|
![]() |
#30661 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() Nema praznog hoda, napet a opet ima dosta poveznica na prijašnje dijelove.
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 15.08.2024. u 08:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30666 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30667 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako se dodjeljuju te “liste”? Nabrojao je glumce koji su isključivo bili u glavnim ulogama kroz većinu karijere i čušpajz od filma u koji su pobacani. Ovdje je sve puno vrhunskih sporednih glumaca, tipa Toby Jones, zato sam i rekao da pogleda što su odradili kad su mu već nepoznati. Ovi koji nisu ljepotani, teško mogu do glavnih uloga, ali nisu ništa lošiji glumci, dapače Na stranu sad film koji je loš, ali glumci definitivno iskaču kvalitetom
![]() |
#30668 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
A cujes bio sam i ja u Game Of Thronesu pa nebi reka da sam dobar, dapace ![]() No salu na stranu, evo prolista sam i jedina nos dva koja primjecujem su hellboy i dr octopus, filmove od ovih drugih sam neke cuo neke gledao ali su ovi likovi u njima bili ono, usputni Ja bi reka da je po imdb starmeteru prvih 100-200 A klasa, 200-1000 B klasa 1000-5000 c a iznad toga su prakticki statisti |
![]() |
![]() |
![]() |
#30670 |
Premium
|
Molim lijepo u 3 il 4. sam bio, plemic u meereenu, ko je gleda zna kako smo završili ![]() Inace ima neka lista bas: https://www.latimes.com/archives/blo...ar-bankability |
![]() |
![]() |
![]() |
#30673 | |
Premium
|
Ko pravi pelmic, triba znat koga potplatit. Citiraj:
Bas je sicusna inace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30674 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#30675 |
Premium
|
Molim lijepo pojavio sam se u 4 scene po jednu sekundu kroz dvije epizode, dakle 4 sekunde total A evo neke liste A+, A, B i C iz 2000 https://www.reddit.com/r/Fauxmoi/com...ywood_scaling/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30677 |
Pink Floyd fan
|
Cirque du Soleil: Without a Net dokumentarac o Cirque du Soleil i njihovom najboljem show, O. Kako ih je covid zatvorio, umalo bakrotirali i kako su se ipak vratili na scenu. Vidio sam O uzivo u LV i ako vas ikad nanese, obavezno pogledati. Sve je uzivo, akrobati, glazba... Naprosto je nevjerojanto kako je sve sinkrinizirano i za sto je sve ljudsko tijelo sposobno. Najblize O je Cirque du Soleil: Worlds Away. Iako video ni priblizno ne moze docarati live izvedbu.
![]() |
#30679 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Alien Romulus. Meni kao velikom fanu onih prvih aliena sjelo samo tako, od prve scene kad sam vidio ona stara računala i zvukove ko na jedinici sam se nakačio. Scenografija top, priča dobra, glumci isto na razini. Gospon Fede s ekipom zbilja dobar film napravio. 8/10 od mene, isplati se ići u kino. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30680 |
Pink Floyd fan
|
Tldr jel' patka il' guska ![]() https://www.marca.com/en/lifestyle/m...d088b4571.html
![]() |
#30683 |
Pink Floyd fan
|
Fly Me to the Moon prema opisu bi trebao bit romantic comedy. Prestao sam gledati negdje na pola kad su prikazali scenu Apollo 1 fire. Nit' je smijesno, nit' je romanticno...
![]() |
#30684 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Novi Deadpool, onak, okej zajebancija, nasmijao sam se, ali ni blizu jedinice i dvojke. Generalno dobar, živica me povezniza s Lokijem i svim tim vremenskim sranjima, žena koja nije gledala Loki, puno toga joj je bilo nejasno. Twisters - začudo, solidan film, očekovao manje, pozitivno se iznenadio. CGI odličan. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 19.08.2024. u 10:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30685 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Alien: Romulus je meni bio super. Možda je moglo i bez nekih "povezivanja" (čisto da se neki filmovi izbace iz jednažbe) radnji, ali ne bitno jer je film jako dobar Alien film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30687 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Nije remake. Zadnje izmijenjeno od: viper84. 19.08.2024. u 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30688 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Nije direktan remake, ali nekom logikom to je nastavak koji nema nikakve poveznice s prvim dijelom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30690 |
Pink Floyd fan
|
Iskocio Inside Out 2 na home screen da je dostupan...
![]() |
|
|