|
![]() |
#75661 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
imam isti auto godinu dana stariji, osim par točkica po haubi od kamenčića nema nikakvih drugih oštećenja laka |
![]() |
![]() |
![]() |
#75662 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Mazdin diesel je zlo ako nisi prvi vlasnik i nije mijenjano ulje svakih 10k i onda je još potrebna kontrola. Na to jos dodaj probleme s lancem, bregastima i uljnom pumpom.... Benzinci. su odlicni. Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#75664 | |||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() A gle. Kaj da zmišljam toplu vodu. Imam dva mehe, frenda. Jedan preko ograde, drugi 150 metara. Servisiraju Opel i VAG. Nije mi problem ni ove Azijate servisirat. Pegas mi je kumić, ali ko će iz Bistre u Sesvete, a ova dvojica su mi susjedi. Tak da gledam i iz praktičnih razloga. A imam kod njih đabe garažu, dizalicu, alat pa si sitnije stvari mogu i sam slložit. I dijelovi su prihvatljive cijene kod tvog frenda Iveka. Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#75667 |
Moderator
|
Ovo mi je zapelo za oko. https://www.njuskalo.hr/auti/opel-in...oglas-41541413
![]() |
#75668 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Sirocek od opreme i kolko znam ovaj nije biturbo i nije 154kW nego 125kW - https://www.auto-data.net/en/opel-in...70hp-awd-30997 BiTurbo je bio u GSi varijanti i to ovaj definitvno nije. Plus kaj ti ovaj nema ni adaptivni tempomat, a ni grijanje a kamoli hlađenje guzice |
![]() |
![]() |
![]() |
#75670 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#75671 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Poštovanje i pozdrav. Gledam za kupiti novog Captura techno mild hybrid 140. Pa me zanima kakav bi trebao biti taj motor? Zahvaljujem Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#75672 |
Treba kaj skurit??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75674 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Kad sam ja uzimao kola nekako sam razmisljao vako. Prvo sam razmisljao o motoru a onda o brendu (naravno izuzev francuza i VW). Hibrid mi je bio overkill jer se skoro pa uopce ne vozim po gradu. Kao veliki fan mazde, CX5 mi je otpala jer nema sanse da uzimam auto bez turbine pa da ima neznam koliko konja (i da ima neznam kakve 14:1:whateva kompresije). Jednostavno bi mi to bilo sa konja na magarca. Dizela nisam mogao uzeti osim ako je mercedes za kojeg nisam imao para. Tako da mi je ostao turbo benzinac. Ali Svabe su stvarno vrh vrhova, prvo najebu sve ostale proizvodjace da odustanu od dizela i onda oni ostanu jedini sa dizelima. I to pogotovo nakon dizelGejta. Kad za koju godinu priznaju da je tosterijada i elektrifikacija propala bas me zanima u kojem ce to smjeru ici. #GretaNaAparatima ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75675 | |
Moderator
|
Citiraj:
Nije GSI.
![]() |
![]() |
#75676 |
Treba kaj skurit??
|
Oke....i dalje čudna kombinacija jer tog nije bilo na konfiguratoru. Al kako god, jako štura oprema. Ak oceš probat Insigniju, pingaj me pa se nademo negdje. Možda ti i uvaljam ovu svoju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75677 | |
Moderator
|
Citiraj:
A i ne žuri mi se. Naletit će.
![]() |
![]() |
#75678 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Ova iz njuskala je 2018. godina Ali bas kao sto @vga kaze, malo opreme, puno km za preveliku cijenu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75679 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Čovjek se dva pura sretan s Opelom. Jednom kad ga kupi i drugi put kad ga proda. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75680 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75681 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75682 |
The mighty pirate
|
![]() |
#75683 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Mooožda eventualno neki Avensis ali opet, meni je blasfemija kupit čadžavog Japanca. BMW sve ovo novo je samozapaljivo pa isto tak ne bi ni štapom na daljinski dirao. Volvo, i još diZLO, lol, ti fakat hoćeš da pješaći. Mislim, znam da je zdravije i mora smršavit al opet ![]() Na žalost, ak mora bit čadža - VauVau koncern i Ford. Vrancuze neće Taljane neće Jebat ga Nek si qupi Superbicu il neki Mondeo i bok.
![]() |
![]() |
#75684 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#75685 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Kaže da zviždi iz turbine i da će trebati nova turbina. Također kaže da se nakon zahvata dijagnostike što je digao auto i tražio zvuk moraju promijeniti brtve, ulje i filter, da je to standardna procedura. Takode kaže da je pukla osovina Također je rekao da trebam mijenjat dizne i da ako ih ne promijenim će mi i nova pumpa brzo otići. Također sa nek ne točnim na Ininim pumpama. E sad, kad sam kupovao taj auto, kupovao sam ga na misao "kad krepa mogu ga bacit" i tada (2019) sam ga platio 28.000kn. No neman sad para za kupit drugi a i ovaj znam što sam sve promijenio (skoro sve osim motora ![]() Zadnje izmijenjeno od: telefunken. 20.09.2024. u 12:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75686 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
To sam prvi put vidio prije nekih pola godine i najprije mislio da je neki krkan stavio stope sa Aliexpressa na novog Mercedesa. Nakon toga sam ih vidjao sve cesce pa sam skuzio da se Mercedes samo prilagodjava zahtjevima kineskog trzista izgleda. Ruzno, uzasno ruzno i krindz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75687 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Stigla mi ponuda od Zubaka, identične stavke na računu = 598€ 210€ jeftinije od Štasnog, čekam samo Porsche jos, ali oni su poslovnično skuplji, ali možda se iznenadim. Tako da ću solo promjeniti na parkingu zgrade za 250€ dijelova ![]()
![]() |
![]() |
#75688 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75689 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Jasno da bi bilo logičnije uzeti neki recimo T4 ali bože moj kad već dizlo želi... Kad smo kod kvalitete ![]() Počeo me jebati tempomat na škodi. Situacija 1: tempomat upalim dok stojim u leru i nakon minute dobijem ikonicu tempomata sa uskličnikom. Tempomat se ne može koristiti iako sam ubrzao na brzinu dovoljnu za aktiviranje tempomata. Paljenje gašenje tempomata ne pomaže. Situacija 2: tempomat upalim i aktiviram dok se primjerice vozim autocestom 130km/h. Nakon nekog vremena tempomat se "ugasi" tj. ostane ikonica tempomata ali a uskličnikom i automobil počne usporavati. Ponovno paljenje ili gašenje tempomata ne daje željeni rezultat tj. da se tempomat može koristiti. Tempomat može raditi normalno satima, a može i krepati nakon minute. ![]() 04.10. servis pa ćemo vidjeti kaj je.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75690 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Nego gdje servisirat Volvo u hrvatskoj? Znam da je prije par godina ekipa pričala da idu u Sloveniju jer kod nas nema poštenog servisa. Se kaj promijenilo po tom pitanju? Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 20.09.2024. u 08:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|