|
|||||||||||
|
|
#75661 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
|
|
#75662 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Gledam neki auto za suprugu, za oko mi je zapao Nissan Qashqai 2014-2019g Sad, nisam neki ljubitelj "Francuza"... koliko znam Nissan je u kompi s renaultom . Gledam mahom benzince, sad vidim da se tu pojavljuju nekakvi 1.2, 1.3 i stariji 1.6 motori. Kakvi su se ti auti pokazali u praksi? Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#75664 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#75665 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#75667 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@sokre Imao sam Qašu 1.6dCi u Tekna opremi. Motor je odličan - odlično vuče, malo troši, praktički možeš voziti sportski s njime. Za SUV-a od 1.6t, 4.4m i 19" gumama imao je iznenađujuće malu potrošnju. Mana je što je bučan, a ovjes je malo tvrđi. Ne švapski tvrd, ali tvrđi od Francuza. Osjeti se na humpserima. 1.2 je solidan za gradsku vožnju, ali nije za duža putovanja jer mu fali momenta pa pri preticanju i na uzbrdicama moraš dati gasa. Općenito su se 1.5 dCi i 1.6 dCi pokazali bolji od benzinaca, ali to nisu motori za gradsku vožnju. Pogledaj si Captura. Jest da je manji, ali je puno udobniji. Sada dolazi novi model pa bi se stari mogao naći na popustu da isprazne skladišta. Uzeo sam si prošle godine 1.3 automatika i preporodio sam se. Nije za sportsku vožnju jer je mjenjač kilav, ali je auto puno udobniji i tiši.
|
|
|
#75668 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Što se tiče Captura, ne vjeruj francuzu ni dok darove nosi. 👀 Inace vozim toyotu i to je glavni auto. Ovaj bi bio drugo vozilo dok sam na terenu i za razvažanje djece po treninzima. Diesel zato otpada Napikirao sam se na mazdu 3 (onu prije ovog zadnjeg redizajna (2014-2018), ali naći dobar primjerak s dobrom opremom je znanstvena fantastika. Budget je 13-13.500k. Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#75669 |
|
Premium
|
Ne možeš Renoa stavljati u isti koš sa Pug/Cit kramom. Otkad ih je preuzeo Fiat, dobili su i poznatu talijansku 'kvalitetu' izrade.
|
|
|
#75671 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
I ja sam imao staru Corollu i bilo me prpa francuza....nakon 5 godina posjedovanja starog Megane 3 1.5dci cak preferiram Renault kao buduci auto (Peugeot/Citroen nejdu u istu recenicu) nasparam njemacke moderne ergele pogotovo ako me dosta jeftinije izade nego japanci (Toyota/Honda/Mazda). Nego kad smo kod japanaca i moderne Renault konekcije - sto je sa Micikama? Susjedi mi tu gore imaju Outlander PHEV vec 6 godina (leasing novog) i zadovoljni su sa njime. Frend me pitao za 2-3 godine stari Eclipse Cross reko nemam pojma. Znam da su moderni modeli preslika (ili mozda cak isti) Renault modela ali vise infa bi dobro doslo. |
|
|
|
|
|
|
#75674 | |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
kako to, kako to? neki bi rekli da divljaš, a oni koji su oprobali autocestu više od jednom znaju da je to jedini ispravan način vožnje na autocesti. ko mandalorian, This is the Way. |
|
|
|
|
|
|
#75675 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Slične probleme ako ne i iste sam imao prije xy godina na Ibizi, uzrok pokvareni stop prekidač kočnice, nekad je ostajao full zablokiran (pa ne možeš uopće uključiti tempomat), nekad kad malo takneš papučicu kočnice zablokira pa otpusti nakon nekog vremena (malo možeš uključiti tempomat malo ne ili se isključivao sam jer si malo slučajno bočno trknuo papučicu kočnice),... pa baci (bacite jer ste dvojica) oko na to. |
|
|
|
|
|
#75676 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Može i u ‘Rvackoj. Uvjet je da je to sistemska kamera (snima 24/7) kako ne bi postojala “namjera da se snima” to što se snimilo. Drugi uvjet je da ugradnju obavi ovlašteni servis auta ili servis koji je ovlašten/certificiran za ugradnju auto kamere. |
|
|
|
|
|
|
#75677 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#75678 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Prije 1h se vraćao iz Svete Nedelje...i od mosta jankomir skroz do kruga gužva na autoputu. Kaj je i inače tak il vikend pa deca idu van? Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 21.09.2024. u 22:13. |
|
|
|
|
|
#75680 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Je. Kad sam išao prema tam oko 7 je već bila gužva, a nigdje ništa.. Vikendima smo dosta često na tom potezu jer nam je viksa u SN i do sada nikad to nisam doživo. Znam da ranim danima zna bit i dalje gužva iza 18 prema tam tak da uvijek idem kasnije, al ovo danas je bilo nekaj čudno ![]() |
|
|
|
|
|
#75681 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#75682 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja o ovome nisam pojma imao. Baš me zanima kako bi ovi điberi iz PIA kenjali da reklamiram nešto, a da sam npr. zamjenu ulja po specifikacijama odradio kod mehe po svom izboru. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
|
|
|
#75683 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#75685 | |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Sve dok ti meho izda račun i koristi dijelove propisane od proizvođača nemaju se što protivit. |
|
|
|
|
|
|
#75686 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Izgleda da je i Elring otišao u kurac, ni godinu dana nije izdržala brtva poklopca ventila i već proslinila. Skinem je i diskovi oko vijaka svi postali lagano plastični. Jebote više ne znaš ni kaj bi uzeo a da valja.
|
|
|
#75687 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
|
|
|
|
|
|
#75688 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Čak vele da su mu bolje se pokazale "lošije" marke tipa Corteco ili tak nešto. Ne znam jel Victor Reinz ostao ok
|
|
|
|
#75689 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
|
|
|
|
|
|
#75690 |
|
Premium
|
Ne znam da li da se smijem ili plačem - tuning kit za Duster https://www.index.hr/auto/clanak/u-n...i/2599262.aspx
|
![]() |
|
|