|
![]() |
#76051 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo pa biraj. https://www.tyrereviews.com/Article/...Tyres-2024.htm Ja ću na continteal samo ne znam hoću li sada pred zimu ili nakon zime kada žena preuzima škodu. Možda bi još jednu sezonu odradio na bridgestone zimuljama. To bi im bila četvrta sezona. Milentije...prijatelj iz DE je imao te gume i oduševljen je. Radi oko 30k km godišnje. Njemačka-Hrvatska-Austrija-Švicarska. Jasno u toj dimenziji isto 2.0 150hp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76052 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
https://www.tyrereviews.com/Article/...Tyres-2024.htm
![]() |
![]() |
#76053 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ove na kojima je vozim će biti na autu dok ih ne potrošim, i nikad više neće nazad. Kupljene su u avgustu 2023. ako se dobro sjećam. Od tada sam prešao 30-35000 km i one koje su bile na prednjoj osovini su sada prebačene pozadi jer su bile poprilično potrošene. Mislim da će biti na uatu dok aprila/maja sledeće godine i onda idu normalne ljetne gume gore, a za sledeću szimu zimske. Octaviu vraćam na dva seta guma. Na fabiji imam savine allseason gume i pozitivno sam iznenađen kako se ponašaju.
![]() |
![]() |
#76054 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Hvala svima. ![]() Zanimljivo, u izboru mi je bio Cross Climate jer mi je zvonilo da ih je netko hvalio. Idu na Passata B5.5. Trenutni Kumho je za mirovinu, zime su takve kakve jesu, pa mi je neisplativo imati dva seta na drugom autu.
![]() |
#76055 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo malo novih kamera https://autonet.bug.hr/propisi/84-no...ocestama-44102
![]() |
#76056 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76059 |
Premium
|
@Goranbm. Bome mi super izgledaju kola, zelim puno sretnih kilometara. Hehe, kako je daCa krenula sa izgledom, jos malo pa ce presisati i ovu ocerupanu kokos, s obzirom na sranja sa skodama u zadnje vrijeme, kvalitetom ju je vec presisala... ![]() Za jedno 5 godina mozemo ocekivati DaCa Superb za 50k, hahahahah ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76060 |
Premium
|
Izbor boja baš nije neki. Sve neke tamnije - siva, smeđa, zelena,... Fali življih boja - crvena, plava,..
![]() |
#76061 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Da izbor boja je baš ograničen. Izbor mi je bio 1. Shiste Gray, 2. Oxide Green, 3. Sandstone ali kako sive nije bilo na centrali i trebalo ga je čekati negdje do kraja Studenog, onda sam se odlučio za zelenu. Na kraju mi se zapravo i više sviđa zelena, uživo mi je lijepša nego na njihovim brošurama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76062 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76063 |
Premium
|
![]() ![]() Btw ovo ljeto su me provozali u kodiaku, 150 kljusadi benzinac. Od opreme ima stvarno sve. Bome sam se neugodno iznenadio. Placen je 40k ali po svemu je iza mog hunjadija. Osim po opremi ajde. Znaci tvrd, neudoban, neugledan (dosadan), ono klasicno VAG krumpirovagen vozilo, ali ajde to danas voliju mladi pa sam vjerojatno u manjini ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76064 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76065 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Niski profil guma, to vole mladi. Jer tako auto izgleda ![]() Još ako nema DCC…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76066 |
Premium
|
Evo šta se najviše prodaje 2024.g. https://fenix-magazin.de/objavljena-...i-u-hrvatskoj/
![]() |
#76067 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76070 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#76071 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Nažalost as always, nisu objavili odvojeno statistike za fizičke i pravne osobe koje se prilično razlikuju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76072 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mamlaz neodgovorni Citiraj:
![]() ![]() Jutros sam bio u njegovom osiguranju na procjenu štete. Generali, zasad ok iskustvo. Inače ovo mi je prvi sudar od kad vozim, a to je 24 godine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76074 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Ja imam totalno suprotno iskustvo od tvoga. Godinu i pol su na auto. Prešao sam 15kkm, vozio i po kiši na 8 stupnjeva i po autoputu na +40 i sve super. Potraži moje komentare tu na forumu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76075 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ako ti ne bude mrsko baci oko i vidi šta piše za mjesto proizvodnje na tvojima.
![]() |
#76076 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Mladi vole ledice, tač skrinove, talking cars....nešto tipa astral. ![]() ![]() Citiraj:
![]() Mene čudi da je tako malo. Jako dobro za europsku ekonomiju...moš si misliti. To će nas sve skupo koštati. ![]() Pitao sam i ja svog ali je prodao auto (smetnuo sam to s uma). Sada ima novijeg prasata ali opet gleda iste gume kupiti ali jasno u drugoj dimenziji. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76078 |
Pod naletima kopita zla
|
Ako robottaxi ikads i zazivi u ZG to cebiti cirkus. https://www.instagram.com/reel/DAEkC...gxem9rZzZlYw== |
![]() |
![]() |
![]() |
#76080 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Neće u ZG biti problem robotaksiji, problem je mentalitet naš balkanski, ja prvi među njima, što idem autom i u trgovinu koja mi je 200m od stana. Zagreb je posebno koma zadnja 2 tjedna, i biti će samo gore ako se mentalitet ne popravi. Ne vrijede busevi, tramvaji, vlak ako se ekipa ne vozi s njima. U 95% auta se vozi jedna osoba itd itd. Nije to problem samo Zagreba, već većine velikih, pogotovo EU gradova. Jedino mi nije jasno što se ovi iz okolnih prčija tipa Samobor uvijek javljaju kako će biti u ZG ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|