|
|||||||||||
|
|
#73141 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stigao danas paket, naletio na set DLS K5 za smješne pare. Šteta što nisu imali još jedan set. Ovo će fino sjest naprijed u E39. A neki sam dan malo čistio interijer i ovaj Pol Star je genijalan. ![]() Čisti sve, očistio neke mrljice po headlineru i isprobao kako će odradit gepek koji je bio kriminalan. Nakon samo jednog špricanja i prelaza četkom razlika je bila i više no očita. ![]() Citiraj:
Lol, drito to. Danas vozio relaciju ZG - Nova Gradiška - ZG i vjerojatno cijelim putem jebo mater ekipi koja se vozi s ugašenim svjetlima ili samo DRL. Plus vijuganje lijevo desno bikoz ne vidi gdje mu je traka. Skoro spizdio neki bijeli škodilak s ugašenim svjetlima koji se uspješno zakamuflirao što svojom maglicom što maglicom šlepera kojeg je prelazio. ![]()
|
|
|
|
#73142 | ||
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
Nažalost nisu sva auta opremeljena s automaskim paljenjem svjetala ako pada kiša. Ja sam npr. na svome morao uključiti u meniju tu stavku. I definitivno razmišljam o kupovini one LCD naljepnice koju staviš na zadnju šajbu, pa im onda lijepo, nakon što ih obiđem, pošaljem u facu: ## Upali svjetla!## |
||
|
|
|
|
|
#73143 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Prodaja Nevere nije optimistična, dizel potencijalna opcija za sljedećeg Rimca. |
|
|
|
|
|
#73144 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Pošto je ph7 (neutralan) onda ga možeš doslovce koristiti za čišćenje svega, uključujući kožu. Za štofaste materijale jedino što funkcionira bolje od toga, iz mojeg iskustva, je sonax extreme za alcantaru, ali isključivo u dozi pod tlakom. Time prodre dublje u materijal prije nego počne pjena izvlačiti prljavštinu van. Nakon toga mokrim usisavačem izvući, i to ponoviti ovisno o tome koliko je prljavo.
|
|
|
|
#73145 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Nevezano za automatiku i glupih odluka vozača, meni nije jasno zašto neki modeli imaju minijaturne stražnje žmigavce. Ako se ne varam, Audi A6 (C6 Facelift) je u kombinaciji s kočnicom uspio "dizajnirati" da je blinkanje gotovo nemoguće uočiti. Istu stvar sam primjetio na nekom novom modelu prije par dana. Mislim da je neki Francuz u pitanju. Dakle, štop + pozicija preko cijele dužine fara, a žmigavac u sredini duljine 5-6cm. Pritisnuta kočnica, blinkanje žmigavca nevidljivo. Ok, u koloni u gradu nije neka drama, ali na autoputu nije nimalo bezazleno.
|
|
|
#73146 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije problem samo u veličini, već kako i sam navodiš, o poziciji žmigavca. Nekada su žmigavci obavezno bili na vanjskom rubu zadnjeg svjetla pa ga nisi mogao ne vidjeti. Danas je estetika bitnija od funkcionalnosti i kao rezultat dobivaš takve probleme.
|
|
|
#73147 | |
|
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ako sam dobro zapamtio u USA je propisano koliko mora biti minimalna površina odmah upaljena pa kod njih nisu legalni takvi žmigavci - ali oni imaju svoju glupost sa žmigavac - pozicija ista crvena žarulja. |
|
|
|
|
|
|
#73148 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
I mali zmigavci su glupost. Ne razumijem zasto se uopce treba igrati s maltene osnovnim stvarima za sigurnost. S druge strane, da ne bi bilo sve tako crno, ima par primjera koji su mi top i smatram da su pomogli: - straznje visoke ili dugacke pozicije ili pozicija koja ide od kraja do kraja. Volvo je jos davno imao te visoke pozicije. Onda pamtim da je Renault na Meganu napravio siroke pozicije ko Dalijeve brkove. - siroko trece stop svjetlo skoro kao cijela zadnja sajba (to sam vidjao na nekim starijim Mercedesima karavanima, a mislim i na Audijima) - heck, cak i ona siroka prednja pozicija kao na G8 mi ima smisla kad su losi uvjeti, vjerojatno ne moze skoditi. Makar izgleda kao ocajnicki "look at me" pokusaj
|
|
|
|
#73149 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Jao odma se sjetim CICE-a i svega doma isto stoje jos GZ kompleti zapakirani, i dva 305DVC ali nemam ih gdje ugurat Cekam da klinci ditchaju kolica pa da mogu bolje iskoristit bunker ![]()
|
|
|
|
#73151 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
1.0TSI od 115KS se puno bolje vozi nego onaj od 95KS. Nije samo jači nego je baš puno bolji u vožnji i jako dobro ide. Problem su vibracije. U nekim autima vibriraju a u nekima ne recimo kad stojiš na semaforu. Nema pravila kako u kojem ali mi se čini da je u Audiju najmanja šansa za tako nešto. Dugoročno se lanac rastegne kao na valjda svim TSI-ovima nakon cca 150.000km ali o tome ne znam puno. |
|
|
|
|
|
#73152 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja mogu reći, kao vozač Škode, da nisam siguran u novije Škode više. Frend je na firmu uzeo 40 novih 1.0 tfsi, s motorom nikakvih problema. Ali od tih 40, mislim da ih je jedno 5-6 odmah imalo problema, odlazile u safe mode, kaže on, svijetlile lampice kao na božićnom drvcu. Onda jedno 5-6 je imalo problema već prije 10k km. Tak da su odustali od škode kompletno. Toliko od mene. |
|
|
|
|
|
#73153 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Za table s teksturom ga također koristim sa foamer u kombinaciji s mekanim kistom da pjena prođe u sve udubine. Za podove i jača zaprljanja sam na GreenStaru od Kocha koji radi super posao. Generalno su mi svi Koch proizvodi koje sam koristio super
|
|
|
|
#73154 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
To su imali generalno problema Škode i Golf osmice dok nisu to popeglali jer su ugrađivali komponente elektronike koje su tad bile dostupne Kasniji modeli više nemaju tih problema.
