|
![]() |
#1 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
web stranica +SQL
ovak napravio sam web stranicu u html u front page i login form,imam server koji ima podrsku za SQL i interesira me kako spojiti login form sa SQL bazom na x10host(sad je trenutno nedostupna) znaci zelim imati korisnike koji se mogu reg. na mojoj stranici.... i pitanje u vezi share pointa????totalno sam zbunjen za sto taj program sluti kako ga spojit s web stranicom ,sta trebam sve imati??? molim pomoc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nije to toliko jednostavno i programiranje dinamičkog web jezika neznam ali znam da za to trebaš php ili asp, trebaš otvorenu i funkcionalnu SQL bazu na nekom serveru, trebaš kod koji će unositi informacije iz login boxa u bazu i kod koji će nakon logina povlačiti informaciju iz baze i prikazivati ju u html formi (ili nekoj drugoj ofkors, dapače) sve u svemu, nije tako jednostavno i ako si nikakvog znanja o php-u ili asp-u kao ja ili (kolko sam shvatio, nhf) ti, nećeš to moći sam napraviti, dapače, nečeš doći ni blizu ![]() ako imaš nekakvo osnovno znanje bar možeš otići na www.phpbb.com , skinuti forum, otvarati index.php i ostale user vidljive stranice i kombinirati kodove, no to isto velim, nije jednostavno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|