|
![]() |
#5551 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na droidu otvoriš Viber, napišeš poruku i odabereš ikonu Galerije (može i obratno). Nađeš fotku, označiš je i pošalješ.
![]() |
#5552 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5553 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
![]() A ove custom pizdarije su baš pizdarije Kao kreiras... imaš slobodu...izmjenim si ja tako ikonice pa pola sata tražim aplikaciju, jer navikneš na originalne ikonice... widgeti su beskorisni...niti se pravilno osvjezavaju informacije... Yt vanced ? imat malo ozbiljniji telefon a ne imat za yt premium? Skidanje mp3? Ko to još radi i zašto... Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5554 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ja koristim widgete, ReVanced, custom icon pack, live wallpapere, Snaptube za konvertiranje....I to mi je sve i dalje gušt nakon svih ovih godina na androidu.... iOS nema nijednu meni bitnu prednost da bi razmislio o prelasku. Nismo svi isti 😃 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5555 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Vidiš interesantno to me uopće ne smeta. Čak mi je i tastatura draža na iphone-u nego na androidu za razliku od draksa... @axo: Uglavnom, najbolje da probaš, jer od nas troje, svakog smeta nešto, a realno nas ne smeta niša bitno. Meni je recimo super airdrop, jer sad kad imam malo dijete, super si brzo prebacujemo slike u punoj rezoluciji žena i ja. Apple watch i airpodsi su top i integracija je vrhunska. Airtag je super sad kad imam dijete koje voli sakriti ključeve tko zna gdje.
![]() |
#5557 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5558 |
Premium
|
![]() |
#5559 |
Ili jesi ili nisi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5561 |
Ili jesi ili nisi
|
Da, drugi i treći SS je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5563 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5564 |
Premium
|
Čudno... probaj AD Blocker - https://getadblock.com/en/iOS/
![]() |
#5565 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Da li se otvara app kad kliknes na slike u shareash s Viberom? Ovo sto ti poses moze i ios. EDIT: Upravo probao na s21ultra od zene. Galerija,klik na sliku, share,viber, odaberes ime,send, i otvori se razgovor s tom osobom. Na iosu nako sto to napravis (share) moras otvorit rucno app iako je slika poslana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5567 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni odgovara da ne otvori app dodatno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5569 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako gledam fotografije i shaream jednu preko Vibera, onda valjda želim nastaviti gledati fotografije. Inače bih iz Vibera otvorio slanje slike i odabrao iz galerije. Za reklame imam Adblock plus, ne sjećam se ni kad sam ga stavio, vjerojatno ima nekoliko godina, a bome ne sjećam se ni kad sam vidio reklamu u Safariju. Za ostale pizdarije se ne vrijedi prepucavati, netko koristi mob u nuždi, netko konvertira audio i uređuje složene excelice. Kome je Android super ne znam zašto bi bio lud silom ići na iOS, navikavati se i plaćati mobitel 3 puta skuplje. Još se navučeš i onda nema nazad, kao crveni Marlboro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5570 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jednom kad udjes u ekosustav, nema nazad ![]() Dan-danas se sjecam kad sam istresao 4 soma na rabljeni IP7. Dosao doma, koristio ga 3 dana, nazivcirao se, prodao ga za istu lovu i kupio androida. Eksperiment nije uspio. Apsolutno se slazem da ga moras probati prije odluke. Ne slazem se doduse da moras ici bas u A1 i istresti bubreg i ugovornu obvezu za njega, fml ![]()
![]() |
![]() |
#5572 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da je stvar navike. Danas, oba tabora su vrhunska. Ali kad si 10+ godina na jednom, teško se maknuti na drugo. Prije 7-8 godina, nisam mogao preći preko činjenice da mi mob od xy EUR šteka nakon 6 mjeseci a ima više memorije od PC-a. Danas nije tako, gledam S22 Ultra, kakav mobitel, čudo jedno. Ali nije za mene, jednostavno jer sam predugo na jabuci. Isto tako, imam par ljudi oko mene u uredu, IP je smeće za njih... I sad ići njima objašnjavati zašto nije, nema smisla, navikli su na droid i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5573 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja se baš nebi složio sa tobom da su oba tabora vrhunska. iOS je dobar ko i uvik kome je dobar, Android postaje sve gori i gori, maksimalno limitiranje korisnika, ogranicavanje opcija i slično zato ide u totalno krivom smijeru. Svaka nova velika verzija donosi usability problem za mene. A9 je bio najbolje sto se mene tiče od onda idu limiti, koji očito ne smetaju nikome osim advanced userima, a ko njih sljivi ![]() Prije si mogao birati oćeš u kojoj ćeš aplikaciji otvorit link/file, sada toga više nema, otvori ti se u defaultnoj koju je odredio sustav za tebe i to ne možeš isključit. Ako mobitel "otključaš/rootaš" možeš zaboravit pola svrhe mobitela u ovo doba(net banking, streaming u HD+ rezoluciji, gpay...) Realno, nažalost, u dobu smo gdje bi bilo idealno imati iPhone ko phone, i rootani android za raznorazne aplikacije. Ko nije advanced user njemu je iPhone više nego dovoljan. Ja koji imam 150 aplikacija, od toga 3 tipkovnice na androidu(Keyboard Designer, Hacker, SwiftKey) neke custom appove kojih nema na iOSu sam osuđen na android sa kojim sam sve nezadovoljniji, a nemam volje nositi dva moba sa sobom. Ali Android ko Andorid ide na kvasinu i samo je pitanje što će sljedeće limitirati i mene prisiliti na iOS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5574 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Tehnički, za manje 800 eura u dvije godine isplativ. ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5575 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
+1 Sve vise se Android poceo furat na iOS pa to cesto ispadne jos losije implementirano nego na iOS-u. Najbolji primjer je ukidanje VPN podrske za L2TP/IPSEC (od A12 navise). Citiraj:
Izgleda da ce me prisilit s tim limitacijama da se okrenem iOS-u i mobitel krenem koristit samo kao mobitel, umjesto kao zamjenu za laptop u dosta stvari zbog cega sam oduvijek bio Android pobornik. Ako nista, na iOS-u bar postoji backup/restore koji radi kako treba (kad se prelazi s iPhonea na iPhone). |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5576 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
iskreno, ne znam šta bi vam reka. Koristim MiX explorer, za svaku datoteku me pita u čemu želim otvoriti....do aplikacije je koju koristite, ne do samog androida. Što se VPN-a tiče, Android 13 IpSEC/IKEv2 i OpenVPN mi uredno rade na njemu, tebi je nešto do konfiguracije.
![]() |
#5577 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ali jbg, moja i tvoja logika drukcije gledaju na nacin koristenja jer sam ja do prije 6 mjeseci bio na androidu i kad naiđem na ovakve po meni bezvezarije zacudim se. S druge strane, ima dosta sitnica koje su mi bolje slozene na iosu. Zasad sam na iosu i ustvari ne dira me ni ios ni android , uzmem ono sto mi u trenutku pase. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5579 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
aha, ja si napravim konfiguraciju pa je loadam u program i tako koristim. Direktno u samom OS-u nisam nikad koristija, iskreno. @Bruno_rv: koje sitnice su bolje složene na IOS-u?
![]() |
#5580 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|