|
|||||||||||
|
|
#76742 |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
|
|
|
#76744 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Znao sam da su cijene polovnjaka otisle u nebo, ali da su ovako nebulozno otisle u nebo nisam vjerovao. Znaci Clio iz 2014te godine sa 1,2 motorom i automatskim mjenjacem, 100k na satu, najjeftiniji koji nije oguljen i unisten kosta 10k€!! 15 godina star G6 automatik nema ispod 8500€, Captur sa istim motorom i mjenjacem kao ovaj Clio gore, 100k na satu malo udaren u peta vrata 10k€. Jel ja nesto krivo trazim ili ovo stvarno vise nije normalno? |
|
|
|
|
|
#76745 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Yep cijeli svijet poludio. Nema vise jeftinih rabljenih. Kad vidim da za 10 godina stari "obiteljski karavan" iz C segmenta u kolko tolko dobrom stanju moram iskesirat 15-20k riga mi se. Dok Megane ide i ne radi probleme - hebe mi se. |
|
|
|
|
|
|
#76746 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() https://www.reddit.com/r/WeirdWheels...ble/?rdt=54871
|
|
|
|
#76747 |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#76748 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Polovni auto se ne kupuje nakon korone od kada su cijene otišle u nebo. Sve je krenulo nestašicom novih automobila, čarkanjem na isporuku, manjkom chipova...ali cijene su ostale ogromne novih i polovnih. Kupio polovni prije korone i da ga idem prodavati dobijem isto ili više. |
|
|
|
|
|
#76749 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
|
|
|
|
|
|
#76750 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Oduvijek sam kao ljubitelj automobila sanjao o vožnji jeftinog kineskog auta bez imalo duše sa što više garancije, samo da se prebacim od točke A do točke B.
|
|
|
|
#76751 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ma daj? ja baš volim vintage aute koji mi daju taj poseban osjećaj nostalgije i ugode vožnje, pogotovo auti sa sirovijim zvukom. ![]() sVaKoM SvOjE! ![]()
|
|
|
#76752 |
|
Premium
|
Drugi auto bi nam mozda trebao, ali nije nista hitno ni nesto sto ne moze cekati, ali nesto sumnjam da ce se situacija popraviti. Eventualno bi se mogla pogorsati jos s obzirom na trenutnu situaciju u europskoj auto indistriji. Samo mi zdrav razum brani dati 10-15k€ za isluzenu gradsku kanticu. Al vidjet cemo, nema zurbe. Sto se tice cabria, za sada je na cekanju. Skuzile cure da im i nije toliko napet jer su skuzile da je nepraktican, pa sad gledamo nesto sa tvrdim krovom. Kao sto su kolege gore naveli, cabrio se uvijek moze rentati preko vikenda za parsto eura. |
|
|
|
|
|
#76754 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
|
|
|
|
#76755 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
|
|
|
|
#76757 | ||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#76758 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: strgani. 05.11.2024. u 19:23. |
|
|
|
|
|
#76759 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
#76760 |
|
Premium
|
Svaka cast svakome, ali ja podrzavam njemacku auto industriju. Ne dam Kinezima para 😄 |
|
|
|
|
|
#76764 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Vozio sam KIA CEED SW CRDI 1.7 za vikend, Sve je to "ok" ali nije to to. Auto jednostavno nije solidan. Što sam i rekao vlasniku i s čim se i on složio. Njegov otac i njegov brat voze škode ali on eto nije bio pri lovi pa je kupio KIJU. Veli kako je tako je. I mislim da bi prije vozijo dačiju nego kineza. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#76765 |
|
White Rabbit
|
Njemacka autoindustrija je trenutno u krizi, pogotovo VW grupacija. Opel je po novome francuz, Mercedes definitivno vise nije sto je nekad bio ako gledamo na kvalitetu (i dalje bih ga radije nego BMW/Audi) i ostalo je tak...Ponekad imam osjecaj da kinezi nisu mogli konkurirat na polju motora sa unutarnjim izgaranjem pa je zato sad preplavljeno ponudama "jeftinih" kineskih tvrtki koje bar sa softwerske strane iznad onoga sto jedan europski gigant (VW) nudi. Meni kao i vjerujem svakome je na kraju dana svejedno odakle potjece vlastito prometalo, dok god financije i kvaliteta stimaju. Samo ako Njemacka kihne svi smo naj* sto se ekonomije tice. P.S.- ponekad imam osjecaj da su francuzi trenutno konkurentniji u hybrid/elektro segmentu od njemacke autoindustrije. |
|
|
|
|
|
#76766 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#76767 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
oće netko Tumblera? https://autonet.bug.hr/zabava/batman...atmobila-44702
|
|
|
#76768 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Hyundai i Kia su mi uvijek bili nekako tvrdi auti, ali vec bar 3 godine nisam sjeo u nijednog. Toyota mi je u C i D segmentu uvijek smekala ![]() |
|
|
|
|
|
|
#76769 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
mora bit jasno da je prag trajnopsti auta prepolovljen.
|
|
|
#76770 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
|