|
![]() |
#6331 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
iP16 stiže 09.09 https://www.instagram.com/p/C_JaLBntqCb/ Modeli u liniji https://x.com/theapplehub/status/1824903768972140789
![]() |
#6335 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Meni par app jede govna, ukljucujuci pbz, na instagramu kad tipkam pocinje laggati mob, odnosno takav delay u slovima da me vratio u vrijeme kad sam imao samsunga pogonjenog govnarskim exynosom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6336 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Aircash bi mi zablokirao nakon unosa PINa otkako imam 15-icu. Force kill i radi. Riješili su to prije mjesec-dva. Tapatalk bi se nekad brutalno usporio kod tipkanja. Već dugo nije. Skyview se zblesira kod svakog pokretanja. Force kill i radi iz drugog pokušaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6337 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6338 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#6339 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Kolika bi mogla biti cijena kod nas? Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6342 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
dado jesi zadovoljan upgradeom? Imam 11 pro i nisam ga mislio mijenjat, al frend mi prekjučer ponudio novi 15 pro za 800€ pa mi bilo teško odbit, sad čekam da stigne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6343 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Vjerovatno je vec bilo spominjano. Uskoro cu preko bare pa planiram uzeti tamo 16-ku. Kupio bi je bas u apple storeu. Trebam li to prijavljivati na carini kad dodjem nazad kod nas ili? Koliko citam tamo su svi modeli esim, bez fizicke kartice? Ima li jos nekakvih razlika? Garancija mi vrijedii u eu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6344 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Zašto bi prijavio na carini? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6346 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
pa sa 11 na 15 se osjeti razlika .. mada ja sam zbog baterije najviše a ako skačeš svaku godinu ili dvije .. nema tu neke razlike |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6349 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Kak ce ti dokazati ak ti drzis mob u dzepu od hlaca upaljen? Di si ga kupio? Ak si doktor znanosti pa ga nosis zapakiranog e onda ti treba opaliti carinu Kao i sa robom, poskidas etikete zguzvas i uguras u kofer pa nek majci dokazuje da si kupio u USA...
![]() |
#6350 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Razlika u cijeni je osjetna https://www.gsmarena.com/here_are_th...news-64467.php Mob stavi u džep, a kutiju (ako ti je baš potrebna) si pošalji poštom doma.
![]() |
#6352 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Ako ima esim a nije stavio nikakav esim u mob , u hlačama ima neaktivirani iphone bez fizičkog sima “kupljen u HR” ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 10.09.2024. u 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6353 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Američanski modeli ajFona jedini imaju mmwave antenu umjesto SIM utora i drugačiju oznaku modela (Anekibroj). Po tome se odmah skuži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6354 |
Xulos :)
|
Nema, ako ga je kupio u USA, ovdje na njega nema jamstvo, ali neka se raspita u Apple. Samo u EU mu vrijedi u bilo kojoj zemlji EU. ![]() Btw na cijeloj ovoj stranici nisi rekao niti jednu tocnu info, pa se suzdrzi komentiranja ako nesto neznas, nhf.
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 11.09.2024. u 08:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6355 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nejde mi guglanje danas...kaj spada u ovaj Store Care kaj preko iStore-a nude? Jel to dodatno jamstvo plus ako ga razbijem ili? Na iStylu lijepo pise kad se dodaje, al na iStore bas i ne edit - ignore, tek u košarici piše da je to samo dodatna godina jamstva, niš više Zadnje izmijenjeno od: vga killer. 11.09.2024. u 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6356 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Može li se iPhone puniti na onaj "upaljač" u autu? Radi se o iPhone 15 Pro, trenutno ga doma punim na punjaču od iPada, a kada problema na punjaču od Samsunga ne želi se puniti. Da ne idem sada kupovati taj auto adapter ako neće raditi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6358 |
The mighty pirate
|
Ovisi, mora dati van onoliko W koliko mobitel traži. Nemoj kupiti neko staro jeftino sranje od punjača jer će ga vjerojatno puniti sporo. Ima Baseus od 65W i punim na njega i laptop ako treba
![]() |
#6359 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Čudno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6360 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kad sam kupovao novi USB A -> C kabel za auto u smart opremi uzeo sam Besaus koji je bio jedan od najskupljih i najizdržljivijih koje suimali, mobitel iphone 15 niš. Probam drugi mob i radi, zovem ih i pitam, a ženska meni prije nego sam završio veli: Jel imate iphone 15? ![]() Navodno neki kablovi nisu "certificirani" za taj mob, što god i kako god to značilo.
![]() |
|
|