![]() |
900 thunderbird
Pozdrav vam, vidim Ozren se vratio u match..:))
Imam dva pitanja: Da li je netko overclockao thunderbirda 900 i do koliko, nudi mi se jedan u kompenzaciju, pa bih ga skoro i uzeo. Drugo pitanje nije vezano uz hardware, ali me muci jos vise :)) Ponovo me uhvatilo da bih igrao Operation Flashpoint. Skinuo sam 1.30 i 1.46 update, ali ne mogu dalje od 1.30. Prodje mi instalacija, al mi kaze da nije dobar cd-key, bez obzira na crack. 1.20 je instaliran i uredno radi kad stavim crack. Eto...nije strasno, al me jaaako zalosti..:)) Ako neko zna ili zna nekoga tko zna...javite mi. Pozdrav. Zoran |
Re: 900 thunderbird
Citiraj:
O. |
Pa bas i nije neki..:):)
|
Pa za igru nakon svakog updata trebas novi crack ili serial ali nije to pitanje za ovaj forum :)
gamecopyworld.com odi tam pa skini |
Znam, samo uredno pratim sto se ovdje zbiva, pa mi se ucinilo da bih mozda neko imao iskustva s tom igrom. Skinuo sam patcheve i probao razne kombinacije, ali ne radi. Zato sam pitao. Pozdrav.
|
Ako misliš na instalaciju ovog novog nastavka ni meni neće sa svim crackovima što je jako bed kad se uzme koliko je igra dobra i igriva:(
|
Meni je super, igramo frend i ja u mrezi stalno, nisam je igrao par mjeseci i sad me ponovo uhvatila :)) Narucio sam original, samo se nadam da u njemackoj ima engleska verzija, da mi ne bi bilo kao sa Crimson Skies..:))) kupio original da mogu igrat na netu, donio doma, instalirao...ajme tuge, sve njemacki :))
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |