![]() |
Hitno! POVRAT podataka s harda!
Trebam hitno ime softvera s kojim mogu vratiti slike sa digitalca koje su bile na hardu.Bile su hidden.Partition magicom sam formatirao,preparticirao a zaboravio sam te slike skinuti.Nisam ništa snimao.Jel mogu vratiti te slike?
|
Probaj Final Data Enterprise.
|
Hoću,hvala!
|
active undelete
|
Ontrack EasyRecovery Profesional
|
Search And Recover je odličan program za vraćanje obrisanih podataka.
Ima opciju i za vracanje obrisanog maila. Isprobao sam ih dosta. Ovaj je stvarno dobar. Al. ti si to i formatirao, tak da stvarno ne znam. Ima tu još pravih znalaca. I mene bi to zanimalo. Dakle, particija preformatirana. Kaj sad? Otišlo sve :eek: pufff... ili......? |
Ja sam onim gore što sam napisao vratio većinu podataka s formatiranih particija, napola formatiranih i pobrisanih...
|
Recover my files!
Vrati sve što sam trebao,uglavnom slike s digitalca,na različitim dijelovima harda. Hard je bio formatiran,preparticioniran,resize-an,s ext3 particijom za Linux,da bi nakraju bio ponovno formatiran u NTFS. Ocjena 5 od 5! :) |
Upravo sam ga i ja isprobao.
###Recover my files Brz je i sastrugao je sve od ispod dva "formata" Stvarno dobra stvar. |
Taj program meni ništa nije htio pronać... :( Uspio sam samo već navedenim, neki izoliran slučaj...
|
Probao sam s Recover my files, ali mi je skoro sve što je spasio corupt file tak da nije dobro. Bum trebal isprobati i ostale.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:19. |