Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.06.2024., 15:24   #73561
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
E da, i obavezno provjeri tekućinu za žmigavce, po defaultu je nema.
Ovo je sve!

Umro!

Svaka čast!

Neki dan rekli na poslu kod mene "Ova je više useless nego žmigavac na bemveju".
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2024., 15:31   #73562
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Hahah, pa pogledaj si uzorak na sjedalima.....stojka brate mili
De ajde ne seri to se zove retro. Iskreno nisam to ni vidio i da mi sada nudiš pare koji je uzorak. Da budem precizan ne znam i koji su mi uzorci sada u autu! FFS nisam baba da me to brine. Znam da nije kričavo niti u nekog LGBTQHDTV boji.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2024., 16:00   #73563
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Austral ima 430-450 litara gepek, koliko se sićam specke koju sam dobija sa njim
Staro 05.06.2024., 16:03   #73564
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
+1 fan manjih vozila. Na put se nosi šta stane u auto, a sa babyzen yoyo kolicima smo prošli pola europe, što autom, što avionom, brodom, vlakom. Naravno da je mjesto boravka glavni faktor, Split je primjereniji manjim vozilima.

Jučer sam provozao ovo, prijatelj kupio za po gradu

Jako zanimljiva vozilica

Sent from my iPhone using Tapatalk
Staro 05.06.2024., 16:15   #73565
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Sicam se smart roadstera, to je auto zvan zabava.
Mali, lagan i straznji pogon.
Staro 05.06.2024., 16:28   #73566
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
E ubi me kojim riječima je rekao, al nešto oko prijenosa je bilo. Da Toyote zakucaju pa se čeka da se prijenos odradi tak nekaj, ima već vremena od tog.
Osobno nemam pojma kaj koji ima, vozio oba i idu dobro, bez ikakvih problema
Sigurno je rekao ono kaj svi kažu a to je da je bučan, zanima me koliko vas kada ide stiskat atmo benzinca šalta na 3k okretaja u više, još jednom da ponovim, KADA GA IDEŠ STISKAT

Ista stvar je kod E-CVTa, stisneš ga i ne moraš čekat da dođe na 5k, ovaj je odma tamo, i tamo je dok god držiš nogu u podu

E sad koliko ljudi na dnevnoj bazi X puta ide sa istim benzincem do crvenog...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2024., 16:37   #73567
strgani
Premium

strgani's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Redovito tiskam 3.3 šestaka u crveno, mjenjam ulje svakih 10k i prst u uvo.
Mene više brinu i nerviraju dizli koji se po gradu vuku na 1000rpm i dime ko da nema sutra.

Da, manje troše, al nekako ne znam koliko je zdravo takve vibracije stalno kroz cijeli auto i sve sustave gurat, jer realno, sve se trese na 1000 okretaja u 3/4 cyl dizlima
strgani je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2024., 16:43   #73568
delavi
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2020
Drugi auto sada Moram šarafe još riješiti jel je došao s maticama.

BTW, jel ima neko neki prijedlog gdje odfurat auto u Zagrebu da vide kaj se da s muzikom riješiti a da sad ne raskopavamo cijeli auto. Možda bi već samo novi zvučnici malo poboljšali stvar.
delavi je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2024., 18:47   #73569
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
A tek ovi prije vas...nisu ni išli na more. A oni prije..ih...u pećini živjeli, a sada se tu autima navaža.

Kako je tek bilo kada se išlo na more Karolinom, Luizijanom i Jozefinom?

Svakako se manje nosilo slažem se ali vremena se mijenjaju. Pa tada nisu ni postojale autosjedalice, a sada probaj voziti dijete bez iste.
Kad ste razmažene generacije
Zlatne žlice
Da beba Amdo zna koliko je maligana imo stari dok je vozio na more imo bi PTSP do peMzije

Mislim..ne bi
Al pretjerujete malo

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2024., 20:58   #73570
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
https://www.index.hr/mobile/auto/cla...u/2571147.aspx

Blagodati strujnih auta 😍

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2024., 21:19   #73571
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Automobili

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Sicam se smart roadstera, to je auto zvan zabava.

Mali, lagan i straznji pogon.

Vidim tu i tamo kojega po St

Kanal apdejt: Očistio sam parking do betona, a otkopavanje kanala će pričekati jesen jer traži ozbiljniji zahvat. Stablo invazivnog pajasena je odvalilo ploču i probilo se u kanal, pa prvo trebam njega izbrisat

Podsjetnik kako je izgledalo:

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Prošli tjedan smo kupili mali stan u prizemlju, sa okućnicom i parkirnim mjestom. Kuća je napravljena 30-ih, a čovjek koji je napravio je imao servis za aute negdje u centru grada. Sve je bilo obraslo u korov. Počupao sam korov i otkrio zatrpani kanal za servis. Iz njega je naraslo stablo visoko nekih 5m

Ovo je sve bilo prekriveno u travu i draču, stepenice se nisu ni nazirale. Prvo sam bio razočaran jer sam računao da je kosina i da će stati 2 auta jedan iza drugog ali ovo je bolje

I za kraj javljanja, fijasko sa Spiderovim auspuhom: Par dana nakon tehničkog sam dobio od Lastovčića potvrdu da je auspuh napravljen kod njega i da je po zanatu. Nisam se informirao, pa sam mislio da samo dođem sa potvrdom na tehnički i to je to, registriran. Međutim, došao sam na tehnički jučer, 14. dan od pada i onda su me lijepo informirali da sad trebam raditi atest i da se to šalje negdje i da čekam da mi pošalju na mail neku drugu potvrdu. Slikali su auto, auspuh i mjerili decibele. Rekli su mi ako imam sreće, da ću to dobiti danas, ali nije bilo sreće, tako da ću morati ponoviti tehnički

Zadnje izmijenjeno od: murina. 05.06.2024. u 21:53.
murina je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2024., 21:26   #73572
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Imam superba i žena uvijek ima službeni neki manji tipa clio/Corsa/Polo

Da ne radim ovo što radim i da idem jednom godišnje na more ne bi u superba sjeo možda ni jednom mjesečno.

Po gradu sam okretniji i sposobniji u tim malim drkavcima, na pola parkinga ne stanem sa superbom.

Sve stane i u mali auto osim ako gradiš kuću , a to ionako neću ništa voziti u novom autu pa me zaboli 🤣

Istina je da kad se ide na put veliki auto dobro dođe ali isto tako krovni nosači i dobar kovčeg gore riješe 90 posto stvari

Poslano sa mog
buljaka je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2024., 00:12   #73573
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Sama kolica zauzmu mali gepek, još ak je bebeč u košari ima gepeka gdje košara ni ne stane u gepek više. Ajd, sad ima tih kompaktnih kolica pa se da.
Ideš na tjedan dana, di ćeš potrpat obleku za bebača i sebe, još ak ti treba inhalator, sterilizator, prijenosni kinderbet. Nedo bog još nosiljku ak ćete negdje hodat.
Opcija je Thule ili veći gepek.
Nosio sve to i u Citroenu C3 i u Ecosportu. Osim prijenosnog kinderbet, nema tog isusa da me natjeralo da to nosim negdje

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Jednom veći auto, nikad više nazad. Ne postoji opcija da stvari vozim na zadnjim sjedalima osim ako je prekopotrebno.
Nema negativnih strana većeg auta, ne znam zašto ljudi toliko negativno gledaju karavane i SUV-ove.
Sve što može mali auto može i veliki samo još više.
Osim vizualnog, to imam razumjevanja, nekome je to ružno.

Ne kažem ništa loše, ali mi je komično da svaki drugi kada sazna da je žena trudna, odmah gleda karavan. Ista ta generacija odrasla na fičekima.

Nemam ništa protiv SUV/karavana, dapače, ali mi je komično kako se odjednom sve mijenja. Makar kada sam neko vrijeme vozio malog u Ecosportu preporodio se kako je bilo lakše dok je bio manji jer je auto povišen.

Citiraj:
I ono što znam, Pula je baš specifična što se prometa tiče, uz Zagreb, ne znam gdje sam lošiji promet vidio, tako da kužim odakle strah od velikih auta i ljubav prema hathevima. Ovdje u VŽ, nema takvog kolapsa u prometu, imam garažu, tako da, 5m minimalno se vozi.

Ma nemaš, imaš gužve malo po ljeti, ali ako si domaći odeš bočnim ulicama i manje više je to to. Preko zime si unutar 10 minuta sa jednog kraja na drugi.

@xlr, sutra baš idem na tehnički sa Škodom WRS karavan benzinac jer frend ne stigne. Bez obzira na motor itd, sa prostorom iza itd stvarno bude raj na zemlji ...a i da malo razvučem taj dsg
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2024., 00:42   #73574
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
100 ljudi, 200 sisa

Jedan frend dobio dijete i odmah iz topa uzeo Focusa karavana. Godinu nakon tog je prešao na C-Max jer veli da mu kičma više ne može trpiti spuštanje u Focusa i baratanje klincem i svime što to nosi. Naravno, nije o tome razmišljao jer je selo reklo da kupi karavana.

Drugi pak nema djecu, ali ima ekipu specijalaca (35-40 god.) koja se međusobno nadjebava tko će popiti više i tko će kupiti veći, brži, bolji, nepotrebniji auto. Jedan kupi A6, drugi kupi nekakav S90 i sad ovaj moj kreten uzme S60, ali jači od tog S90, i s kristalnom ručicom mjenjača koji ovaj na S90 nema. Sad se čeka odgovor ostatka...

Sva trojica koriste auto svakodnevno za 5-7 km od doma na posao, isto toliko nazad i eventualno do birtije. Ako naprave 30 km dnevno, puno je.

Netko radi potrebe, netko radi kompleksa, taštine i ega. Na kraju svatko svojim novcima kupi što hoće

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2024., 03:14   #73575
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Kad ste razmažene generacije
Zlatne žlice
Da beba Amdo zna koliko je maligana imo stari dok je vozio na more imo bi PTSP do peMzije

Mislim..ne bi
Al pretjerujete malo

Sjedalice je propisao zakonodavac stoga nitko ne pretjeruje s ničim.

Ja odgovorno tvrdim da u lakrdiju od automobila kao što je clio ne stanemo mala u sjedalici, pas u transporteru, žena i ja. Mi s tim na izlet ne možemo, a kamoli na more.

Da nemam psa i da se kao nekad klinci voze....dalo bi se. Ovako ne.

I tu ne pričam o bespotrebnim navlačenjima tona igračaka bicikala i ostalih idiotarija koje se non stop vuku.

U ostalom igore...ha accordica ti ne treba? Fino prodajte i kupite si jazza..ipak malo pretjerujete. Velik vam je to auto.

Biti će veselo s obzirom da treba uklanjati objekte/kuće kao i mostove i željezničke mostove.

Ako još netko kupuje premium dizel.

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 06.06.2024. u 04:21.
Staro 06.06.2024., 07:24   #73576
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Ja odgovorno tvrdim da u lakrdiju od automobila kao što je clio ne stanemo mala u sjedalici, pas u transporteru, žena i ja. Mi s tim na izlet ne možemo, a kamoli na more.
Čuj nemrete na izlet sa klijom

Width (klijo) 1639 mm (čkoda) 1814 mm

Nemreš reć da je razlog jedva 20 cm širine, a ako kojim slučajem i je, fino malu naprijed i nema problema.

Eh današnji komotni roditelji

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 06.06.2024., 08:30   #73577
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
My 2 cents kao roditelj 2 klinca. Prvog iz bolnice dovezao u 8gen civicu sedanu. Fenomenalan auto, da nije tih cetvorih vrata vjerojatno bih ga jos vozio. I onda godinu kasnije uzeo t-roca koji je sa svojih 445 litara prtljaznika skroz ok za jedno dijete u nasoj situaciji (nemamo ljubimaca) . Dosao drugi klinac, došla i krovna kutija. Kako je t-roc poprilicno kratak, umjesto drugog auta ciljam nesto vece, a zena nek vozi roca. Drugi auto je inace 207-ica i po Zagrebu mi se puno ljepse s njim voziti, iako ga treba vrtiti (1.4, 95ks) naspram roca je kao karting.

