|
![]() |
#3031 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Gdje vidiš cijenu bez ugovorne obaveze i njihovih usluga? Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#3032 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3033 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
ne vidiš ali ogromna hrpa ljudi nezna ništa o tome, a čak i da zna - zaista misliš da baba milka ili bepo pitur znaju aktivirati paket biločega? potpiši ugovor, ubodi u struju i turisti će imat internet. to je to. meni je veći smijeh da ovdje daju flat i brzinu koliko ide da ide, dok u 5ge paketu gdje se dobije i vanjska antena - limitiraju na 200. doduše i 200 je pun k i ne vidim da bi nekome trebalo više, ali onda su i ovaj gigabox trebali limitirati na 200. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3034 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
120 eura je s UO. Citiraj:
I dodatno, iz uvjeta korištenja te tarife (vrijedi od 1.7.2024) Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: franzD. 23.07.2024. u 15:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3035 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovo sam mislio da se isplati samo zbog uređaja za 120€.... Turistička je zakon... već 8 mjeseci radi bez greške :-D Evo pitao sam agenta... 348€ je bez Ugovorne obaveze. I pitao sam za ovo: uzmeš UO, platiš 120€, isprobaš u 14 dana jel ti radi sve ok i raskineš ugovor bez penala i ostaje ti uređaj. Ali ne... kažu da moraš vratiti i uređaj u tih 14 dana i onda dobiješ povrat novca... To tak nije prije funkcioniralo koliko se sjećam... Tak da ništa od uređaja za 120€ :-( Pitao agenta Citiraj:
![]() |
![]() |
#3037 |
Premium
Datum registracije: Aug 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3038 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Citiraj:
Imaš ga preko Iskona: https://shop.iskon.hr/artikli/router-xiaomi-5g-cpe-pro 229 € Što se tiče ovih 600GB i smanjenja brzine zar tako nije uvijek bilo? Sada bi trebao biti pravi flat... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3039 |
Premium
|
Ne bi trebao jer u novim (važećim) uvjetima korištenja piše taj limit, linkao sam dokument gore. Ovo što piše gore je točno, navedena ti je brzina "do" i internet je neograničen, samo brzina nije uvijek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3040 |
Premium
|
Pa kako je do sada bilo, nego tako? Mislim da niste u pravu... A i limitirana brzina je 7/1 mbita po zakonu... To je očito ostalo od prije... Moraju navesti to ograničenje na webu! Tu su sve naveli: https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/5g-internet https://www.hrvatskitelekom.hr/univerzalne-usluge P.S. Link ti ne radi... Zadnje izmijenjeno od: RedSky. 23.07.2024. u 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3041 | |
Premium
|
Citiraj:
Mobilne usluge -> Pretplatnici -> Tarife -> Gigabox+ tarife (vrijedi od 1. 7. 2024.) Jedino što se promijenilo od 1.7. je cijena na više, ostali uvjeti i limit prometa ostali su isti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3042 |
Premium
|
Očito je onda da nisu promijenili ovaj dokument. To je prije stajalo i na webu... Ovo je stara ponuda u tom pdfu... Fiat je od jučer, prekjučer.... Zadnje izmijenjeno od: RedSky. 23.07.2024. u 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3045 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...=17072&rType=2 ***** Korisnicima Gigabox+ tarife do 3.7.2024. se nakon potrošenih 600GB smanjivala brzine na 4/1 Mbp/s, koja je bila u primjeni svakodnevno u razdoblju od 7:00 do 1:00 ujutro sljedećeg dana, dok se u razdoblju od 1:00 do 7:00 brzina nije smanjivala. Od 3.7.2024. korisnici unutar tarife imaju dostupan neograničeni promet bez smanjenja brzine. Citiraj:
Slično sam i ja primijetio. Imao sam A1 120GB - u doba najveće zakrčenosti išlo mi je oko 30-40 mbita. Trenutno imam turističku A1 flat 10 dana - u doba najveće zakrčenosti ide mi oko 4-7 mbita Prije nekoliko sam dana ugovorio Savršenu+ tarifu (prvih 6 mjeseci plaćam 0,10€ uz ugovor na 2 godine) i čekam da mi dođe SIM kartica poštom, nadam se da me neće razočarati. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3046 |
