|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
clone dvd i ostali....pa plus driveri
ajmo ovak majstori... neki dan si instaliram "oriđiđi" clonedvd..i nakon toga ono...plavi ekran i to.... ovi s windowsa su raspisali i sve neki problemi sa kao driverima i kao nemam dovoljno radne memorije i tak... a imam i sve je ok....: finger : e sad mene muči jedna stvar da li može utjecati instalacija programa ovog na drivere i ako utječe ..što da radim... tj..ja sam nakon toga već napravila novu instalaciju... skinula drugi clone dvd i tak....no sad mi on neće spržiti filmove...jer kao nisu u redu .... da li bi to moglo biti do toga što program to sve spomrda...ili je ono s plavim ekranom bilo jedna stvar...a ovo sad s clone dvd...i neprženjem...druga stvar..tj da se radi o zaštiti... i koji program koristiti da me ne smeta ta zaštita... probala sam skinuti 1 click...za koji piše da je super... al ni s njim nisam mogla.... nego evo tek mogu sa clonedvd2... da li bi bilo dobro naći drivere na internetu i kako se to onda radi...??? dođe se na sajt od vrste drivera i šta se onda traži??? i kako se to onda instalira...tj gdje u koji folder???? : sweating : hitthewa |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
dvd
koristi dvd decrypter |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma probala sam sve....i uspjela sa any dvd+nero....mislim..svašta... a isprobala sam 5-6 programa.... a ovo s plavim ekranom sam čula da me to zone alarm zeza.... no ne kužim to...zašto bi mi to odjednom radio.... jedino što sam bila stavila novoje clone dvd i ultimats spiderman igrica... jel bi moglo biti zbog igrice |
![]() |
![]() |
#4 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Dok je bio "samo" CloneCD za takvo nesto koristio se programcic ![]() ![]()
#5 |
Premium
|
alcohol 120..jel??? ma imam negdje set-up.....ali nisam mogla naći XXXXXX ...pa sam bila odustala od njega... ![]() Anđo, srce, ne spominjemo takve stvari na ovom forumu!!! Zadnje izmijenjeno od: Rivi. 07.03.2006. u 10:25. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ok...neki dan sam probla taj dvd shrink i ok je... ali čemu služi taj DVD Decrypter pls..aj mi namoj reć za dekripciju...: roller : |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Ripanje DVD-a i snimanje iz ISO imagea" |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() On ti ne treba osim ako se ne mislih baviti dodatnim egzibicijama tipa obradjivanje materijala itd... Glavni program za to ti je AnyDVD zbog same prirode zbog koje je napravljen i da napomenem da svako malo izlazi nova verzija tako da ako ubuduche ne budesh mogla kopirati DVD pogledaj da li je izashla novija verzija ![]() Za kopiranje koristi bilo koji program ako je je velichina DVD-a u redu (jednoslojni ili dvoslojni ako imash takav medij) ili DVD Shrink/CloneDVD (koji ti se vishe svidja) ako treba smanjivati velichinu.
![]() |
#10 |
Premium
|
ma ništa..nikave egzibicije...bar ne za sad... nego ono..posudim neki film..( to mi je jeftinije nego skidat s neta jer nemam flat rate)....i koji mi se sviđa ...onda ga želim spržit da ga imam doma...eto to... a daj ako znaš ...kako da any dvd "riješim" uskoro mi ističe licenca..a ne znam di trebam ukucat s/n....tj spaja se na net... jel ok da se spojim na net i "prijavim pravi" broj.... normalno imam "oriđiđi" verziju: sweating |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
p anisam ništ lagala ..sve je ljepo pod navodnicima ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
brisi vec jednom,to kaj je (glumi) zemsko ne daje joj veca prava da spominje zabranjeno voce ovdje na Forumu..,jel tak?? |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
sorry..... evo stvarno se ispričavam...nije mi bila namjera koristiti se time što sam žensko nego eto ....nisam razmišljala...zezala sam se.... što se mene tiče neka se obriše .... sorry još jednom ![]() PS...micek....ne glumim....jesam žensko....(neki me poznaju s drugih foruma pa ako je jako bitno mogu i dokazati svoj spol)i ne moraš bit zločest.... |
![]() |
![]() |
#16 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Aj, o seksu na nekom drugom forumu... Šjor Mitzek, NA ZAPOVIJED!!! ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|