|
![]() |
#1 |
Stoka
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() Nedostaje mi malo prostora za rad, pa eto treba mi pomoc to jest preporuka koj program da koristim za virtual desktop (ko sto ima na linux). Zahvaljujem ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Ima čak nešto takvo i s Microsoft PowerToys. Koji je uopće OS? Virtual Desktop Manager Manage up to four desktops from the Windows taskbar with this PowerToy. Users of Microsoft Windows can use third party software for advanced virtual desktop visualization like CubeDesktop. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#4 |
Stoka
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() Instaliro sam VirtuaWin v4.0 zadovoljan sam neda mi se dalje probavat ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ovako, njub pitanje...mogu li ja imati 2 desktopa, 1 da vrti igricu na monitoru i integ zvucnoj, 2 da vrti film na TVout na pci zvucnoj i koji od tih prog koristiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Trebam nekakav besplatan windows program za dodatni desktop, ali da drugi desktop bude potpuno neovisan o prvom. U windowsima, kada se kreira desktop 2 automatski se u njega prekopiraju i pinani tabovi iz desktopa 1. Kad ih u drugom desktopu unpinam, unpinaju se i u prvom. Takodjer, prebacivanjem iz drugog desktopa u prvi pobrka mi se raspored otvorenih tabova na taskbaru desktopa 1 sto mi naravno ne odgovara. Postoji li nekakvo rjesenje? Probao sam nesto sitno programa slicne namjene i ne zadovoljavaju kriterije. Zelio bih (ako je moguce) izbjeci virtual machine, new user (switch user) i sl. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Windows, unatoč nazivu, ima stvarno dosta loše riješeno upravljanje proozorima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|