Premium
|
Je li netko možda uspoređivao potencijalnu razliku u DL-u UP-u između HT turističke i Gigaboxa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3047 |
Premium
|
Eto ispravili su dokumente! 😂 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3048 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
A1 turistički nije pravi flat, nakon 100GB smanje brzinu skroz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3049 |
Premium
|
Došla mi je fizička SIM kartica sa Savršenom+ tarifom. Kada je stavim u router, network mi nonstop svjetli crvenom bojom i ne uspijeva se spojiti na internet. Kada SIM karticu stavim u mobitel, sve najnormalnije radi. Molim vas da mi pomognete jer nemam nikakvu ideju. Kada u router stavim turističku A1 sim karticu, opet sve najnormalnije radi. Molim vas da mi pomognete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3051 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Trenutno imam Turističku i Huawei B818, ali vidim da mi se pojavio N78 5G tower koji lovim sa mobitelom iz kuće... Pa onda planiram uzeti Gigabox+ na 14 dana da isprobam kako mi radi pa onda budem usporedio Turističku i Gigabox da vidim razlike. Ako nema razlike, onda si trebam samo uzeti 5G router kad ispadne 8€ ( ili 6€ ako si u Magenti) jeftinije Turistička.
![]() |
![]() |
#3052 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Evo samo za info svima koji su optimisticni oko mobilnog interneta na otocima/na obali: Mobile net, Bonbon - 1.4 mbit/s (Pixel7Pro, 5G) ![]() Mobile net, A1 - 5.6 mbit/s (iPhone 13PM, 5G) ![]() StarLink - 240 mbit/s ![]() ![]() Cisto ko info, isti ti mobiteli u 5 mjesecu cepaju 300+ mbits s iste lokacije (Ugljan).
9900K-32GB-5TB-3060TI Zadnje izmijenjeno od: zwer. 26.07.2024. u 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3054 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Ja cu isto morati investirati u 5G modem jer LTE bude navecer dosta opterecen pa jako brzina fluktuira i onda me iptv lista zeza na B818 (HT Turisticka) a na S23 Ultra 5G (Unlimoted tarifa) radi normalno cca 150-200 mbps. B818 sam ultra povoljno bio uzeo u nadi da ce biti dosta. Tako da, ima neka preporuka za 5G modem? Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3055 |
Premium
|
Xiaomi 5G kod Iskona. 229 € |
![]() |
![]() |
![]() |
#3056 | ||
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3057 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3058 | |
Premium
|
"Problem" je bio jednostavan riješiti da me sram o tome govoriti. Trebao sam samo ući u router i unijeti PIN SIM kartice. Isključio sam PIN da me ne zeza. ![]() Citiraj:
Javi ako primijetiš neku razliku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3059 |
Premium
|
Gore sam komentirao da koristim SIM karticu sa Savršenom+ tarifom u routeru za kućni internet. Na mobitelu imam A1 na bonove i Moj A1 aplikaciju. Mogu li ja putem aplikacije na mobitelu imati pristup i tom broju sa Savršenom+ tarifom? Na drugom je forumu netko napisao da od 1. 9. OK tarifa (A1) pojeftinjuje i dodaje se dodatni GB. Ima li ikakvih informacija i u vezi drugih tarifa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3060 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2018
|
Par dana korištenja A1 5g kućnog neta... Za sada je MC899 na prozoru, lovi nešto između 4g i 5g, nije baš fantastičan signal...za koji dan ide na krov gdje mi je isprobano ulovio Max 200mbs, i excellent signal. DL je sad evo u špici sezone oko 90mbs. Ono što sam do sada skontao na gejmanju na PS5, ping je 36ms, na HT i huawei 818 bez vanjske ikakve antene je bio u najboljim danima 60ms, a kako je sezona počela i oko 200ms pa sve do latency variation. Iskonov TV na toj mreži je redovito failao load, Netflix niska rezolucija itd. Ako ikome pomaže, eto neka stoje moji dojmovi. Također ako je netko se susretao, koliko mogu daleko staviti LAN kabel od MC899, da ga provucem skroz na drugu stranu kuće sa dugim LANom. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|