![]() |
Multi desktop
Nedostaje mi malo prostora za rad, pa eto treba mi pomoc to jest preporuka koj program da koristim za virtual desktop (ko sto ima na linux). Zahvaljujem :no2drug::chears:
|
Ima čak nešto takvo i s Microsoft PowerToys. Koji je uopće OS?
Virtual Desktop Manager Manage up to four desktops from the Windows taskbar with this PowerToy. Users of Microsoft Windows can use third party software for advanced virtual desktop visualization like CubeDesktop. |
|
Instaliro sam VirtuaWin v4.0 zadovoljan sam neda mi se dalje probavat :fala::beer:
|
Citiraj:
|
ovako, njub pitanje...mogu li ja imati 2 desktopa,
1 da vrti igricu na monitoru i integ zvucnoj, 2 da vrti film na TVout na pci zvucnoj i koji od tih prog koristiti? |
Trebam nekakav besplatan windows program za dodatni desktop, ali da drugi desktop bude potpuno neovisan o prvom.
U windowsima, kada se kreira desktop 2 automatski se u njega prekopiraju i pinani tabovi iz desktopa 1. Kad ih u drugom desktopu unpinam, unpinaju se i u prvom. Takodjer, prebacivanjem iz drugog desktopa u prvi pobrka mi se raspored otvorenih tabova na taskbaru desktopa 1 sto mi naravno ne odgovara. Postoji li nekakvo rjesenje? Probao sam nesto sitno programa slicne namjene i ne zadovoljavaju kriterije. Zelio bih (ako je moguce) izbjeci virtual machine, new user (switch user) i sl. Hvala |
|
Citiraj:
|
Windows, unatoč nazivu, ima stvarno dosta loše riješeno upravljanje proozorima :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:17. |