|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da jer na poleđinu socketa moraš stavit backplate.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ne mora stavit backplate jer dotični već postoji, nisam ziher jel trebš vaditi ploču, jer matice su u backplateu od retention modulea, možda je dosta samo zašarafiti na njega. Sad sam pogledao filmić i zaključak je da ga se može samo na retention module zašarafiti ili smao maknuti gornji dio, ploča se ne mora vaditi.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Moras vadit plocu jer ne pasu na originalni backplate vijci za zasarafit, moras stavit od Zalmana backplate. Sa Zalmanom 7700 moze bez vadjenja maticne.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
evo da ne otvaram novu temu mislim kupiti Zalman 7700Cu i on je tezak skoro 1kg, a po ljeti ( i kada se snjeg otopi ) ja mislim ici na lan, pa me zanima dali je to pretesko, ili bi bilo bolje da uzmem 7000Cu ( on je malo laski ) Zasto zalman -> Prelijep |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
A Zalman nije baš najsretnije rješenje ako ideš na lanove... A i muka ga je čistit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
DragonBall Z Fan
|
Citiraj:
I dali bi bilo pretesko i koja je neka gornja granica da cooler bude tezak 700g, 800g ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Pogledaj ovo...mislim da ima 600gr,buka?16Dba...TT Big Typhoon,bolji od zalmana,od vecine!Heatpipe tehnologija... http://img387.imageshack.us/my.php?i...sc027899vl.jpg
![]() |
#9 | |
DragonBall Z Fan
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() i ima 813g |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
uzmi freezera i miran si! lagan, tih, ne moraš vadit ploču i hebeno dobro hladi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Cooler nije žena pa da je bitno da li je lijep ili nije nego je bitno kako hladi. Uzmi Sonic Tower + neki 12 cm vent ili Big Typhoon i gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#14 |
Guest
|
Da, u pravu si, Jelc. Možda je ipak Freezer bolje rješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
|
Ja sam si konačno riješio hlađenje. Sa freezera vulgaris sam skinuo orginal vent i namontirao Glacialteh 92mm. Nije glasno a hladi mrak. Lagan za stavljanje/skidanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da, a prije toga sam ga ja pretvorio u ogledalce ![]() I isprobao sa 92mm ys techom. Hladi krvnički dobro
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Al ja sam GT-a privezal pomocu gumene zice, strgal sam od starih slusalica od walkmena... Jedino jos da ga malo "zbrusim" ![]() No, freezer moze komotno hladit i pasivno, ako se ne dize voltaza i ako se ima malo provjetreno kuciste...A da ne velim da na 1.125V temp nece prec 33°C u loadu
![]() |
![]() |
#19 |
DragonBall Z Fan
|
ok, budem kupio Arctic-Cooling Freezer 64 Pro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas