqaru ili sl. ekosustav i imati hub koji ne zelim jer mi je sve na wifiju/google homeu.

Ako itko zna neki cheap wifi prekidac da radi s google homeom, slusam
Staro 01.12.2024., 20:16   #5387
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

A već imam Aquara kameru i zvono, mogao bi odmah i taj switch piknuti.
Staro 06.12.2024., 11:08   #5388
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Je li možda netko imao situaciju u stanu koji je imao "turbo" bojler te želio instalirat novi?

Kontaktirao sam ured dimnjačara, s njihove strane nisam dobio info što mi je opcija osim nadanja da je trenutni ispravan i može se servisirati.

Na vertikali su 4 stana, svi sa turbo bojlerima, ne vjerujem da bi bili voljni raditi izmjene na dimnjaku i kupovati nove bojlere.

Turbo bojleri su na slobodnom tržištu u Bosni i Srbiji, međutim, ovisim o dimnjačaru hoće li mi tolerirati izmjenu istoga, te nemam garanciju na isti.

Od jednog majstora sam dobio info da imaju u ponudi polu-kondenzacijski bojler koji u nekoj kofiguraciji nema potrebe za promjenom dimnjaka radi kondenzata.

Od drugog majstora sam dobio "mig" da dimnjačar ne može zakonski raditi probleme ukoliko sam stavim novi bojler radi ne mogućnosti popravka staroga, i.e - ako mi netko u fušu zamjeni bojler

Kakva su vaša iskustva? Prerovao sam google ali nisam konkretno rješenje našao, prije nego dobijem ključeve i angažiram dimnjačara...

Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 06.12.2024. u 11:15.
zkljaja je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2024., 11:30   #5389
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Dva iskustva za centar Zagreba, oba su praktički vezana za potres.

Prva lokacija - dimnjaci dobili po piksi, ništa nepopravljivo, no nakon dimnjačara bila i plinara i podijelila plombe na brojila. Zgrada ima 25-30 stanova. Išlo se u sanaciju po hitnom postupku, svi su mijenjali bojlere u kondenzacijske, svi dimjaci sanirani. Trošak bojlera smo snosili mi (u to vrijeme je bio aktualan i neki fond pa se iznos ili dio iznosa za bojler vratio nakon nekog vremena), a dimnjake smo platili iz pričuve. Prije puštanja u pogon dimjačar je izdao atest

Druga lokacija - dimnjaci nešto malo dobili po piksi. Zgrada je manja, deset stanova, nemaju svi grijanje na plin, oni koji imaju dobili plombe. U sanaciju se nije išlo jer postojeći dimnjaci ne idu ravno, imaju neke pregibe pa bi bila hebada za postavljat, zgrada nije za to, nije potrebno svim stanarima i nedaju novce iz pričuve. Znam za par stanova da je skinula plombu i nastavilo koristit plin, mi smo na struju prebacili. Sad kako ovi koji su skinuli plombu i dalje funkcioniraju i kako prolaze na godišnjoj kontroli od strane dimnjačara ne znam. Također ni u plinari s obzirom da imaju potrošnji, a plombirani su.

Ako ćeš stavljat kondenzacijski kako ćeš riješit dimnjak i dovod zraka bojleru? Imaš mogućnost na fasadu? Sam rješavat dimnjak je skupa igra. GPZ ima smjernice za fasadne bojlere. Možda su u međuvremenu postrožili i ne smije se više na fasadu, ne znam.

Najelegantnije rješenje je da zamijeniš za turbo bojler opet. Ima servisera koji i dalje imaju zalihu tih bojlera i mogu ih zamijenit.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2024., 11:55   #5390
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Turbo bojler radi slično, što se tiče dimnjaka, uvlači iz dimnjaka zrak i ispuhuje, ima manja cijev unutar veće.
Radi se samo o brzini i tlaku tih plinova.
Sjećam se da su kod mene išli beki proračuni jer sam htio staviti drugu marku bojlera koju sam sam nabavio povoljnije od opcije koju su oni nudili.
Bilo je natezanja, al sam riješio, al.oba su bila kondenzacijska.

Dimnjak se ne treba radi kondenzata, to je odvod obični kroz plastičnu cijev za vodovod, kod mene fi 40mm
Staro 06.12.2024., 11:59   #5391
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Ispravak, atmosferci su bili na one dvije lokacije gore. Zabrijao sam da je turbo=atmosferac.

U principu onda ima pripremu već u dimnjaku. Samo odvod kondenzata treba riješit.
Staro 06.12.2024., 13:03   #5392
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Atmosferac koristi zrak iz prostorije, i dimnjak je obični, bez duplih cijevi.
Imam sve tri vrste što u kući što stanu.
Staro 06.12.2024., 15:03   #5393
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova

Ako ćeš stavljat kondenzacijski kako ćeš riješit dimnjak i dovod zraka bojleru? Imaš mogućnost na fasadu? Sam rješavat dimnjak je skupa igra. GPZ ima smjernice za fasadne bojlere. Možda su u međuvremenu postrožili i ne smije se više na fasadu, ne znam.

