|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Hitno! POVRAT podataka s harda!
Trebam hitno ime softvera s kojim mogu vratiti slike sa digitalca koje su bile na hardu.Bile su hidden.Partition magicom sam formatirao,preparticirao a zaboravio sam te slike skinuti.Nisam ništa snimao.Jel mogu vratiti te slike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj Final Data Enterprise.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
active undelete
__________________ |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Search And Recover je odličan program za vraćanje obrisanih podataka. Ima opciju i za vracanje obrisanog maila. Isprobao sam ih dosta. Ovaj je stvarno dobar. Al. ti si to i formatirao, tak da stvarno ne znam. Ima tu još pravih znalaca. I mene bi to zanimalo. Dakle, particija preformatirana. Kaj sad? Otišlo sve ![]()
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Ja sam onim gore što sam napisao vratio većinu podataka s formatiranih particija, napola formatiranih i pobrisanih...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Recover my files! Vrati sve što sam trebao,uglavnom slike s digitalca,na različitim dijelovima harda. Hard je bio formatiran,preparticioniran,resize-an,s ext3 particijom za Linux,da bi nakraju bio ponovno formatiran u NTFS. Ocjena 5 od 5! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Taj program meni ništa nije htio pronać... ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Probao sam s Recover my files, ali mi je skoro sve što je spasio corupt file tak da nije dobro. Bum trebal isprobati i ostale. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|