|
![]() |
#76022 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#76023 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76026 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Informativno me zanimalo. Vjerojatno cu zamijeniti sam, pa da vidim koliko sam ušparao pa da razliku u birtiji potrošim 😂😂 A i neke stvari koje nije velika razlika, znam platiti (ovlasteni) servis jer mi se neda zezat s tim il ne stignem. Ali ako imas neku preporuku za meštra na zapadnom dijelu ZG-a, slobodno javi ![]()
![]() |
#76027 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Covjece, ovaj Duster bas super izgleda! Cestitam i da ga se navozis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76030 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Daj mi reci, iskreno, sad ga si ga malo odvozio koliko je iritantan onaj buzzer za speed limit i ima li opcija da se stisa na neki nizi level? Gledao sam neke pov drive videe na yt-u i renaulti su imali (barem na videu) dosta naporan taj alert. Ali ih nisam cuo u praksi jer kad sam radio probne, nitko nije imao modele nakon 1.7, samo starije. Auto izgleda bas dobro, lajkam gumene tepihe, da ne kazem kadice. Meni zao sto nisam isao na takvu opciju, jer sam tek nakon kupovine obicnih gumenih saznao da postoje ovi duboki. Boja mi je cak dobra! I kod Kie mi je ta SMB bila prvi izbor.
![]() |
![]() |
#76031 | |||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Varijanta tepiha obično prati paket opreme. Zadnje izmijenjeno od: stef. 06.10.2024. u 20:34. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#76032 |
49%winner
|
A postoji gumb za off? Najs! Trajno se ne moze ugasiti, bar ne bi smjelo, ali ako postoji gumb onda bi se valjda moglo prebrikati s nekakvim adapterom kao sto postoji za start/stop tipku. "Trajni" power off. Renault Clio BF 2019-2023 Car Smart Auto Stop Canceller Automatic Stop Start Engine Eliminator Device Disable https://a.aliexpress.com/_EwgrI37
![]() |
![]() |
#76034 |
49%winner
|
Novotarije nase EUslavije ![]() https://www.vecernji.hr/barkod/nije-...mobili-1780524 Na Suzukiju je to sve navedeno u opremi auta, ali kod drugih nisam naletio da navode sve te stvari. Cak mi je navedena i priprema za alkotest, ali nije u funkciji, nema modula. Nagadjam, ako me ikada osude za pijastvo za volanom, sluzbe bi mi mogle ugraditi alkotest koji blokira pokretanje auta ako me namirise. Ili moram puhnuti da bi mi upalio auto (nagadjam!). Tu je i kamera koja snima vozaca (kamera za prepoznavanje umora, ne znam je li pak ona obvezna od 7.mj). Ali najvise me zanima tko ce i kako koristiti podatke crne kutije. Jer ako nisam kriv, ne zelim to dokazivati izjavama svjedoka ciji se iskazi mogu lako srusiti.
![]() |
![]() |
#76036 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#76037 |
49%winner
|
Nemam pojma, jedino sto mi pada na pamet je zbog zadrzavanja garancije pa ga maknes prije servisa umjesto da placas kodiranje. Nije da sam razmisljao o tome, samo sam cuo da postoje pa spominjem.
![]() |
![]() |
#76038 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76039 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#76041 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#76043 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Ne znam u drugim dijelovima HR, ali Dalmacija definitivno ovlasteni Damor auto u Kastelima. Kod njih sam vec dugi dugi niz godina i samo rijeci pohvale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76044 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Hvala ![]() Citiraj:
Haha, sorry nisam isao danas, noc je bila izazovna, ostao sam spavati duže. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76045 | |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Koja je fora sa beepovima? Upozorava na brzinu ako je prekoračena i to nemozes ugasiti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76046 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76047 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Vani SAD/UK/Australija ti je normalno da recidivistima ugrađuju alkometar u auto, i osoba mora puhati prije pokretanja auta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76048 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Uh… imao sam takav sudar. Lik u rikverc i bum u mene. Isto tako sam na trubu čim sam vidio rikverc svjetla ali kao da nisam. Ja u drami. Kak sad dokazat da je on mene!? Ispast će da sam ja njega napucao od iza i to sa službenim autom. Došla policija. Plavac se sagnuo, pogledao moj i njegov branik i kaže njemu: “Vi ste vozili unatrag.” Par sekundi mu je trebalo da skuži tko je koga i to je zaključio kao da tu uopće nema dvojbe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76049 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Trebao bih preporuku cjelogodišnjih guma (205/55/16). Većinom gradska vožnja, eventualno do kleti/voćnjaka ![]()
![]() |
#76050 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Kinergy 4s2 preskoči. Imam ih u toj dimenziji na octaviji tdi 150 ks. Razočarenje.
![]() |
|
|