|
![]() |
#75781 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sto napraviti? Zamijenio sam sajbu na autu, kamencic doletio, osiguranje pokrilo, gore jenova original sajba. Doslovno 2 tjedna nakon sto je montirana nova sajba, poslije podne na putu odposla do doma uocim pukotinu u donjem desnom rubu sajbe, skroz pri rubu pa 10ak cm prema gore. Sad je vec proslo tjedan dana i pukotina je duga nekih pol metra i siri se salje prema gore. Moja teorija je da su sfusali poso ili je sajba bila ostecena na samom rubu prilikom nosenja i odlaganja na sam rub u transportu ili radioni. Pukotina se pojavila prvi dan nakon zahladenja i kad su temp po noci bile dosta niske, a dan topliji pa je materijal poceo 'raditi', sirenje/skupljanje. Zvao sam ih i oni kazu da se opet javim u osiguranje i da ce sve rijesit. Sutra idem u osiguranje i tocno cu im opisat kao i vama, jer sumnjam na njihovu slampavost. Kako da se postavim staklarima? Jer dobio sam garanciju od 1 god, al posto se prave pametni, imam filing da ce bit problema jer na sto tocno imam garu? Udarca nije bilo nit mu traga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75782 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Unazad dvije godine, kako je Lemförder počeo fušariti proizvodnjom dijelova u istočnoj Aziji, krenuo sam uzimati samo original BMW. Ak želiš imat auto još duže od 3 godine, špara ti novac i pogotovo vrijeme.
![]() |
![]() |
#75783 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
IPA 99.5% iz Chipoteke. Nema te smole koju mi to nije skinulo čak i one zapečene. Alkoholi laagano grizu plastiku ali toliko brzo ishlape da ništa ne stignu oštetiti pogotovo IPA ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75784 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75785 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#75786 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75787 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
U kratko oni koji voze bmw, ford, toyotu, teslu, kiu, nissan i subaru su potencijalno u problemu jer ih auto kojeg su ONI PLATILI druka. ![]() Good buy bi se reklo. ![]() Samo ne znam gdje je sada tu GDPR. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75788 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Sumnjam da se uvelo u EU. Evo baš gledam ugovor od Kie, nema ni traga takvoj klauzuli, tako da je to vjerojatno vezano samo za jadne Amere. Barem šta se službeno tiče. Sad razmišljam, kako oni šalju uopće te podatke njima? Auto ima svoju internet vezu?
![]() |
#75791 | |
#erase startup-config
|
Automobili
Citiraj:
Taj eSIM se primarno trebao koristiti za (automatski) SOS u slučaju sudara ali…. :-/ U VW koncernu (Škoda, Audi, Seat) taj eSIM traje 15 godina. Ne znam za druge marke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75792 |
Pod naletima kopita zla
|
Probao sam se spojiti na internete na neki update service bez da sam hotspotao preko mobitela i reklo je NEMA INTERNETA! ![]() E ada možda nema interneta za to ali ima za špijinažu. Nekako se nadam da u EU nije to prisutno zbog GDPRa. Kako vrijeme ide mislim da niti na wc školjci nebumo imali mira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75794 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#75795 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovom se stvarno žurilo - Mladić na A1 vozio 264 km/h
![]() |
#75796 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#75797 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75798 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#75799 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
660€ i mjesec dana zabrane vožnje ![]() Kazna bi trebala biti 10000€ i zabrana vožnje godinu dana.
![]() |
![]() |
#75800 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Prvi auto s ekranom, jbga... Fale mi tipkice :')
![]() |
![]() |
![]() |
#75802 | ||
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ne znam čemu idu u takav ekstrem (odnosno znam, ušteda, ali ono, radije mi naplati to nešto više i ostavi mi bitne tipke) ali itekako vidim i prednosti dotičnoga za neke funkcionalnosti, popup navigacije ili multimedije (glazba, podcasti, audio bookovi...). Zato je najbolja zlatna sredina (kao i uvijek) - imati lijepo ekran ali i tipke. Citiraj:
![]() Za obavezno osiguranje dijele podatke, ali za za kasko ne (tj. bar nisu još do prošle godine, ne znam je li se nešto sad promjenilo u zadnje vrijeme).
![]() |
![]() |
#75803 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75804 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
ovisi o šteti, kad sam prijavljivao štetu od tuče, rekli su da to ne utječe na iznos police iduće godine jer je elementarna nepogoda, da sam ga sam razbio onda bi utjecalo na iznos nove police |
![]() |
![]() |
![]() |
#75805 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75806 |
#erase startup-config
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75808 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75809 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75810 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ovih dana je autocesta relativno prazna, 660€ i mjesec dana bez vozačke je skroz dovoljno za 260 km/h na praznoj autocesti. Veći je problem što nitko ne kažnjava prekršaje po gradu.
![]() |
|
|