|
![]() |
#76771 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nemoj biti cicija i kupi dječici pravi siguran auto a ne da se srame u tom neudobnom njemackom polupoizvodu ![]() ![]() https://www.lexus.at/modelle/lc-convertible ![]() ![]() Citiraj:
Kad sam vozio miatu i nakon 2 godine sam trazio izlike da samo sjednem u taj auto i vozim se bilo gdje. Najdraze mi je bilo se voziti na posao u Radnicku svaki dan i biti jedno pola sata u guzvi sa spustenim krovom. Da ne spominjem neki glupavi happy smile koji sam imao svaki put kad bih okrenuo kljuc. Sto se tice ovih auteka koje si stavio, slazem se sa sti-jem. Nema sanse da bih ijednog vozio osim ajde ovu carreru. Ali ove sve ostalo uzas, od dizajna do potrosnje do toga da bih se morao cijepiti protiv tetanusa ![]() ![]() ![]() Mislim drage volje bih ih prihvatio da mi ih netko pokloni nakon sto bih se u stilu Bravehearta zaderao "Sto sam ja bogu skrivio" ![]() ![]() ![]() Ali kao sto je ekipa rekla, svakom svoje i svatko gusta u razlicitim stvarima. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76772 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#76773 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76776 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ali da kupujem cabrio dvosjed, ne bih dalje od Audija TT gledao. Zaljubljen sam u taj auto otkad sam ga prvi put vidio tamo nekad 99te kod frenda od starog u garazi. I sad se sjecam, ja ga gledao objesene vilice par dana prije na TV-u, dosli kod njega i kaze lik „ajd da vidis nesto u garazi“. Mislim da sam se malo upiskio u gacice kad sam ga vidio 😄 Evo ove moje sada vijecaju da li bi Clio, Captur, Golf 7 ili ipak 6 cabrio. A ja samo sutim i gledam u pod. To je tako kad te onaj odozgo blagoslovi sa zenom i tri kceri pa si u manjini i moras sutjeti da prezivis… 😄 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76778 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#76779 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Ok autić, ima mjesta i otraga za divno čudo. Ali to je namjenjeno da bude drugi auto u familiji. Koliko god mi se neki cabriji dopadaju - uvijek se sjetim koliko su nepraktični. Nadam se da će odustati od G6 cabria da ti koliko toliko bude lakše. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76780 | |
Premium
|
Citiraj:
Vidjet cemo, meni se ne zuri. Taman da malo provozaju F11 dok nemamo drugi auto. Steta da stoji. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76781 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Pa imaš ih sa 2.0tdi kolko hoćeš, i 6ice i eosa, also automat. I sad ćeš me ubit, znam, al ono, zašto ne Cascada? Ljepša od golfa ![]() ![]() A 6ice imaš i sa 2.0tdi 81kW koji se pokazao odličnim i boljim od 103kW, tj sa manje muha. Mada to baš i nije neka sreća za vozanje po gradu na kratke ture, al ono, imho, bolja je opcija nego 1.4 mlinčić ![]()
![]() |
![]() |
#76782 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
VW T-Roc Cabrio, mislim da bi to bio najbolji izbor ![]()
![]() |
#76783 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobra fotka ![]() Citiraj:
Uh, cabrio i diZlo, meni osobno nespojivi ali ok. ![]()
![]() |
![]() |
#76784 |
Premium
|
Meni dizlo ne smeta, ali zivim u Euro6 regiji, tako da otpada na zalost. Mislim, ja bih ga vozio jer nesto ni ne provjeravaju to tu, ali zena bi posijedila svaki put kad bi trebala u centar Stuttgarta sa njim ![]() A Cascada... a nemam pojma, nisam nikad Opela imao u zivotu. Nekako mi ti Opeli nit smrde nit mirisu, isto kao i Skode i Klitaci ![]() T-Roc mi je uzasan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76785 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76786 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Imam normalnog T-Roca, ali kabrio verzija je odvratna 🤮 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76787 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Cascada, iako je Opel, meni je jedan od najljepših cabria. Dok sam putovao za Backnang, viđao sam jednog svaki dan parkiranog ispred kuće. Btw... A ovo bi mi bio savršeni naljednik mog Leona ![]() Zadnje izmijenjeno od: GreenLife. 04.11.2024. u 01:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76790 |
gadget freak
|
![]() |
#76792 |
Premium
|
Znao sam da su cijene polovnjaka otisle u nebo, ali da su ovako nebulozno otisle u nebo nisam vjerovao. Znaci Clio iz 2014te godine sa 1,2 motorom i automatskim mjenjacem, 100k na satu, najjeftiniji koji nije oguljen i unisten kosta 10k€!! 15 godina star G6 automatik nema ispod 8500€, Captur sa istim motorom i mjenjacem kao ovaj Clio gore, 100k na satu malo udaren u peta vrata 10k€. Jel ja nesto krivo trazim ili ovo stvarno vise nije normalno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76793 | |
Premium
|
Citiraj:
Yep cijeli svijet poludio. Nema vise jeftinih rabljenih. Kad vidim da za 10 godina stari "obiteljski karavan" iz C segmenta u kolko tolko dobrom stanju moram iskesirat 15-20k riga mi se. Dok Megane ide i ne radi probleme - hebe mi se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76794 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() https://www.reddit.com/r/WeirdWheels...ble/?rdt=54871
![]() |
![]() |
#76795 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#76796 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Polovni auto se ne kupuje nakon korone od kada su cijene otišle u nebo. Sve je krenulo nestašicom novih automobila, čarkanjem na isporuku, manjkom chipova...ali cijene su ostale ogromne novih i polovnih. Kupio polovni prije korone i da ga idem prodavati dobijem isto ili više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76797 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76798 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Oduvijek sam kao ljubitelj automobila sanjao o vožnji jeftinog kineskog auta bez imalo duše sa što više garancije, samo da se prebacim od točke A do točke B.
![]() |
![]() |
#76799 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ma daj? ja baš volim vintage aute koji mi daju taj poseban osjećaj nostalgije i ugode vožnje, pogotovo auti sa sirovijim zvukom. ![]() sVaKoM SvOjE! ![]()
![]() |
#76800 |
Premium
|
Drugi auto bi nam mozda trebao, ali nije nista hitno ni nesto sto ne moze cekati, ali nesto sumnjam da ce se situacija popraviti. Eventualno bi se mogla pogorsati jos s obzirom na trenutnu situaciju u europskoj auto indistriji. Samo mi zdrav razum brani dati 10-15k€ za isluzenu gradsku kanticu. Al vidjet cemo, nema zurbe. Sto se tice cabria, za sada je na cekanju. Skuzile cure da im i nije toliko napet jer su skuzile da je nepraktican, pa sad gledamo nesto sa tvrdim krovom. Kao sto su kolege gore naveli, cabrio se uvijek moze rentati preko vikenda za parsto eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|