|
![]() |
#76591 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76593 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Mene su zvali da bacim oko na Clitache jer ga dugo imam. To je strašno koliko su ti auti u tom cjenovnom rangu zanemarivani i fušareni kada digneš haubu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76594 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76596 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76598 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Alfe hrđaju dosta. https://www.njuskalo.hr/auti/fiat-gr...oglas-44819486 Ako nema hrđe od ispod, motori su nepoderivi, uz redovne servise.
![]() |
#76605 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
ali opcenito a klasa tih godista ima problema i po vratima. nekakav dupli lim je u koji kad ude vlaga pocne iznutra trunuti bas to ![]() auto je dobar i prostran s obzirom da je "mali gradski" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76606 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#76607 | |
Premium
|
Citiraj:
Hrđaju i ostali, posebno uvoz dojčland. Uglavnom ako gleda tak neke benzince, samo nek gleda pragove i podove te mulde. Mehanika je jeftina za slagati na tim motorčićima posebno ti Fire motori su neuništivi ako im daš redovne servise Grande Punto je u podvozju Corsa, al motori i unutrašnjost Fiatova.
![]() |
![]() |
#76608 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76611 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
Ako nema ulja ispod Alfe…. onda nema ulja ni u Alfi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76612 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ma pročitao sam, čak sam se i prepoznao u navedenom postu, al me onda zbunio sa ovih 3000 ojra, pa reko ko da vidim jel to još netko kupio Daciu ![]() ![]() ![]() ![]() Frende, Clio ošo za 7600 ojra ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76613 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() https://www.njuskalo.hr/auti/skoda-o...oglas-45049667 https://www.njuskalo.hr/auti/skoda-o...oglas-45122567
![]() |
![]() |
#76614 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Samo na kratke gradske relacije, to će trošiti 10-11 litara, bez plina nek ni ne gleda. Tak da ova druga je dobar izbor, taj motor će još toliko km okrenuti bez problema
![]() |
![]() |
#76615 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Auto od 4,5m je full praktičan za gradsku vožnju. Praktički idealan za parkiranje u gradu u kojem nema dovoljno parkirnih mjesta. sarkazam off
![]() |
#76616 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Da, stvarno je ogromna razlika u odnosu na Astru H karavan. Ako nema dovoljno parkirnih mjesta, koja je razlika voziti punta/clia/corsu u odnosu na octaviu? Pa nema autoprikolicu da mora tražiti dva uzastopna/suprotna mjesta. Ja imam dizelsku varijantu, ne znam točnu kilometražu jer praktički stoji od prošle godine. Mislim da je negdje između 350 i 360k. Po kompu stvarno troši ko upaljač, a realnu potrošnju nikad nisam računao jer mi je stvarno zanemariva u odnosu na žednu kravu koja cucla u prosjeku 7.5l dizela. Između zadnja dva točenja je prosjek bio 8.5l.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 29.10.2024. u 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76617 |
Premium
|
Ma ne treba biti mali mali, može biti bilo kakve veličine, samo da je u tom cjenovnom rangu. Iskreno, bio sam jako zadovoljan sa veličinom Astre karavana pogotovo jer imam 2m a i dok radi bez problema je super, samo što ne vozim kako to dizel zahtjeva pa zato benzinac. I veličina zbog parkinga i vožnje mi ne čini problem, dapače, ugodniji su mi veliki auti za to Tako da može bilo što... osim alfe naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76618 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
To ne ide s mjesta :-/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76619 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Danas trebao odbacit kolegu doma i oko 18h mi trebalo 4 (četiri) semafora da prođem rotor u smjeru iz av Dubrovnik prema Remetincu. Zašto? Jer telad koja ide na most ulazi u križanje iako vidi da ne može izać iz križanja i tak laganini stojiš na semaforu i pitaš se WTF ![]()
![]() |
|
|