|
![]() |
#75692 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75693 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#75694 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo mojih problema s lakom na Hondi, prijavi jučer na kasko pa ćemo vidjeti... https://ibb.co/R3RH5C9 https://ibb.co/tPgkxvY https://ibb.co/zxV3NVD |
![]() |
![]() |
![]() |
#75696 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#75697 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75700 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75701 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
E sada može biti 101 stvar. ![]() Od sam ručice, neke žice, senzora u pedali kvačila, abs prsten, akumulator itd... Acu nije kod mene jer normalno pali i napon je ok od 11,8-12V. Citiraj:
Pokušao sam se voziti 130 u desnoj ali to nije izvedivo. Ovi kaj se voze u desnoj voze 110 i onda sam sa 130 prespor za pretjecanje jer doletavaju sa 180....tak da 150 i cijelim putem lijevo desno..lijevo desno..lijevo desno. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 20.09.2024. u 12:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75702 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Kako dizne unište pumpu? Točim na Ini. Dizne su tvorničke nisu nikad skidane. Auto ima 219.000km. Benzinac. Na starim svječicama se ne vide tragovi lošeg goriva ili nepotpunog sagorjevanja. Nikada pao eko test. Odi kod nekog drugog da to pogleda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75703 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
MUP mijenja zakon zbog MR. Predviđene su i kazne onima koji budu ometali robotaxije. https://www.tportal.hr/vijesti/clana...-foto-20240920 EU revizija misli da oni nisu toliko zeleni koliko tvrdi AP & co. https://www.telegram.hr/politika-kri...-voli-tvrditi/
![]() |
#75704 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ti ne osjetiš probleme prilikom paljenja, ali napon prilikom paljenja padne ispod određenog nivoa. Iz nekog razloga tempomat je taj koji bude među prvima na kojem se manifestuje problem.
![]() |
#75705 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ili ti je do godine proizvodnje. Moja Octavia 2003 nikad nije imala problema sa Tempomatom i strujom, ali sa pucanjem nosača motora i curenjem antifriza da. ![]()
![]() |
![]() |
#75706 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Moguće stvarno da mu je akumulator pri kraju ako je napon 11,8V dok je ugašen. Tko zna na koliko padne napon kad se pali auto.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75707 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Ajme kako me živciraju ljudi koji ne voze na tempomatu na autocesti. ![]() Pristigne me pa uspori... nek jede govna. Od takvih mi jedino na živce više idu oni koji se po laganoj kiši nakon pretjecanja odmah ubace ispred, baš neobzirno. Sa aktivnim tempomatom se osjećam sigurniji, kad vozim auto bez njega i dalje koristim običan tempomat ali to više nije to... Nahvalio jučer na tehničkom mog A4, kaže da izgleda ko da je na 150k prijeđenih kilometara kad ga je gledao iz kanala. ![]() Kod mene je prešao 90k zadnje tri godine, samo ulje mijenjano ali je prije toga odrađen pozamašan servis u službenom. Na zimu planiram mijenjati zupčasti, kao kažu da se prvi mijenja nakon 150k km, a svaki idući put nakon 100k. To mišljenje stoji i ovdje među forum strukom? Ili se ovdje auti bacaju u tim kilometrima? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75708 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75709 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75710 |
Premium
|
Gledam neki auto za suprugu, za oko mi je zapao Nissan Qashqai 2014-2019g Sad, nisam neki ljubitelj "Francuza"... koliko znam Nissan je u kompi s renaultom . Gledam mahom benzince, sad vidim da se tu pojavljuju nekakvi 1.2, 1.3 i stariji 1.6 motori. Kakvi su se ti auti pokazali u praksi? Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#75712 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#75713 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75715 |
Premium
|
@sokre Imao sam Qašu 1.6dCi u Tekna opremi. Motor je odličan - odlično vuče, malo troši, praktički možeš voziti sportski s njime. Za SUV-a od 1.6t, 4.4m i 19" gumama imao je iznenađujuće malu potrošnju. Mana je što je bučan, a ovjes je malo tvrđi. Ne švapski tvrd, ali tvrđi od Francuza. Osjeti se na humpserima. 1.2 je solidan za gradsku vožnju, ali nije za duža putovanja jer mu fali momenta pa pri preticanju i na uzbrdicama moraš dati gasa. Općenito su se 1.5 dCi i 1.6 dCi pokazali bolji od benzinaca, ali to nisu motori za gradsku vožnju. Pogledaj si Captura. Jest da je manji, ali je puno udobniji. Sada dolazi novi model pa bi se stari mogao naći na popustu da isprazne skladišta. Uzeo sam si prošle godine 1.3 automatika i preporodio sam se. Nije za sportsku vožnju jer je mjenjač kilav, ali je auto puno udobniji i tiši.
![]() |
#75716 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se tiče Captura, ne vjeruj francuzu ni dok darove nosi. 👀 Inace vozim toyotu i to je glavni auto. Ovaj bi bio drugo vozilo dok sam na terenu i za razvažanje djece po treninzima. Diesel zato otpada Napikirao sam se na mazdu 3 (onu prije ovog zadnjeg redizajna (2014-2018), ali naći dobar primjerak s dobrom opremom je znanstvena fantastika. Budget je 13-13.500k. Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75717 |
Premium
|
Ne možeš Renoa stavljati u isti koš sa Pug/Cit kramom. Otkad ih je preuzeo Fiat, dobili su i poznatu talijansku 'kvalitetu' izrade.
![]() |
#75719 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
I ja sam imao staru Corollu i bilo me prpa francuza....nakon 5 godina posjedovanja starog Megane 3 1.5dci cak preferiram Renault kao buduci auto (Peugeot/Citroen nejdu u istu recenicu) nasparam njemacke moderne ergele ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|