|
![]() |
#4323 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#4324 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Pozdrav, jedno pitanje ako je netko imao sličnu situaciju pa da kaže kako je prošao. Naime prije malo manje od 2 godine sam uzeo miš HyperX Pulsefire Dart u Linksu na akciji za tadašnjih 229kn (30€), prije cca mjesec dana je miš krenuo raditi problem (prilikom skrolanja preskače i ide random gore dolje) pa sam ga spakirao i odnio u poslovnicu reklamirati. Miš je još na servisu ali mene zanima sljedeće. Tom mišu je inače regularna cijena oko 80-90€, tada je kupljen po akcijskoj cijeni od 30€, u slučaju da ga ne budu popravljali nego odobrili zamjenu za novi predpostavljam da će mi nuditi da uzmem neki do 30€ (pošto u ponudi više nemaju Dart) a to su ipak sve drek kineski miševi. Dali je ikako moguće tražiti da daju nešto kvalitetom i regularnom cijenom u rangu Dart npr Pulsefire Haste 2 ili sam jednostavno spušio ovdje i morat ću na onih 30€ doplaćivati još barem toliko za neki kvalitetniji miš? Živili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4325 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako nema isti takav dobijas pare natrag. Simple as that.
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4326 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Dobio sam novi miš nakon reklamacije. Ako nemaju za zamijeniti dobiti ćeš vjerujem 30 € . Možeš ih svakako pitati za neki drugi bolji model pa možda i pristanu . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4327 |
Premium
|
Evo ovako, odobrili su zamjenu i naravno nude mi da uzmem nesto do 30€, pokusao sam pitati dali je moguce nabaviti isti miš ili dobiti u zamjenu nešto kvalitetom u istom rangu sto su naravno odbili tj rekli su da je moguce uzeti uz doplatu, na pitanje da mi vrate novac sam dobio sljedeci odgovor: Poštovani, nažalost Vašem zahtjevu za povratom sredstava nismo u mogućnosti udovoljiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4328 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Ne trebaš uzimati ništa "do 30 eura", to je opet neinformiranost naših trgovaca pa često pišu gluposti, imaš pravo na povrat para, milijun puta rečeno. Ali uglavnom, ja bi malo pogledao na HyperX sajtu kakva je procedura za RMA i reklamirao direktno proizvođaču. Od njih sigurno možeš dobiti isti takav ili ekvivalentan proizvod.
![]() |
#4329 |
Premium
|
A jbg kasno mi je sada za to kad je miš već kod njih i reklamacija je zavrsena. EDIT: sada citam jamstvene uvjete na njihovom sajtu i vidim ovo: "Links d.o.o. se obvezuje da će jamstvo za robu kupljeno u trgovinama Links d.o.o. riješiti u primjerenom roku na način da će proizvod biti popravljen ili zamijenjen proizvodom jednakih ili boljih karakteristika koje su bitne i relevantne za tu vrstu proizvoda. Ako dolazi do zamjene proizvoda, kupac dobiva i novo jamstvo sa novim proizvodom." Zadnje izmijenjeno od: ibme74. 10.09.2024. u 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4331 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Malo ga pretjeruješ, ne znam što si točno spušio? Ako si platio 30 eur i sad ćeš dobit 30 eura nazad? Pa što bi oni sad trebali dat miš od 100 eura jer je ovaj kupljen na akciji? Pa na što bi to ličilo da svaki put kad reklamiraš nešto kupljeno na akciji tražiš zamjenu za punu cijenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4332 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Isti miš sam kupio i imao isti problem. Prije godinu dana otišao scroll. Kontaktirao Links reklamirao miša i dobio novi u roku 10 dana. Prije 2 mjeseca već reklamirani miš opet otišao scroll. Poslao na reklamaciju i javili su da nemaju više zamjenski i da mogu dobiti povrat novaca ili miš u vrijednosti 30€. Tražio sam miš iste vrijednosti 80-90€ jer je tada toliko koštao ali nisu prihvatili jer je kupljen na akciji od 30€. Uzeo sam natrag novce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4333 | |
