|
![]() |
#73591 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Nego kad se svi prijete digitalno, sparkirati svih tu u SMB kod Bunkera pa da mjerimo ciji je veci? A usput se da i piva popit ![]() Ja sam za prvi auto zagovornik karavana, drugi (kad bude) ce biti neka kutija sibica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73593 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Al znamo ko ima Hamm i AMD 6 drlja skupa na dvorištu ![]()
![]() |
![]() |
#73596 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Išao danas odraditi jedan tehnički sa Skodom karavanom WRS 250hp benz, mislim 2018-2019 godište, samo promijenjen auspuh. Bogami koliko god sam bio godinama protiv automatika, toliko par puta kada sam uzeo taj auto u zadnjih godinu dana me oduševilo sve, jedino bih mapirao mjenjač jer mi je mrvicu prespor (naspram Cupre od Greena gdje mi izgleda da mjenjač bolje prebacuje). Bojao sam se prije da će kad tad taj skok na automatic biti bolan, ali bogami ili starim ili me hedonizam i lijenost počela sve više hvatati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73597 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
+1 Vozio sam Passata b7 170ks DSG i F10 520d sa 8HP automatom i iduci femili kar će definitivno bit automat..
![]() |
#73600 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Prije desetak godina sjedim na coffe s danas pokojnim frendom (ostavilo ga srce) koji je tada vozio Grand Espace III (jbg, žena i dvoje djece, treba veći auto) i u jednom trenutku ga zove žena, sva uzrujana, da nek dođe doma i namontira krovnu kutiju jer nemre spakirati sve stvari za more u gepek, frend kaže ok i ostane na kavi još malo, ali je prokomentirao da ona njegova ludara opet vuče previše nepotrebnih stvari na more (a na Braču su imali kuću tak da su stvari već imali tamo). Kasnije popodne me je nazvao i pohvalio se da je žena klincima kupila nove napuhance i luftiće pa ih je isprobala prije pakiranja i onda ih naravno nije ispuhala nego hebo te auto s malim gepekom, montiraj krovnu kutiju ili kupuj kombi. Frend je pola godine kasnije kupio i putnički VW Transporter T5. PS. Da je promijenio ženu možda bi danas još uvijek bio živ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73601 |
Premium
|
Glupost me koštala 40€, ponovnog čekanja u redu za tehnički i nelagode samog tehničkog pregleda (baš ga neki znaju klat na eko testu) ali prošlo je sve u redu. Upisali su auspuh u prometnu. Baš me zanima šta će sljedeće godine otkrit. Akumulator je naravno prazan, jedva upalio za dovest se kući. ![]() Jedva čekam sredit ovaj prostor za pit stop ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#73603 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
U bunker 260L od Clia II su stala Peg Perego kolica i košara a ta kolica nisu uopće bila mala (3u1). Putuje se s krovnom kutijom u koju stanu čuda (400L). Prijašnji auto je imao 410L bunker. Nije bio puno dulji ali su bočna parkiranja bila teža kao i manevriranje u tijesnome. S druge strane bunker je bio daleko praktičniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73604 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
E jbg ![]() Nego skroz neloše izgleda ![]() Lada je živa! Nakon propalog braka s Renaultom, Rusi predstavili novu limuzinu Citiraj:
Kinderkaft 3u1 uzmu pola gekepeka skode kad se preklope + kosara to nikak ne stane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73605 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Šalu na stranu, troje djece, kolica i stvari za tjedan dana smo utrpali u E81. A ta jedinica ima kriminalno mali prtljažni prostor. I s tim da sam na "dasku" od bunkera stavio samo laptop. Alergičan sam ako mi je zadnje staklo zatvoreno i da ne vidim iza. Klinke su planirale svašta uzeti, pa su negodovale dok su vraćale hrpetinu stvari u kuću ![]()
![]() |
![]() |
#73606 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73607 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() p.s morao sam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73611 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
K'o na onim pitalicama u enigmatskim novinama - koliko bicikala/romobila vidite na slici? ![]()
![]() |
#73613 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
I dalje čitam komentare ljudi koji su vozili Kie dok su bile nikakve (prije Ria). Ono sto me zanimalo vise je iskustvo u zadnje dvije godine sa istogodisnjim modelima. Niti sam ikad imao Kiu, niti sam mislio da cu je gledati. Vozio sam jednu (sportage u style opremi) iz rent a cara par dana i dopala mi se. Vozio sam i T-Roca jedno 4mj i to auto nikada ne bi kupio. Kada ste vec spomenuli djecu, nadam se da ce i to ubrzo kod mene, pa je to i fokus kupovine novog auta. Malo je hebeno uvlaciti i izvlaciti dijete iz Mecke C220 Coupea ![]() Otvoren sam za prijedloge i savjete kojim smijerom ici (ali ljudi koji imaju odobno to auto, a ne frendov frend, pa od njegove babe muz) Bertone je objasnio super zasto Kuga, ali jednostavno mi je taj auto odbojan (sto bi vjerojatno zaboravio 7 dana nakon kupnje) i mos ga hebat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73614 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#73615 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ova nova serija 1 od BMW meni dizajnerski izgleda očajno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73616 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
https://www.carscoops.com/2024/06/th...s-to-be-a-bmw/ Citiraj:
Auto je muškog roda, vidiš da si uspio na kraju ![]()
![]() |
![]() |
#73617 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mi sa juga vozimo aute srednjeg roda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73618 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() No de ti reci kak ide taj Škodilak? Jel to onaj koju je frend kompletno samostalno dodatno zvučno izolirao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73619 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni ide ok, jedino me iritira taj lag kada stisneš gas makar bio i u sport modu, na tvom hvata bolje i brže. On je bio razmišljao da ide čipirati mjenjač što već kako se to zove...sa polugicama je OK. Ima snage i sve, ali mi je dosta mekan, čak i u sportskom. Sve u svemu, ne bih se žalio da mi je main, a za putovanja je dušu dao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73620 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas vozio starog/jaceg Xceeda 1.5 AT, GT line. Drugog nisu imali za testnu, pa ajde. Auto ide lijepo, ne boba se previse, nizi je nego bi covjek rekao. Nemam iskustva s automaticima, mjenjac je sporiji i forsira voznju u 7. na 1500 okr. Osjeti se i onaj Kia karakteristicni "lag" kod startanja kada gas treba stisnuti 50+% da bi auto uopce krenuo s mjesta. Kad krene onda krene fino. Sasvim dobar auto, tih do 100-110, vozi se ko igracka. Automatik nije do sad bio moj djir, valjda bi se i na to naviknuo. Motor stvarno lijepo vuce i zao mi je ko psu sto sam popusio tu priliku. Captura bi trebao provozati u ponedjeljak. Ne proizvode se vise, dolazi novi cjenik i facelift. Lageri su mrsavi, ali barem ima nesto techno opreme sa tce 140 KS MT ili AT. Dojam? Sjedala izgledaju super udobno (kombo tkanina i koza okolo). Ali ono sto me iznenadilo je mjesta u kabini. Definitivno najvise mjesta za noge kad netko sjedi iza mene. Pomicna zadnja klupa je top jednom kad zena ne bude sjedila iza s djetetom. Gepek je ok kad se skine podnica. Djeluje mi nekako kratak u duzinu, trebam provjeriti. Materijali su premium plastika hehe. Nije neka drama od filinga. Sad kad ste se svi posrali po S-crossu poceo sam i ja pipati aute. Rucica mjenjaca je bozemesacuvaj. Skoro pa bi dao 2 soma eura razlike za AT, samo da je ne diram. Sve u svemu, djeluje veci auto od Xceeda, mislim da je tu negdje kao i S-cross. Definitino ima malo vise mjesta za noge zbog "rupa" za koljena u prednjim sjedalima naspram S-crossa. Captur nema rucke za uhvatiti se, one na krovu iznad vrata. Nema ni u doplati. Ful cudno izgleda auto bez toga. Nebilo mi mrsko, otisao pogledati i Kugu, ST-line. Ipak mi djeluje manji u kabini (i to nije zbog crnog neba). Manje mjesta za noge iza, manje mjesta za glavu iza. Sjedala izgledaju sportskije, bolje me uhvate. Ipak mi se ne svidja ona mekana gornja polica prtljaznica koja se automatski dize sa gepekom. Nema funkcije, ne mozes nis staviti na nju dok recimo kopas po gepeku. Svaka im cast za ono korito u gepeku, tamo se da svasta sloziti. Ne znam koliko je prakticno u praksi, valjda se nadje neka primjena. Kuga nije za mene, na lageru nema nista slicno opremi koju bi ja, i bojim se da mi nece odgovarati motor. Pored nekako manjeg prostora. Idemo dalje! Zasad je S-cross i Captur tu negdje u djiru. Jebe me i to sto o Suzukiju malo pricaju o problemima (a dosta se prodaje). Za Captura sam vec svasta procitao, najcesce neki problemi oko ovjesa. Ni na jednom nisam cackao infotainment, tu bi se mozda mogao razocarati... Takodjer S-cross nema neke djidje koje sam se naviknuo ili sam mislio da su postale stsndard - automatsko dizanje/spustanje svih prozora jednim klikom na tipku na vratima, elektricno preklopivi retrovizori kod zakljucavanja. Zbog toga se ni prozori ne daju zatvoriti kod zakljucavanja auta. Kratka led svjetla su mu, kazu, prekratko odrezana i ima.automatsku nivelaciju pa se to ne da izkompenzirati (smeta na autoputu). Captur vidim ima automatske prozore. Se daju prozori zatvoriti (ili cak otvoriti) preko kljuca? Kakva su mu svjetla? Vam fale maglenke ikad?
![]() |
![]() |
|
|