|
![]() |
#4292 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Idi tamo i dogovori se, nije im to zakonska obveza, ali u Linksu se sve dogovorim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4293 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ali ak je tvornicki zapakirano, uvijek se da nesto dogovoriti. Samo normalni stav i mozda kutija domacica ![]()
![]() |
![]() |
#4295 |
Banned
Datum registracije: Sep 2012
|
Ekipa jedno kratko pitanje samo ako netko zna... Prije 7 dana sam preko webshopa naručia ram i odabra preuzimanje u poslovnici i plaćanje prilikom preuzimanja. Taj ram mi nikako ne radi kako triba i ne mogu ga nikako uštelat da sistem postane stabilan, možda iz razloga šta nije na listi podržanih matične ili koji vrag neman pojma. Ram je ispravan, testirano memtestom al eto meni neće radi u kombinaciji s mojim sistemom. Zanima me da li u ovom slučaju vridi pravo na povrat robe kupljene priko interneta u roku od 14 dana čak i bez navođenja razloga ako netko zna. Vratia bi ovaj šta sam kupia i uzea jedan koji je jeftiniji. Imam li pravo na takvu zamjenu i povrat para za razliku u cijeni? Linksu sam posla mail u vezi ovoga i sve u detalje objasnia, ali eto rado pitam i ode da znam kakva su mi prava Ambalaža je neoštećena i račun imam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4298 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja mislim da sam tamo na njihovom kompu za reklamacije vidio da postoji i mogućnost povratka ako se kupi u dućanu, nisam siguran ali mislim da sam krajičkom oka vidio to
![]() |
#4302 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#4303 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Danas se pojavia s ramom koji sam iša vratit, čovik mi je u dvi minute bez pitanja da novi i vratia razliku u novcu. Skidam kapu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4304 |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4305 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisam neko vrijeme kupovao u Linksu, dobio neke bonove za njih pa sad gledam malo što imaju. Moram priznati da sam prilično šokiran njihovim cijenama, 15,20,25% više, ne od nekakvog opskurnog bugarskog web shopa, nego od ajmo reć direktne konkurencije. Otkad je Links postao tako neisplativ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4308 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam jednom davno kupio kod njih G.Skill RAM. Ploča ga nije voljela. Zamijenili mi za neki drugi. Ni taj ploča nije htjela. Prije nego i te vratim dofurao mi frend svoje RAMove da nije slučajno ploča…. Njegovi RAMovi rade. Odem u Links i kažu: “a ne, ne možete dva puta napraviti povrat, samo jednom” Kažem: “ali probao sam treće RAMove i rade mi. Vi ih imate na stanju…” “Ne, žao nam je….” |
![]() |
![]() |
![]() |
#4309 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2024
|
Citiraj:
U praksi, tko ima Links u blizini može provjeriti imaju li traženi artikl na stanju i kupiti ga online, označiti preuzimanje u poslovnici i u pravilu mail o dostupnosti stiže kroz par sati. To je i najbrži način za dobiti nešto a ujedno i ostvariti pravo na vraćanje artikla unutar 14 dana. Brže je jedino otići direktno u poslovnicu i kupiti tamo bez narudžbe. Kod kupovine u poslovnicu bez narudžbe online prodavač nije dužan uzeti artikl nazad, praksa je da većina prodavača to ipak radi. Ja iskustva sa Linksom nemam oko takvog povratka ali imao sam jedan slučaj gdje sam relativno jeftin artikl (čitač kartica) htio vratiti jer je bio neispravan. Prvo se prodavač čudio da je neispravan, pokušao me uvjeriti da su prodali stotine takvih i nikad reklamaciju nisu imali, na moje inzistiranje dao mi je neke papire koje sam ispunio i artikl vratio ali tu se radilo o reklamaciji, ne o tome da sam se ja predomislio oko kupovine. To je sve trajalo dobra dva tjedna na kraju su mi novac vratili. Radi se o poslovnici u Sl. Brodu, iskustva koja imam s njima u preko nekoliko kupovina nisu posebno pozitivna, prodavači su malo nervozni i vole se praviti pametni.
![]() |
![]() |
#4310 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Davno sam bio dobio mišljenje inspektorata.. ugovor se smatra sklopljenim kad je kupac platio.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4311 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
sto se tice linksa i povrata imam pozitivno iskustvo. prije par tjedana sam ujaku kupio mobitel za rodendan i doslovno dodem u stan i nazovem ga i kaze mi kak je prije 3 dana kupio sam sebi. e jbg sta sad... nista odmah u links, srecom ispod zgrade mi je. i objasnim situaciju i kaze mi lik ako nije otvaran da ce ga uzet nazad. i krene mi radit povrat novaca i objasni kak je to njihova dobra volja. i samo sto mi nije isplatio novce ja spomenem kak cu ic kupit nesto drugo. i on me zamolio da uzmem kupone njihove u toj protuvrijednosti. a reko ajde, tak mi je svejedno jer cu potrosit te novce u linksu kako god. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4312 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4313 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4314 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2024
|
Citiraj:
Tamo (na BUG forumu) se javio i kupac koji je naručio online, platio u trgovini i vratio unutar 14 dana proizvod bez problema. Ne znam za slučaj da nekome nisu uvažili povrat kad je naručio online a platio u trgovini...
![]() |
![]() |
#4315 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Nekidan uzeo Fractal H9 Elite kuciste. Kod njih je debelo najjeftini bio. Dodjem doma, kad primjetim na kutiji da pise "Povrat", i naljepnica tj ime prezime, adresa, broj moba, proslog "vlasnika" kome je slano. Odma ih zovem da cu vratiti kuciste, te da me zasto nisu obavijestili da je roba rabljena, otvarana kutija, itd.... Mislim, nije malo novaca. Kazu mi da pregledam kuciste, te ako primjetim ista, da im ga vratim, posteno, ali tlakavo. Srecom pa mi je Vemil blizu kuce. Ali sta da sam na otoku, ili u gradu di ih nema? U medjuvremenu se cujem sa likom sa "markice" nije uspio preuzeti kuciste, da je glanc novo, nije otvarano, nije tad doma bio tih dana, nesto mu iskrslo.... Pa sam nastavio build. Ali eto, ja sam bio uvjeren da povrat, "rabljenu i otvaranu" robu na neki nacin oznace i svakako te upozore.. Znam da sam vidjao na stranicama im popuste jer je otvoreno bilo ili malo koristeno pa vraceno. Rekli su mi da nemaju to obavezu raditi. Tako da treba dobro pazit. U mom slučaju sve je dobro proslo, ali isto tako se to moglo razvuc bar 15, 20 pa i vise dana. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: jucca. 26.07.2024. u 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4316 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4318 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4320 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ovo budi losa sjecanja ![]()
Lenovo LOQ || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / 1TB Sandisk Extreme nvme M.2 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|