|
![]() |
#6392 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Ali sam ja zato uspio nekako napraviti ogrebotinu od 2-3mm, nemam pojima kako... prije 15ce sam imao 12cu koja je trajala 3 godine bez da se staklo igdje ogrebalo ![]()
![]() |
![]() |
#6393 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
meni je svaki ajfon 10/10 nakon godinu dana, s time da NE NOSIM CASE ![]() jednom računam na sranje, ali neću mob od 1300€ stavit u neki drek od 50, ne sviđa mi se, ružno mi u ruci, jebiga, jednom će me posrat neko sranje računam na to
![]() |
#6394 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Pozdrav, ekipa. Zanima me slijedeće: radite li svake godine Factory reset ili tvornički reset iza instalacije nove velike verzije iOS-a? Npr. s iOS 16 na 17, iOS 17 na iOS 18? Ja to svake godine odradim, ali čitam da nema potrebe za tim. Moram i priznati da u zadnje vrijeme ni nemam volje ni vremena-vjerojatno godine su u pitanju, a i obiteljske obaveze (čitaj klinci, njihova škola, zadaće, vrtići itd). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6396 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Factory reset radim dok osvane na njuškalu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6397 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Evo gledam svoj, kupljen u listopadu prošle godine, 179 ciklusa punjenja, baterija na 98%. Zanimljivo jer od maltene prvog dana je na 80% složen da se napuni. Doma se puni na wireless punjač od Ankera tak da nije na smeću nekom, a u autu prek kabla zbog Carplaya. Citiraj:
![]() Isto mob čuvam ko oko u glavi, case mi je od firme Wiiuka, meni je jeben, prava koža i nakon godinu dana ima baš fora patinu, tamno smeđu boju (sad gledam slike na https://wiiuka.de/ i ta smeđa je odavno nestala ![]() Al kužim zakaj je ekipa to delala prije, prvih par dana nakon upgrejda iOS se mora pretumbati pa baterija traje kraće i mob se grije, ali eto nakon 2-3 dana sve legne i dela ko prije.
![]() |
![]() |
#6398 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
baš me zanima oće mi ove godine radit eSIM transfer https://support.apple.com/hr-hr/118669 prošle godine nije radilo, neda se prebacit, sva sreća pa je tcom kraj istylea i dobiš novi esim, ali nepotrebna zajebancija, dođe mi da se vratim na fizički sim ![]()
![]() |
#6400 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Radim factory reset kada stari službeni iPhone proslijedim ženi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6401 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Hvala, ekipa. Onda definitvno odustajem od toga. Lijepe vijesti. Znači, backup podataka, instalacija putem OTA-e i to je to. iOS 18 dolazi u ponedjeljak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6402 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6403 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ja ne, istekne nakon nekog vremena, tcom prošle godine sam morao direkt iz istyle u tcom, fala kurcu pa su 3 metra udaljeni, jer taj trransfer nije radio, mislim da neće ni sad radit možda se i vratim na fizički sim, jebo zajebanciju
![]() |
#6406 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
SIM nekada dobro dođe kada ga poželim ubaciti u drugi mob. Recimo govno od prvog SE se nije htjelo aktivirat preko wifija nego je samo htio preko SIMa. Zašto pobogu da mi je to znati. Da sam imao eSIM ne bi ga mogao aktivirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6407 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
U zadnje vrijeme često se kvare nanoSIM. Već sam zamjenio 5 nanoSIM iz Tmobile mreže.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6410 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Mali tip: od uvođenja iOS 18, ako sami zamjenite bateriju, ekran ili kameru sa originalnim dijelom, OS sam kalibrira dio i postavlja ga na 100% / genuine , nemorate zvati njihov support. Puževim korakom ali napreduje to ![]()
![]() |
#6413 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo nekaj zanimljivog vezi baterije u ajfonima. Za one koji ne znaju. https://youtu.be/Y8-NvOxOarY?si=ZLihMG18_EarCas4 Oces prodat ajfon, battery health "mora" biti iznad 90%, ocito je stvar psiholoske prirode kod covjeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6414 |
Premium
Datum registracije: Mar 2020
|
kakva vam je inace baterija sad na ios18 ?? jel vam se cini da krace traje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6415 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
ja ga danas dignuo na 15pro, isključio sve nepotrebne gluposti koje cuclaju bateriju, a za endurance ću da vidim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6416 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sigurno ne traje kraće. Jutros prije 7 je baterija bila na 100%, sad sam na 14%. 4 sata Car Playa sa ugašenim ekranom u vožnji (navigacija + Youtube podcast) i 3 sata upaljenog ekrana kroz dan (Safari i Whatsapp). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6418 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6419 |
The mighty pirate
|
Oces prodat ajfon, battery health "mora" biti iznad 90%, ocito je stvar psiholoske prirode kod covjeka.[/QUOTE] Ne vidim problem. Promjena za 15 Pro i 14 Pro košta oko 100€ službeno. Za starije i manje. Ako ima i 60% baterije i računica je takva da mi opravdava zamjenu u ovlaštenom servisu, kupit ću ga i odnijeti u servis na zamjenu baterije. Dok god je gore originalni ekran, i fizički je u dobrom stanju, ne vidim problem u kupnji rabljenog bez obzira na bateriju. Nisam i neću kupiti novi ajfon dok sam živ. Vozim se 3 generacije iza trenutnog i ništa mi ne fali.
![]() |
#6420 |
Xulos :)
|
![]() |
|
|