|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2002
|
900 thunderbird
Pozdrav vam, vidim Ozren se vratio u match.. ![]() Imam dva pitanja: Da li je netko overclockao thunderbirda 900 i do koliko, nudi mi se jedan u kompenzaciju, pa bih ga skoro i uzeo. Drugo pitanje nije vezano uz hardware, ali me muci jos vise ![]() Ponovo me uhvatilo da bih igrao Operation Flashpoint. Skinuo sam 1.30 i 1.46 update, ali ne mogu dalje od 1.30. Prodje mi instalacija, al mi kaze da nije dobar cd-key, bez obzira na crack. 1.20 je instaliran i uredno radi kad stavim crack. Eto...nije strasno, al me jaaako zalosti.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Re: 900 thunderbird
Citiraj:
O.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pa bas i nije neki.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa za igru nakon svakog updata trebas novi crack ili serial ali nije to pitanje za ovaj forum ![]() gamecopyworld.com odi tam pa skini
![]() |
#5 |
Premium
|
Znam, samo uredno pratim sto se ovdje zbiva, pa mi se ucinilo da bih mozda neko imao iskustva s tom igrom. Skinuo sam patcheve i probao razne kombinacije, ali ne radi. Zato sam pitao. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Ako misliš na instalaciju ovog novog nastavka ni meni neće sa svim crackovima što je jako bed kad se uzme koliko je igra dobra i igriva ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
Meni je super, igramo frend i ja u mrezi stalno, nisam je igrao par mjeseci i sad me ponovo uhvatila ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|