|
![]() |
#4111 | |||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Frend ih uzeo i rekao da mu nisu pitki, ali deal je dobar pa cu uzeti 2,5 kg bez okusa jer ionako mi je svaki presladak pa ga onda rijedim sa bezokusnim ![]() Citiraj:
Bez brige, znam razliku, ali posto trazim neki super deal, logicno je da ne trazim hidroizolat ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4112 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Poslano sa mog |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4114 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4115 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
S 50% popusta ispadne ovako...samo se budeš načekao da opet bude 50%. Myprotein Impact Whey Protein, Natural Chocolate, 5kg Impact Whey Protein - 5kg - Prirodna čokolada Quantity: 1 Cijena: 91.50€ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4116 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ako se ne varam 20-25 eur po kg, ovisno je li 35-40-45-50% popusta i velicini pakiranja. Popusti su barem jednom mjesecno, upratite ninju s foruma aka expert method na drustvenim mrezama za njegov kod za popust. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4118 |
Premium
|
Kod njega je sad -42%, sto bi značilo da 5kg Whey impacta je 183-42%=106e za 5 kg sto je ok cijena |
![]() |
![]() |
![]() |
#4119 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ekipa, hvala sto koristite moj kod ![]() Btw, preporuka za okus wheya, kad ga vec spominjemo, Tiramisu. Ako volite kavu, rum, slatko ili svo troje, ovo je za vas. Gusim se u njemu koliko mi je fin, osobno najbolji okus ikad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4120 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Meh, sukraloza. Sve što sam probao sa umjetnim sladilima mi je preslatko i/ili umjetno. Probao sam i steviol, slična priča. Najpodnošljiviji su mi bez okusa, pa dodam malo meda ili kakaa. Šteta jer ima ludih okusa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4121 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Sto ljudi, sto cudi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4122 |
Kostolomac
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4123 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Vi koji konzumirate te proteinske šejkove - jeste li kada imali simptome alergije dok ste to uzimali? Npr. curi nos, spontano kihanje, svrbe uši… |
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Koje proteinske shakeove?
![]() |
#4125 |
Premium
|
Tko bi pametan koristio myprotein pored sciteca koji svako malo ima akciju 20 posto iznad 100 eura i 5 kg ispadne 100 eura Scitec hrvatska ili shopbuilder Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#4126 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
Citiraj:
Onima koji treniraju prirodno ne treba više od 1 - 1.2g proteina po kilogramu težine (apsorpcija proteina je 1 - 2g po satu ovisno o težini osobe) sve iznad toga je opterecivanje bubrega...Mike Mentzer (student medicine) koji je bio Pro je tada govorio o protein hype-u što znanost danas potvrđuje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4127 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa nije samo hype nego jednostavnost zivota. Valjda je svima jasno da je bolje kroz meso jaja sir i ostalu hranu unijeti proteine, ali kao da je lako uz standardne zivotne obaveze svaki dan unijet toliko proteina kroz skuhanu hranu. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4128 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Proteinski napitak = suplement pravilnoj prehrani
![]() |
#4129 |
Kostolomac
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4130 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Iz ovih stopa idem cancelirat svoju narudzbu proteinskih napitaka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4131 |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
U mom postu ti je navedeno koliko je potrebno za prirodno treniranje, cijeli hype i je o toj kolicini koju proteinska industrija propagira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4133 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4134 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Eto, ni trčati više ne treba ![]() https://nypost.com/2024/10/08/lifest...ithout-effort/ Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk
![]() |
#4135 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Nisam od nekih teorija urote, ali kada bi netko razvio efikasnu tabletu za mršavljenje bez muke i nuspojava, vjerojatno bi u roku od 24 sata netko tu tvrtku kupio/uništio samo da uništi formulu. Jednostavno je previše novca u igri (gym industrija, dodaci prehrani, sredstva za mršavljenje, estetka kirurgija,farmaceutska industrija) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4137 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Pa, to je supstanca koju moraš injektirati u sebe, ima dosta nuspojava tako da ne bi baš rekao da je to ultimativno rješenje. Znam da se prodaje ko halva, i da Danska mjeri BDP sa i bez Novo Nordiska, proizvodača Ozempica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4138 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4139 |
Premium
|
Ima malo vise proteina na 100g, jer je definiran kao mjesavima vise vrsta proteina (koncetrat, izolat) pa samim tim ima vise proteina na 100g od cistog koncetrata koji ima najmanji udio proteina na 100g |
![]() |
![]() |
![]() |
#4140 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
I kaj onda na kraju da kupujemo mi amateri koji želimo unijeti malo više proteina u sebe (bez obzira da li nam trebaju ili ne) a želimo uštedjeti koji €? Do sad sam uvijek uzimao ovo https://hr.the-nutrition.com/proizvo...1/stype/2/ob/0 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|