Sent from my PGT-N19 using Tapatalk
generic je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2024., 08:59   #73578
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
BMW predstavio novu Seriju 1 (F70) i fino me razocarao.
Imali smo neki okvirni plan iduce proljece ubosti BMW 120 vodjeni specifikacijama 120i F40 serije i ocekivajuci da ce u F70 seriji biti dosta slican.
120 je bio targetiran jer je bio (F40) prvi benzinac sa 4 cilindra.

I onda mucak samo takav - umjesto 2.0 Turbo 4-cilindrasa koji je u F40 seriji novi 120 u F70 seriji je 1.5 turbo 3 cilindras. Psmtr, koje razocaranje !!!

A nista, nadati se da se se zvijezde poravnati i da BMW nece podivljati sa cijenama, pa razmisljati mozda o M135. I on je bio u nekim pozadinskim kombinacijama, ako se poklopi ovo i ono i ono, pa onda bude i M135 moguce iskombinirati
Mada brijem da ce cijena u odnosu na F40 fino otici gore, pa onda ce i to pasti u vodu...
Staro 06.06.2024., 09:11   #73579
Zeryx
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Vidim tu i tamo kojega po St

Kanal apdejt: Očistio sam parking do betona, a otkopavanje kanala će pričekati jesen jer traži ozbiljniji zahvat. Stablo invazivnog pajasena je odvalilo ploču i probilo se u kanal, pa prvo trebam njega izbrisat

I za kraj javljanja, fijasko sa Spiderovim auspuhom: Par dana nakon tehničkog sam dobio od Lastovčića potvrdu da je auspuh napravljen kod njega i da je po zanatu. Nisam se informirao, pa sam mislio da samo dođem sa potvrdom na tehnički i to je to, registriran. Međutim, došao sam na tehnički jučer, 14. dan od pada i onda su me lijepo informirali da sad trebam raditi atest i da se to šalje negdje i da čekam da mi pošalju na mail neku drugu potvrdu. Slikali su auto, auspuh i mjerili decibele. Rekli su mi ako imam sreće, da ću to dobiti danas, ali nije bilo sreće, tako da ću morati ponoviti tehnički
sad barem imas kanal za alfu

da da, nema ti svaka STP mogucnost atesta.
Zeryx je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2024., 09:18   #73580
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova

Nemreš reć da je razlog jedva 20 cm širine, a ako kojim slučajem i je, fino malu naprijed i nema problema.

Lol tk ose javlja uz karavan ti treba i kutija ali ok ipak imaš totoju pa to jedva da se autom odnosno autom može nazvati.

Iza kada stavim transporter od psa ne stane više ništa. Clio... auto za ljude bez života.
Staro 06.06.2024., 09:30   #73581
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Naravno da treba, bude i tebi uskoro

Ha da, sad stane samo pas u klijo a sa jedva 20cm više stane i sjedalica (koja je bar pol metra) i pas, uvijek si bio dobar u matematici

žmnpp
Staro 06.06.2024., 09:35   #73582
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp

DoxyTheCroat's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Citiraj:
Ma gledaj, ne može auto biti prevelik ni premalen, stvar je u nama.

Na kraju dana, snalaziš se! Trebam dofurat tv od 160cm u Pežou 106, posuditi ćeš od nekoga auto ili nešto treće.

Svi smo postali malo "pekmezasti", istina, važno je da se ne kvari i da nas sigurno vozi od točke A do točke B, pogotovo kada su klinci u pitanju.
Stalo je u AR 147 s troja vrata .
Doduše malo su me čudno gledali u skladištu Elipsa kad sam došao iza s autom, ali stalo je.
DoxyTheCroat je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2024., 09:41   #73583
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Sjedalice je propisao zakonodavac stoga nitko ne pretjeruje s ničim.

Da nemam psa i da se kao nekad klinci voze....dalo bi se. Ovako ne.

I tu ne pričam o bespotrebnim navlačenjima tona igračaka bicikala i ostalih idiotarija koje se non stop vuku.