Najelegantnije rješenje je da zamijeniš za turbo bojler opet. Ima servisera koji i dalje imaju zalihu tih bojlera i mogu ih zamijenit.
I ja bih rado elegantno rješio zamjenom bojlera na novi turbo kojeg bi već nekako dovezao iz BiH ili Srbije pošto tamo ne vladaju zeleni. Nemam opcije fasadnog dimnjaka za kondenzacijski, kupaona je u sred zgrade...Ove divlje akcije sa skidanjem plombe na plinomjeru mi se ne sviđaju nikako..

Beretta je valjda razvila bojler isključivo radi takvog slučaja gdje ljudi nisu u mogučnosti mijenjati dimnjak, a ne mogu nabavit novi Turbo bojler. Kondenzat se skuplja i "neutralizira" u za to namjenjenoj posudi...ali servis koji ih zastupa kaže da dimnjačari često nemaju sluha za to rješenje.

https://beretta.com.hr/proizvodi/rez...ijski/ciao-at/

"Turbo" bojeler = tradicionalni bojler

Trenutno je dimnjak "dvocjevni" pa nije konfiguracija sa manjom cijevi unutar veće...
Staro 06.12.2024., 15:42   #5394
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova

Trenutno je dimnjak "dvocjevni" pa nije konfiguracija sa manjom cijevi unutar veće...
Jedna cijev služi za dovod zraka? Onda se može kondezancijski lako instalirat.

Kaj se tiče klasik bojlera, ne trebaš u BiH porezat, serviseri imaju rabljene. Jedino ak novi želiš ako ih tamo ima
Staro 09.12.2024., 21:20   #5395
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Par plinaša mi je reklo da je dimnjačareva zadnja, pa ću ga pozvati na lokaciju nek mi veli uživo šta mi je činiti.
Staro 11.12.2024., 18:57   #5396
Integrity
Registered User

Integrity's Avatar

Datum registracije: Apr 2017
Pitanje/preporuka:

U kupatilu u stanu imamo mozaik u tus kabini koji su ugradili prethodni vlasnici. S godinama mozaik polako otpada na dnu i na jednoj strani. Supruga je odabrala plocice koje bi stavila i dogovorila majstora. Doticni je poceo odugovlaciti i na kraju smo odlucili potraziti drugog majstora.

Drugi je dosao pogledati i preporucio da se mozaik ne skida te da se radi impregnacija i lijepe plocice preko toga valjda? Jer na jednoj strani je rigips, pa ako krenu skidati plocice pokidat ce rigips bit ce vise posla itd.

Da li se preporuca impregnacija pa stavljati nove plocice ili sve skinuti, vise radova i napraviti kako spada?
Integrity je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2024., 19:24   #5397
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Datum registracije: Nov 2018
Kvalitetna impregnacija i nema problema...po seljački "kvarc grund",on ostavi fino hrapavu površinu da bolje drži.
Nećeš imati nikakvih problema,napravio sam more kupatila keramika na keramiku, podova da i ne pričam dok sam se time bavio.

Skine se ono što slabo drži,to je normalno,a ostalo se ostavi ,ako sve dobro drži,ništa se ne skida...grundira se kvalitetnim grundom i uzme se pošteno ljepilo,ne neko žnj smeće i nemaš brige.
Stanky069 je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2024., 20:43   #5398
Integrity
Registered User

Integrity's Avatar

Datum registracije: Apr 2017
Citiraj:
Autor Stanky069 Pregled postova
Kvalitetna impregnacija i nema problema...po seljački "kvarc grund",on ostavi fino hrapavu površinu da bolje drži.
Nećeš imati nikakvih problema,napravio sam more kupatila keramika na keramiku, podova da i ne pričam dok sam se time bavio.

Skine se ono što slabo drži,to je normalno,a ostalo se ostavi ,ako sve dobro drži,ništa se ne skida...grundira se kvalitetnim grundom i uzme se pošteno ljepilo,ne neko žnj smeće i nemaš brige.
Hvala!
Integrity je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2024., 17:35   #5399
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
U zadnje vrijeme sve više čujem sa sprske MAXIMA fasade i unutarnje boje, glet i ostalo. Navodno je dosta dobro. Ima li tko iskustva?
Staro 19.12.2024., 07:36   #5400
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Poz ekipa adaptiram kuću (oko zaprešića) pa me zanima ima li smisla zbukanje sad po zimi ili to bolje na proljeće napraviti?

Također dali da se ide na običnu žbuku ili termo/nešto drugo, kuća jako hladna (ići će fasada u budućnosti)
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na