Premium
|
Citiraj:
Nemam ja sta pretjerivati, sve piše crno na bijelo. Ako se toga neće držati onda neka maknu taj dio iz općeg uvjeta jamstva ili je tebi u redu da pišu jedno a u praksi primjenjuju drugo? Zadnje izmijenjeno od: ibme74. 11.09.2024. u 10:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4334 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Ne moras se trudit tumacit tekst jamstva svakog pojedinog ducana. Imas generalno pravilo koje vrijedi za sve, zamjena za isti proizvod ili povrat tocno onoliko novaca koliko si platio. Ne mozes trazit neki drugi proizvod u istoj 'klasi' jer je ta klasa subjektivna. Isto tako ducan ne moze od tebe trazit da uzmes nesto drugo za te pare jer nemaju zamjenu nego ti moraju vratit novac. Tko se ne pridrzava ovog slobodno prijavi svim mogucim inspekcijama. I nekad je dobra ideja ic direktno proizvodjacu. Links je odbio zamjenu Razer misa kojem je krepao srednji gumb jednom frendu jer je kao 'sam strgao'. Frend se javio Razeru i dobio novog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4336 | |
Premium
|
Citiraj:
Yep lokalni distributeri su rigorozni kaj se svakih sitnica tice da sebe zastite. Ima proizvodaca kojima puca kiki i mijenjaju sve bez obzira na okolnosti. No sjecam se da je Logitech Hrvatsku radi pretjeranih DOA procesa svojevremeno blokirao iz te "mijenjaj sve" liste jer je ekipa masivno iskoristavala taj sustav. Dal je danas tako nemam pojma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4337 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
jel im jos aktivan onaj bonus point program za kupovinu online ili je zamrlo? ostalo mi je dosta bodova neiskoristenih ![]()
![]() |
#4338 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zanima me koliko obično prođe od odobrenja do povrata novca na račun? Likovi iz njihovog knjigovodstva mi javljaju da je uplaćen iznos povrata, a moja banka ne vidi nikakvu uplatu povrata. Sad me šutiraju tamo amo. Koje su mi opcije? Ovo nije normalno.
![]() |
#4341 |
Premium
|
Trazi potvrdu uplate i pokazi svojoj banci. Al prvo se malo strpi, kak su drugi rekli, zna potrajat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4343 |
Premium
|
Ne do pon, ali ak je jucer uplaceno bit ce danas, samo ne mora bas ono u 8 ujutro cim pocne radno vrijeme. Potvrdu uplate od Linksa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4344 |
Premium
|
![]() |
#4346 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da li su ti uplatili ili je storno POS transakcije? Ako je ovo drugo, zna potrajati, i na izvodu ti se pojavi tamo gdje je bila originalna transakcija, tj. u prošlosti, a ne danas kada su ti napravili povrat. Ali naravno, moguće je da je negdje u pipeu računovodstva, jer Zdenka je odradila računovodstveno povrat, ali Marica iz računovodstva koja je zapravo trebala napraviti povrat još nije odradila svoje xD Ahh, Links ![]() ![]()
![]() |
#4349 |
Premium
|
19.08 su napisali da je riješeno sve, pa sam dobio mail 3.9 da moram u poslovnicu da će mi oni na pos aparat uplatiti??! I onda naravno da to tako ne ide, pa me vraćaju i ispričavaju se, da bi mi ova poslala mail jučer da bi mi morala banka to isplatiti??! Bez ikakve potvrde s njihove strane. Tisuće eura sam im ostavio, jad i bijeda od nekad dobre firme.
![]() |
#4350 |
Premium
|
OK, nismo razjasnili o kakvom povratu je rijec. Ako ti uplacuju na racun - Daju svojoj banci nalog, dobiju potvrdu, banka prebaci tvojoj na racun negdje tokom radnog vremena, zna bit slijedeci radni dan. Ako storniraju placanje karticom - Traze povrat na karticu od nekog posrednika zaduzenog za digitalno placanje (Nexi group ili sto vec) i kada oni to odrade mozes vidjeti na mjesecnom izvjestaju kako je rekao Pupo. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|