![]() |
web stranica +SQL
ovak napravio sam web stranicu u html u front page i login form,imam server koji ima podrsku za SQL i interesira me kako spojiti login form sa SQL bazom na x10host(sad je trenutno nedostupna)
znaci zelim imati korisnike koji se mogu reg. na mojoj stranici.... i pitanje u vezi share pointa????totalno sam zbunjen za sto taj program sluti kako ga spojit s web stranicom ,sta trebam sve imati??? molim pomoc? |
nije to toliko jednostavno i programiranje dinamičkog web jezika neznam ali znam da za to trebaš php ili asp, trebaš otvorenu i funkcionalnu SQL bazu na nekom serveru, trebaš kod koji će unositi informacije iz login boxa u bazu i kod koji će nakon logina povlačiti informaciju iz baze i prikazivati ju u html formi (ili nekoj drugoj ofkors, dapače)
sve u svemu, nije tako jednostavno i ako si nikakvog znanja o php-u ili asp-u kao ja ili (kolko sam shvatio, nhf) ti, nećeš to moći sam napraviti, dapače, nečeš doći ni blizu :D ako imaš nekakvo osnovno znanje bar možeš otići na www.phpbb.com , skinuti forum, otvarati index.php i ostale user vidljive stranice i kombinirati kodove, no to isto velim, nije jednostavno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:27. |