|
|||||||||||
|
|
#76591 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
|
|
|
|
|
#76593 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Mene su zvali da bacim oko na Clitache jer ga dugo imam. To je strašno koliko su ti auti u tom cjenovnom rangu zanemarivani i fušareni kada digneš haubu. |
|
|
|
|
|
|
#76594 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#76596 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
|
|
|
|
#76598 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Alfe hrđaju dosta. https://www.njuskalo.hr/auti/fiat-gr...oglas-44819486 Ako nema hrđe od ispod, motori su nepoderivi, uz redovne servise.
|
|
|
#76605 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
ali opcenito a klasa tih godista ima problema i po vratima. nekakav dupli lim je u koji kad ude vlaga pocne iznutra trunuti bas to ![]() auto je dobar i prostran s obzirom da je "mali gradski" |
|
|
|
|
|
|
#76606 |
|
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
|
|
|
#76607 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Hrđaju i ostali, posebno uvoz dojčland. Uglavnom ako gleda tak neke benzince, samo nek gleda pragove i podove te mulde. Mehanika je jeftina za slagati na tim motorčićima posebno ti Fire motori su neuništivi ako im daš redovne servise Grande Punto je u podvozju Corsa, al motori i unutrašnjost Fiatova.
|
|
|
|
#76608 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
|
|
|
|
|
#76611 | |
|
#erase startup-config
|
Citiraj:
Ako nema ulja ispod Alfe…. onda nema ulja ni u Alfi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#76612 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ma pročitao sam, čak sam se i prepoznao u navedenom postu, al me onda zbunio sa ovih 3000 ojra, pa reko ko da vidim jel to još netko kupio Daciu Frende, Clio ošo za 7600 ojra Pa nije to tvoj Clio ![]() |
|
|
|
|
|
#76613 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() https://www.njuskalo.hr/auti/skoda-o...oglas-45049667 https://www.njuskalo.hr/auti/skoda-o...oglas-45122567
|
|
|
|
#76614 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Samo na kratke gradske relacije, to će trošiti 10-11 litara, bez plina nek ni ne gleda. Tak da ova druga je dobar izbor, taj motor će još toliko km okrenuti bez problema
|
|
|
|
#76615 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Auto od 4,5m je full praktičan za gradsku vožnju. Praktički idealan za parkiranje u gradu u kojem nema dovoljno parkirnih mjesta. sarkazam off
|
|
|
#76616 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Da, stvarno je ogromna razlika u odnosu na Astru H karavan. Ako nema dovoljno parkirnih mjesta, koja je razlika voziti punta/clia/corsu u odnosu na octaviu? Pa nema autoprikolicu da mora tražiti dva uzastopna/suprotna mjesta. Ja imam dizelsku varijantu, ne znam točnu kilometražu jer praktički stoji od prošle godine. Mislim da je negdje između 350 i 360k. Po kompu stvarno troši ko upaljač, a realnu potrošnju nikad nisam računao jer mi je stvarno zanemariva u odnosu na žednu kravu koja cucla u prosjeku 7.5l dizela. Između zadnja dva točenja je prosjek bio 8.5l.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 29.10.2024. u 18:08. |
|
|
|
|
|
#76617 |
|
Premium
|
Ma ne treba biti mali mali, može biti bilo kakve veličine, samo da je u tom cjenovnom rangu. Iskreno, bio sam jako zadovoljan sa veličinom Astre karavana pogotovo jer imam 2m a i dok radi bez problema je super, samo što ne vozim kako to dizel zahtjeva pa zato benzinac. I veličina zbog parkinga i vožnje mi ne čini problem, dapače, ugodniji su mi veliki auti za to Tako da može bilo što... osim alfe naravno ![]() |
|
|
|
|
|
#76618 | |
|
#erase startup-config
|
Citiraj:
To ne ide s mjesta :-/ |
|
|
|
|
|
|
#76619 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Danas trebao odbacit kolegu doma i oko 18h mi trebalo 4 (četiri) semafora da prođem rotor u smjeru iz av Dubrovnik prema Remetincu. Zašto? Jer telad koja ide na most ulazi u križanje iako vidi da ne može izać iz križanja i tak laganini stojiš na semaforu i pitaš se WTF ![]()
|
![]() |
|
|