|
![]() |
#30631 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Beasts of No Nation Reprizirao Casualties of War, tipični De palma sa scenama i iz prvog lica gdje si umjesto kamere i sl. Teška tema i odličan film. Changeling Praktički savršeno snimljen, od rekonstrukcije tog doba do pričanja priče. Jedan od najboljih redateljskih Eastwood filmova. Posebno je dobro odabrao glumce za baš sve i jednu ulogu, matematički precizno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30632 | |
Guest
|
Citiraj:
budem pogledao svakako hvala na idejama ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30633 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Ryan si je to dao za slobodu i uspjelo je, jer da, vuče na parodiju ali opet ne neku usiljenu tipa Scary movie i slično. Ima svoj lik i prca sve oko sebe, uključujući i sebe samog. _____________________________________ ***Ne čitat dalje ako ne želiš spojlat*** _____________________________________ Iskoristit multiverse za vratit neke zaboravljene likove je genijalno izveo, pogotovo tipa Blade i Johnny Storm gdje se ekipa u kinu doslovce strgala jer su svi očekivali da Chris glumi kapetana ![]() Zajebancija na račun starenja Paul Rudda, kao i ismijavanja na varijacije Wolverinea, pun pogodak s Cavilom ![]() Iako recimo i dalje mi nije jasno zašto, kao ponosni Kanađanin, nije vratio kolegu Daniela u ulogu Colossusa barem kao varijantu. Vjerujem da je onaj srbin + CGI jeftinije rješenje no sumnjam da bi ga toliko koštalo al ok ![]() E da, i drago mi je što ipak nije vratio i lik Kitty Pryde (ili je bar osobno nisam primjetio) gdje je navodno Ellen/Elliot Page tražila/tražio da ako bude u filmu da i lik mora bit drugog spola. Sad da li je to istina ili ne, ne znam, no ne bi me čudilo ![]() U glavnom, kao i svaki Deadpool do sada, nasmije te i opusti. Nije to film koji će konkurirat za Oscara niti treba očekivat neki ozbiljan storyline. ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 05.08.2024. u 16:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30634 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
Još samo fali da je film unutar filma unutar filma, nešto kao Full Frontal od Sodebergha, no nije isključeno da će neki novi film tog tipa i takve ideje ubacit. Zapravo, film se jako približava youtube potki "reakcijskih videa", gdje su uz obraćanje u prvom licu, ubačeni svakakvi skitovi i isječci i parodira ih se s smiješnim komentarima ili su postavljeni u nekom trenutku kao smiješne ilustracije. Čak i end credits sa snimkama sa setova otprije 20 godina idu na tu "film o filmu" vodu. @Wolverine spoiler Onaj Magic Mike čak ok, no Snipes mi je potpuno besmislen ubačaj, nit je ikakvu foru pokazao, niti je bilo ijednog vampira u radnji tamo gdje se on nalazio - bolje da ga nije bilo. Pog. jer imo, Blade 2 je jedan od top horror-akcijskih filmova od 2000. do 2010. No kad se ide tak na masovnost svega, netko mora izvisit, a pretpostavljam da zbog financijskih problema u kojima je isti glumac i posrnulom karijerom, pristao je i na takvu malu ulogu, koja kalja trilogiju njegovih filmova. Ok, kužim da netko to sve percipira prvenstveno kao "mozak na pašu" zabavu, i to je ok, no zabavan je bio i Scary Movie (i nastavci), pa nemaju ocjenu iznad 8 na imdbu, nit bi ovaj realno trebao imati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30635 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Miki, nemožeš biti dalje od istine. Deadpool je upravo to, od prvog pojavljivanja u stripu prije više od nekoliko desetljeća pa do danas. Lik koji kontinuirano laje, probija četvrti zid, doslovce sebe vadi van ili ubacuje u treći kadar stripa i sl. Isto to radi i u filmu. Praktički je najvjernije ekranizirani super"junak". I Blade nije bio element parodije kao i većina camea, već "homage" na DP način. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30637 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Mislim da cu i ja. Nesvidjau mi se takvi filmovi. Previse blebetanja, obracanje gledateljima mi je glupo... To je bila fora davnih dana proslog stoljeca kad se, mislim batman, okretao prema kameri i namigivao. Prvi Deadpool me je bio okish, drugi nisam pogledao do kraja, marvelovi skorasnji uratci su isto takvi (Thor, Guardians...) i prestao sam to gledati. Zapravo, skoro nista mi nije vrijedno gledanja u zadnje vrijeme. Jucer sam zavrsio gledajuci predavanje o power electronics. Tih pola sata je proslo u hipu. Pogotovo od polovice kad je poceo objasnjavati principe iako sam to znao ![]()
![]() |
#30638 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Late Night with the Devil Dosta dobro, na šprehu Twilight Zonea. Odličan način snimanja da se dočara taj 70te doživljaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30640 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30641 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao jučer Bad Boyse. Zaobići. Po recenzijama, vidim da ni Axel F., koji također igra na nostalgiju, neće biti puno bolji.
![]() |
#30644 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Ide tko gledati Alien: Romulus? Pogledali Deadpool i iskreno meni je super. ![]()
![]() |
#30645 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Planira se Romulus u City East. Prvo je djelovalo ko smeće, i po opisu ekipe sa seta i po opisu ekipe koje je odgledala (iako su potpisali NDA, boli ih kiki pa laprdaju) isto je djelovalo ko smeće. Ali iskreno nadam se dobrom uradku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30646 |
Pink Floyd fan
|
https://www.imdb.com/title/tt6604188/ Prvi Tron je bio super za ono doba Spectruma i Commodora. Drugi je bio smeće a treći... Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk
![]() |
#30649 |
Premium
|
Twisters Prvi dio je bio pretjeran ali imao je simpatične likove i bio je za to vrijeme doživljaj zbog dobrih efekata i kao svježa ideja. Ovaj nastavak je pretjeran u svakom trenutku, efekti su umjetni a glavna glumica je ispod prosjeka. Može se pogledati, nije totalno nedobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30650 |
Pink Floyd fan
|
https://www.joblo.com/we-saw-the-ter...d-it-look/amp/ AE: Apocalypse Earth bilo na televizoru pa bacio pogled. Ima neka sitna divljakusa sa velikim... ocima. Vrh!!! ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 13.08.2024. u 05:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30651 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
![]() |
#30652 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://www.theguardian.com/film/art...for%20no%20one.
![]() |
![]() |
#30653 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
The Instigators https://www.imdb.com/title/tt24169886/ Pogledano sinoć. Prvih 15 minuta obećava, mislio bi čovjek da gleda Guy Ritchiea. Prema kraju sve slabije i slabije. Glumačka postava je vrhunska. Skupili su na jedno mjesto vrhunska imena...ali džabe. Meh... Imdb kaže 6.2, ja dajem 5.5 Gledljivo, ali jedva.
![]() |
#30657 |
Premium
|
Koja imena osim matt damona i brata od bena afleka? Npr megalopolis su dobra imena, a tek prvo planirana nedovrsena verzija iz 2001 (Paul Newman, Uma Thurman, Robert De Niro, James Gandolfini, Nicolas Cage, Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, Edie Falco, and Kevin Spacey.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30660 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
https://www.imdb.com/title/tt18412256/ Novi Alien solidna ocjena za sad iako ima malo glasova. Moguće da smo dobili dobar Alien film.
![]() |
|
|