U ostalom igore...ha accordica ti ne treba? Fino prodajte i kupite si jazza..ipak malo pretjerujete. Velik vam je to auto.
Ti
Žena
Mala
Ker pogani

I TRI auta na dvorištu bogtejebo ludog...
Tri.

Da imaš pošteni drugi auto (kao ja npr.) ne bi imo problema.

Al ne, mora bit škoda i dvije francuske drlje

Francuze na cios, kupi Vito i bog

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Staro 06.06.2024., 09:51   #73584
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Naravno da treba, bude i tebi uskoro

Ha da, sad stane samo pas u klijo a sa jedva 20cm više stane i sjedalica (koja je bar pol metra) i pas, uvijek si bio dobar u matematici
Evo dođem ti u subotu sa transporterom paš vidjeti.

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ti
Žena
Mala
Ker pogani

I TRI auta na dvorištu bogtejebo ludog...
Tri.

Da imaš pošteni drugi auto (kao ja npr.) ne bi imo problema.

Al ne, mora bit škoda i dvije francuske drlje

Francuze na cios, kupi Vito i bog
Tri i doći će četvrti. IMA SE MOŽE SE! Radilo se pa se može.

Ne fakat se moram početi rješavati automobila i ostati na max tri u totalu jer kad dođe četvrti biti će malo problem.

Iako ajde moooožda iskombiniram da živimo samo sa dva auta ali to je upitno.

Eventuanlo ako žena preuzme škodu, a ja kupim nešto tipa yeti ili tak nekaj..bumo vidjeli.

Zapravo čekam i da susjed odluči prodati dakotu poa ću to kupiti od njega. Eto peti auto šta! DA SE IMA!
Staro 06.06.2024., 10:46   #73585
cane
Amiga fanboy

cane's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Imao Fiestu 2010 godište kad je došla beba. Kolica stala u gepek ali onda sve ostalo na zadnje sjedište - tipa odeš u dućan pa vrećice po zadnjem sicu tovariš. Vozio ženu i bebu to ljeto na dva mjeseca mora sa svim stvarima - i sve je stalo u Fiestu i to bez krovne kutije.
Nakon godinu dana bebe uzeli Tiguana, prva generacija face lift. Preporod što se tiče stavljanja bebe/djeteta u sjedalicu - ne moraš se saginjati; stane hrpa više stvari u gepek.

Naravno da se može i sa malim autom, ali lakše i jednostavnije je kad je veći. Da si nisam mogao kupiti veći auto preživio bi i sa Fiestom, nije kraj svijeta.
cane je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2024., 12:06   #73586
Piksa
Premium
Moj komp

Piksa's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
I ja sam vozio Fiestu, doduše 2005 uzeo novu. Prvo jedno dijete, pa dvoje vozio 7 godina dok je nisam prodao. Doduše s krovnom kutijom nakon drugog djeteta.
Danas jedno dijete otišlo, drugo pred odlaskom, a vozim se u Meganeu karavanu. Selio se dvaput u zadnje dvije godine i karavan dušu dao kad spustiš siceve.
Da sad kupujem nešt, uzeo bi Hyundai i30 benzinca karavana za 18600€ kolko piše da stoji. 1.5l atmosferac bi trebao gurat to 200k.
A kupovat ću nešt novo tek za 2-3 god, vidjet ćemo kakvo će stanje onda bit na tržištu.
Piksa je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2024., 12:19   #73587
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor generic Pregled postova
My 2 cents kao roditelj 2 klinca. Prvog iz bolnice dovezao u 8gen civicu sedanu. Fenomenalan auto, da nije tih cetvorih vrata vjerojatno bih ga jos vozio.
Ma
Da se
Accord je sličan, nema peta.
Sa godinama razviješ skill kreativnog trpanja u gepek

Staro 06.06.2024., 12:43   #73588
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Tetris level - Master

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 06.06.2024. u 14:10.
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2024., 13:19   #73589
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
vi slažete stvari u gepek?
Ja sam pobacam

Pa se nakon par kilometara čudim da kaj to lupa
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2024., 14:02   #73590
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Citiraj:

Koji si ti Clio gledao da je 20 cm razlika? Ženin Clio 2019 i moj Superb razlika 6 cm🤣

Poslano sa mog
buljaka je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno