|
![]() |
#6031 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
kao muskarci, a jedu maslac za dorucak... ![]() btw pojeo mi 40 posto baterije hot spot za 40 min. jbg...nemam jak kucni net pa mi trebalo za skinut update...necu vise koristit sigurno ![]() samsung je malo bolje to radio...opcenito slabiji signal ima |
![]() |
![]() |
![]() |
#6032 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ekipa, jel netko iskopao mozda u kojoj je kod nas trgovini najjeftiniji 15 pro? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6034 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6035 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Svaku večer iza 20h lik otvara 4-5 novih profila i diže lažne oglase, ja sam primjetio to zadnjih 10-ak dana, ujutro svi profili budu pogašeni od strane Njuškala ali netko se vjerojatno i upeca tokom noći. Navodno to traje već mjesecima, bar tako piše čovjek na Njuškalu koji je prevaren putem PayProtecta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6038 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6039 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Nitko od ovih najjeftinijih s nabave ne izdaje R1 račun. Ili nisu u sustavu PDV-a pa izbjegavaju to naglasiti ili je neka muljaža. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6041 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Decki, je li uspio netko reklamirati iPhone nakon što je isteklo njihovo jamstvo od jedne godine?
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6043 |
Premium
|
Šogoru otišao nakon godinu i par tjedana i otpilili ga...
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6045 |
Premium
|
IStyle, mislim da je rekao
![]() |
![]() |
![]() |
#6046 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
ja znam za slučaj reklamacije iwatcha nakon godinu dana..pozvati se na zaštitu potrošača i ostale peezdarije |
![]() |
![]() |
![]() |
#6047 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Ako je jamstvo od proizvodaca 12 mj, EU zakon koliko se sjećam obvezuje dućan u kojem je kupljen osigurati drugu godinu jamstva. Neki poput iStyle-a su i dalje šupci. Npr. frend kad je uzimao 14icu prošle god u Sancti, frajer nam je sam na kasi rekao jamstvo ti je 2 godine. Mislim da je čak bolje gledati gdje kupuješ, nego da se kasnije moraš pozivati na zakon o zaštiti potrošača ili EU zakon o jamstvu na uređaje unutar EU. EDIT: da nebi ispalo da lažem. ss sa SD stranice Zadnje izmijenjeno od: devaa. 24.11.2023. u 11:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6048 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Tako je; 1 god traje jamstvo proizvođača, drugu godinu daje trgovac. Mogu se vaditi koliko hoće, takav je zakon u EU, a samim time i u HR. Ukoliko se netko pokušava praviti lud, prijava mingu i brzo će se predomisliti. Nego; zadnji put kad sam koristio iPhone (iPhone 12), prekrižio sam ga jer nisam mogao ići na ništa niže od 4g u network settings. Posto radim od doma, gdje logično i provodim veći dio dana, nemam potrebe za ičim osim nužnog - 2g. Najviše zbog nepotrebne potrošnje baterije. Koliko se sjećam, to je navodno do operatera koji ne otključavaju opciju biranja svih mreža. Ima li koji operater u HR da je otključao ti mogućnost? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6051 | |
jedan i jedini :D
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6052 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
4g signal je slab na mojoj adresi. Iako iskljucim datu, i dalje je spojen na 4g mrežu. Inače kad sam doma prebacim na 2g, primjetim drastično dulje trajanje baterije. Jailbrejkao bih iPhone samo iz tog razloga. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 28.11.2023. u 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6054 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Prije se moglo mijenjat ali sad samo između 4g/5g ima opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6055 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Ako ti kratko traje baterija, provjeri da nije do toga... meni uredno traje dan-dva
![]() |
![]() |
#6056 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6057 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Problem sa prebacivanjem / brisanjem
Prijatelju iPhone XR javlja da nema više slobodne memorije na uređaju. Nema pretplatu na iCloud, gmail ima samo osnovni acc i nema niti jedan drugi aktivni cloud storage: Izbrišem par nepotrebnih aplikacija i instaliram Rambax-ov Simple Transfer koji koristim na svom mobu gdje radi bez greške. App prebaci odabrane fotografije i snimke na komp i nakon što iphone izbaci prompt potvrdim brisanje sadržaja, poruka nestane ali ništa ne izbriše sa mobitela. Nakon nekoliko pokušaja prebacivanja i brisanje uspije ali samo privremeno, mob odnekud vrati izbrisano i opet javlja da je interna memorija puna. Ista stvar se dogodi kad radim cut/paste iz DCIM foldera. Aktiviram flight mode na mobu da budem siguran da ne vraća fileove iz nekog meni nepoznatog cloud synca/beckupa ali ovaj i dalje neda da se stvari brišu, a onda kad brisanje uspije od nekud ih vrati nazad. ----------- Se netko susreo sa ovim i gdje tražiti uzrok ? Nemam više mob kod sebe i nisam probao odraditi reset moba. Prijatelj evo zove da mu opet javlja da je memorija puna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6058 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
To je i meni nekada moj shitPhone radio. I SE 2020 te stari 7. Događa se i da u dva foldera bude ista fotka. Već dulje vrijeme mountam telefon na Linuxu (ifuse) pa tamo radim move na laptop. To još nije zakazalo. Usput se vidi filesistem kakav je a ne kako je od prije par godina neki iOS uveo prikazivanje foldera u formatu yyyymm(a/b/c) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6059 | |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6060 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
imam problem sa punjenjem iphone 13 mini na kabel. Ne lovi kontakt, ponekad moram preko 10 puta istekat/ustekat da krene punit. Isprobano sa nekoliko kabela. Neki hint? Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|