|
|
|
|
#73156 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
|
|
|
|
|
#73157 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#73158 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na Capturu nemam nikakvih problema sa infotainmentom. Možda je stvar u tome da on ipak ima još dosta stvari na dugmićima i dialerima za razliku od PSA i VW koji masu toga imaju na touch pa je samim time veća šansa da nešto zaribaju.
|
|
|
#73159 | ||
|
Moderator
|
Danas stigao Cerij oksid i nešto padova pa ćemo vidit hoću li moći skinut neke od riseva metlica brisača sa šajbe ![]() ![]() Citiraj:
Da tak ga razrijeđenog i koristim a koristio sam ga i za čišćenje kože na sicevima i vratima. Jako dobro odradi posao. Taj Sonax sam koristio na Volvu za siceve i isto sam bio full zadovoljan no iskreno Pol Star je puno isplativiji. Citiraj:
i da, meni također negdi u ormaru još stoji set Focalovih komponenti ![]()
|
|
|
|
#73160 |
|
49%winner
|
Javi rezultate s cerijem, ja nemam muda za to. Godinama sam uplacivao neku zastitu za sajbu u nadi da ce je kamencic na AC ubiti pa da je napokon zamijenim za originalnu uz neku nadoplatu, ali eto nisam bio te "srece".
|
|
|
|
#73161 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Ispod nje je manji trag i on je na kakvih 95% Trebam se još malo igrat time, ovo je bilo za probu. Moram napunit baterije i onda se ulovit posla. E da, jebeno je prljavo to radit i komotno sve krpe koje se koriste za brisanje su za bacit, nema ih smisla prat. ![]() Prije Nakon -crveno nije polirano -zeleno je polirano ![]()
|
|
|
|
#73163 |
|
49%winner
|
Jesi pratio neke upute ili? Kakve padove si koristio? Kod tebe je bas brazda, kod mene je na vozacevoj strani par laganih crta koje se presijavaju po noci/kisi. Ako si ti ovo skinuo, kod mene bi trebalo ici jos lakse hmmm
|
|
|
|
#73164 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() U 2 i pol god sam 2 put imao "problem", kad sam spojio mob nije mi upalio car play, ištel uštek radi. To je sve kod mene što se tiče infotaimenta.
|
|
|
|
#73165 | ||
|
Moderator
|
Citiraj:
E sad, imam samo 50mm i to je malo, bolje bi bilo 75-80mm pad. Citiraj:
Da, jesu pomalo dosadni. Ali se ipak tu i tamo pokvare. Na 1500 priusa C (baza yaris) na svakom barem jednom unutar 3 godine krepao motor brisaca. Na full size Priusima 2020 na dalje najvise problema smo imali s aktivnim grilom. Na oba modela je cesto odlazio LDA modul na sajbi. Ali zato nikakvih problema s pogonom, baterijama i slicno. Iako ih se vozilo kao da su ukradeni.
|
|
|
|
#73166 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Dosad nisam imao takvu ogrebotinu da bih istraživao kako i čime ispolirati, sad znam korak dalje. ![]()
|
|
|
|
#73168 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zna se dogoditi da se telefon odspoji. jednom u nekada i to je to. Sada ne znam jeli do kabla, telefona ili infotejmenta. Budem jednom probao dildroid phone ali opet nemam neki pattern na kojem sam siguran da se to dogodi. |
|
|
|
|
|
#73169 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Automobili
Prošli tjedan smo kupili mali stan u prizemlju, sa okućnicom i parkirnim mjestom. Kuća je napravljena 30-ih, a čovjek koji je napravio je imao servis za aute negdje u centru grada. Sve je bilo obraslo u korov. Počupao sam korov i otkrio zatrpani kanal za servis. Iz njega je naraslo stablo visoko nekih 5m ![]() Ovo je sve bilo prekriveno u travu i draču, stepenice se nisu ni nazirale. Prvo sam bio razočaran jer sam računao da je kosina i da će stati 2 auta jedan iza drugog ali ovo je bolje ![]() Spider je broj veće vozilo od Miate. Mislio sam da su dimenzijama tu negdje u par cm ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: murina. 12.05.2024. u 18:09. |
|
|
|
|
|
#73170 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Mogu reći da za tako mali motor auto poprilično dobro ide, i zasad (što se tiče motora) nije imao nikakvih problema, redovni servis i to je to. |
|
|
|
|
![]() |
|
|