Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.03.2023., 13:57   #66541
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Kada sam prodao auto, napravili smo kupoporodajni i to je to, tu prestaje bilo kakva obveza prodavača.
I onda ovisis na milost i nemilost kupca da ce cim prije prepisati auto na sebe prije nego pocini bilo kakvo sranje u prometu - jer auto i dalje glasi na tebe.

Lepo kupca pod ruku i idemo u STP. Ako se kupac javi u nedjelju i kaze "nosim kes", neka me nazove u ponedjeljak ujutro, auto ce biti na parkingu.
Staro 23.03.2023., 14:01   #66542
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
I onda ovisis na milost i nemilost kupca da ce cim prije prepisati auto na sebe prije nego pocini bilo kakvo sranje u prometu - jer auto i dalje glasi na tebe.

Lepo kupca pod ruku i idemo u STP. Ako se kupac javi u nedjelju i kaze "nosim kes", neka me nazove u ponedjeljak ujutro, auto ce biti na parkingu.
Ma nemam loša iskustva još s takvim načinom, ali da, u pravu si, to je rizik.

Kako tko želi, ja idem ovim putem, za sada se pokazalo ok.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2023., 14:07   #66543
Inovator
Premium
Moj komp

Inovator's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Ništa.

Tu se više ide na varijantu da netko ne može napraviti prijenos auta na sebe bez tvog pristanka.

Da, više sam to sarkastično pitao jer znamo da 99% tih auta ide u dijelove. Nikome normalnom ne pada na pamet ići registrirati ukraden auto, barem ne onome tko ga je ukrao.
Inovator je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2023., 14:09   #66544
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
Nikome normalnom ne pada na pamet ići registrirati ukraden auto, barem ne onome tko ga je ukrao.
Registrira ga u drugoj državi. Nemali broj primjera je gdje se ukradeni auti vozikaju po drugim državama da kupac nije ni znao.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2023., 15:58   #66545
n30n
Premium
Moj komp

n30n's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Ma nemam loša iskustva još s takvim načinom, ali da, u pravu si, to je rizik.

Kako tko želi, ja idem ovim putem, za sada se pokazalo ok.
Ja sam prodao auto pripadniku romske nacionalnosti s obećanjem da će ga prebaciti za 15 dana jer nakon 15 dana ja mogu otkazati registraciju. Pristao sam jer mi je bilo hitno, ali sam odmah znao da će biti problema.
Za 14 dana me zove policija da su se sa mojim autom radili neredi i pljačke.
Sutradan mi je opet pokušao produžiti i obećaje da će prebaciti, ali je na kraju trčao na tehnički jer sam ja u istom vremenu već bio u drugoj stanici u procesu otkazivanja registracije.
Što sam tražio to sam i dobio
n30n je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2023., 16:36   #66546
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Eto prošao prvi tank sa novom KIA Ceed SW 1.5 T-GDI 160ks, Champion oprema za sirotinju. Boja - crvena
Ne znam tko ovdje ima XCeeda, ali to je bio nekakav okidač da idemo u KIA-u pogledati što imaju. Ostavio broj i za mjesec dana me jedini zvali da im nešto dolazi. Sve ostalo je ili 40-50 000€ na stanju ili se ne zna kad dolazi. Suzuki Swace mi je jedan pobjegao, Toyota postala preskupa, Škoda sirotinjska oprema na stanju za normalne pare. Duster poskupio i odlučio da 100ks mi više ne paše. Hyiundai koji mi je čak možda i lijepši, ima mild hybrid motore i košta prvi valjda 230 000kn. How yes no.

Ukratko ocjena 4/5. Auto ne vadi nikakve emocije, dok ga gledaš ili voziš. Ali odaje zadovoljstvo kupovinom, sve više i više, iako je 4k više nego što sam mislio dati. 23,9k na 3 rate bez kamata. Došla za 30 dana od kad su mi rekli da dolaze u ZG. Pošteno.

Nakon što sam se jedva navikao na softverski ECO mod između papučice gasa i rada motora, jer nakon svih turbo benzinaca i dizelaša koje sam vozio, ovaj mi se činio kao da ima krivi motor ispod haube. No sad shvaćam gdje je cijela poanta, a to je naravno - manja potrošnja. Točnije prvi tank je bio 6,34L/100km na točenju (sve ispod 7 sam zadovoljan). 1/3 autoput, polovica ZG-Sv. Nedelja/Velika Gorica - ZG i ostalo po gradu klasika. Rijetko sam u stani-kreni vožnji, no uspoređujući sa Meganovih 7,8L, ovo je za 50KS više čisto OK.

Nazivnih 253Nm od 1500-3500 može se zaboraviti, ispod 1800rpm je moj stari Megan brži . Auto je udoban, motor jako miran i tih, ali se ponaša i vozi kao atmosferac - nema kicka u leđa, ali kad krene samo ubrzava. Prostora ima dovoljno napred i nazad, malo se mora naviknuti kod paralelnog parkiranja na to da stražnje gume nisu u ravnini prednjih (uvijek se na hero parkiram u 80% slučajeva za sada, ali sam skužio kameru i plave linije!). Čitam razne informacije do toga da treba proći par tisuća km da se otpuste sve kočnice na motoru, pa do toga da nije brz dok je hladan jer ne puni boost u turbu do kraja. Sve ima smisla, ne štedim ga dok se zagrije motor i ulje i rashladna.

Gepek nazivnih 625L ako pakirate vrećice ili nešto što idealno paše u pretince kojih ima 5-6 valjda. Ostalo je ravna podnica i rekao bih kao na BMW-u trojci, cca 500L gepeka do role.

Auto je pregledan, jako niska potrošnja kada se kruza jer ne koči motorom skoro ništa. Brzine prve 4 dugačke, 5 i 6 kratke. 130kmh pri 2900rpma, vidio sam i bolje.
Lane Assist + kad volan drži sam sredinu + tempomat (nije adaptivni) na praznoj autocesti = odmor.

Ne pišti previše auto sa svim tim mogućim senzorima, samo taj prvotni lane assist kad režem malo zavoj ili mijenjam traku bez žmigavca. Naprema Golfu, ovo je tišina u vožnji. Samo, tko napravi senzor da auto ispred tebe odlazi a ti stojiš !?

Iznutra čak i iznad prosjeka. Mekano iznad volana i oko instrument ploče. Infotainment radi super sa Android car preko BT-a- Tvrda plastika na vratima kod prozora. LCD je postavljen dobro, ne viri kao Alien na autu, ne smeta ničemu.

Svijetla su halogena (sirotinja!) ali naprema Meganu - suza je krenula kad sam ih vidio. Blicaju mi ljudi da ugasim, a imam kratak na ispravnoj visini. Raj za Renaultovce...

https://www.renault-klub.hr/forum/up...4f762f125c.jpg
https://www.renault-klub.hr/forum/up...4ea6ce488c.jpg
https://www.renault-klub.hr/forum/up...bb926c71d8.jpg
https://www.renault-klub.hr/forum/up...a0c6cd3b8e.jpg
https://www.renault-klub.hr/forum/up...588c8dff04.jpg

Sa Hill Asistom žena muku muči, radi ali na popriličnim uzbrdicama. Problem je što ne znaš hoće ili neće, nema oznakice. Ne radi uvijek kao npr. Focus. Koji ima i (A) oznaku kad se upali. Neki kažu da radi na minimalnim uzbrdicama, kod mene baš i nije tako.

Ponovili se jesmo, u ova teška vremena je došao poprilično brzo. Dao ovaj puta pare za motor a ne opremu. Idući puta će biti obrnuto. Neka poživi da ga mali počne voziti. Za sada je to ženi daily driver, oni ih u firmi imaju 50 valjda. Ja vozim sada starog Megana, nije nit on loš. Ali sada sporo ubrzava nekako
Staro 23.03.2023., 16:38   #66547
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
Prometna se može držati i na skrivenom mjestu u autu, tako ja radim, a ne na 2-3 očita mjesta.
Ako lopov ne nađe prometnu u roku 10 sek. pretpostavit će da je ni nema.
Prije ću ju izgubiti ili zaboraviti ako ju stalno vadim i nosim po džepovima, tako da nema šanse da to prakticiram, pogotovo dok je takvog formata, tko voli nek izvoli.
Jbt 10 stranica teme o prometnoj
nosiš valjda u nofčaniku sa vozačkom i osobnom (koju MORAŠ imat uvijek uza se) pa ti se nemre dogodit da ju "zaboraviš"

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2023., 16:41   #66548
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor n30n Pregled postova
Ja sam prodao auto pripadniku romske nacionalnosti s obećanjem da će ga prebaciti za 15 dana jer nakon 15 dana ja mogu otkazati registraciju. Pristao sam jer mi je bilo hitno, ali sam odmah znao da će biti problema.
Za 14 dana me zove policija da su se sa mojim autom radili neredi i pljačke.
Sutradan mi je opet pokušao produžiti i obećaje da će prebaciti, ali je na kraju trčao na tehnički jer sam ja u istom vremenu već bio u drugoj stanici u procesu otkazivanja registracije.
Što sam tražio to sam i dobio
Smrdi na sranje od početka, a?
Staro 23.03.2023., 16:55   #66549
nepalac
Registered User

Datum registracije: Feb 2022
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
nosiš valjda u nofčaniku sa vozačkom i osobnom (koju MORAŠ imat uvijek uza se) pa ti se nemre dogodit da ju "zaboraviš"
Ne nosim novčanik, nisam djedica od 70 godina

Nosim moderni aluminijski card holder namjenjen karticama, tanak i elegantan, u njemu je osobna i vozačka, a za knjižice tipa prometne nema mjesta niti planiram dok sam živ to kartonsko govno umotano u pvc nositi po džepovima.
Staro 23.03.2023., 16:57   #66550
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Staro 23.03.2023., 17:05   #66551
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Eto prošao prvi tank sa novom KIA Ceed SW 1.5 T-GDI 160ks, Champion oprema za sirotinju. Boja - crvena
Potrošnja je fantastična.
Ta "slabija" ubrzanja jesu posljedica "dužih" nižih brzina.
Al kak veliš, treba vremena
Odličan stroj.
Btw, kolika je masa praznog vozila?
Staro 23.03.2023., 17:12   #66552
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Automobili

@Vuco prvo cestitke na novom vozilu. Drugo, sta nije treba biti automatik? Trebalo se vise cekat a ovaj bia ranije dostupan?

Moze li se taj eco mode iskljucit, unatoc tome sta bi bilo na racun potrosnje.

Malo razocaravajuc mi je taj info za mjenjac i kratke zadnje brzine, znaci ugodni cruise na 150-160 se moze zaboravit kad ce morat bit na 4000 rpm?

Kako stoji s bukom na vecim brzinama?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Staro 23.03.2023., 17:14   #66553
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Priča se o ~1255kg, ali mislim da je autobild izmjerio tipa 100kg više od toga sa običnim 1.5T-GDI motorom (ne hibridom).

Kada sam stani kreni, onda pokazuje 9.5L, ali to nije vožnja, to je čekanje.
Mora se samo naučiti da se pusti gas i da auto ne usporava. Tamo oko Čakovca sam bio ispod 5L i to sa lakoćom. Inače, BC je pokazao prosjek za tank oko 6.4L što je poprilično precizno.

Velim, novi je auto pa ga se vozi nježno i pažljivo. Ići će to na 7 vjerojatno. Tehnički troši kao Megan u gradu ili sitno manje, ali van grada i na autoputu je štedljiviji.

@prilee
Automatik je bio čekanje bez ideje kada bi mogao doći. Sve narudžbe kažu da se čekaju 6mj, iako to bude vjerojatno sitno manje. Ali za automatike i Ceed SW mi je rekao da ih nisu dugo dobivali. Samo XCeed idu ko kokice pa njima ugrađuju automatike najčešće.

ECO mod "isključiš" kad stisneš puno naglije papučicu gasa (za isti pomak) ili sitsneš preko 70% i onda nema više ECO moda. Samo jače opreme (GT-Line?) ima tipku kraj mjenjača. Omjer brzina je sličan kao npr. u Focusu s kojim ga mogu uspoređivati, jednaki su na 130. VW ima npr. malo iznad 2000 ako se dobro sjećam. 5 i 6 ovdje je razlika 200-300 okretaja.

Buka na 135 je primjetna. Nije zaglušujuća, ali se osjeti. I dalje manja nego u Meganu koji je vrištao na 4200 okretaja. I to sve dolazi od stražnjih kotača, tu su review-i pogodili. No uredno sam razgovarao preko bluetootha, možda sam i pod dojmom tih review-a. Žena kaže da je joj je extra tih, a vozi se svaki dan do Sv. Nedelje i nazad po onom dijelu autoputa.
Staro 23.03.2023., 17:40   #66554
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Imaju kojekakve torbice, u ruci, visece, polu torbe, ili po djepovima.
Sam ti nosi torbice
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2023., 17:46   #66555
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Di danas ljudi kupuju gume? Isplati se još do Furlana/Lašiča ili ima kod nas neki povoljan i pouzdan? Zadnji put, prije 2 ipo godine, uzeo zimske u gumiimpexu, bio zadovoljan, ali mi se sad čine dosta skupi. Nemam pojma koliko su cijene inače išle gore.
Tam di je jeftinije, odlučiš se za model i provučeš kroz nabavu net, ko i sve ostalo kad se kupuje
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2023., 17:49   #66556
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Eto prošao prvi tank sa novom KIA Ceed SW 1.5 T-GDI
Pratim tvoje dojmove i slobodno se javi za koji tjedan/mjesec s novim dojmovima. Mnogo lep! 👍 Koliko ti iskreno fale/trebaju straznji parking senzori pored kamere?
Staro 23.03.2023., 18:17   #66557
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
LCD je postavljen dobro, ne viri kao Alien na autu, ne smeta ničemu.
https://www.renault-klub.hr/forum/up...588c8dff04.jpg
Nek dugo služi
Ne znam jel do perspektive, ali meni iz ovog kuta točno izgleda kao da su ga naknadno ubacili i da "strši" (kao i na nekim modelima mercedesa i audija)
Staro 23.03.2023., 18:45   #66558
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Pratim tvoje dojmove i slobodno se javi za koji tjedan/mjesec s novim dojmovima. Mnogo lep! 👍 Koliko ti iskreno fale/trebaju straznji parking senzori pored kamere?
Trebaju senzori svakako.

Prije bi kameru maknuo a uzeo senzore nego obratno.

Najbolje imati oboje, kamera je super, no prevelik fokus ljudi bacaju na kameru a zaborave na retrovizore, tu senzori uskaču.
Staro 23.03.2023., 19:03   #66559
Kruno M
Premium
Moj komp

Kruno M's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:

Sa Hill Asistom žena muku muči, radi ali na popriličnim uzbrdicama. Problem je što ne znaš hoće ili neće, nema oznakice. Ne radi uvijek kao npr. Focus. Koji ima i (A) oznaku kad se upali. Neki kažu da radi na minimalnim uzbrdicama, kod mene baš i nije tako.
Čestitke.

Vozim Hyundai tak da bi moglo biti isto, ak ne slično. HILL hvata odlično i na minimalnim uzbdicama/nizbrdicama. Caka je ako stisneš lagano kočnicu neće uhvatiti, ako ju stisneš jače drži sama par sekundi.
Staro 23.03.2023., 21:13   #66560
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Meni ti fali straga bijelo svijetlo od rikverca na obje strane. Po mraku pogotovo, usto što su i svijetla na ceedu usmjerena prema iza, a ne bočno. To je na Meganu bilo top. Inače Megane je imao guzicu i znao sam se ili parkirati tako da udarim ili na 1m od svega. Kamera mi pomaže jedino kad pazim da ne udarim sredinom branika. Za bokove retrovizori jedino. Više mi fale prednji nego zadnji. Bolje od Megana koji nije imao ništa, ali dal' bi u nekim extremima htio imati - da. No i kad na službenim vozim sa senzorima, opet je to 90% da gledam retrovizore.
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Nek dugo služi
Ne znam jel do perspektive, ali meni iz ovog kuta točno izgleda kao da su ga naknadno ubacili i da "strši" (kao i na nekim modelima mercedesa i audija)
Ne znam, iz pozicije vozača je ok. Clio je imao to grozno sa onim svojim monitorom usred auta.
Citiraj:
Autor Kruno M Pregled postova
Čestitke.

Vozim Hyundai tak da bi moglo biti isto, ak ne slično. HILL hvata odlično i na minimalnim uzbdicama/nizbrdicama. Caka je ako stisneš lagano kočnicu neće uhvatiti, ako ju stisneš jače drži sama par sekundi.
Ma stiskao sam ko sivonja, par sekundi. U 90% slučajeva tu po gradu ne drži. Za sad je samo na jednom mjestu držao. Čitao na forumu.hr da kao 4 posto nagib. Za sada je to rulet. Čak je jedan dečko vozio Ceed hatcha i kaže na jednom mjestu gdje sam bio i ja, da je njemu držalo, meni ništa.
Staro 23.03.2023., 22:06   #66561
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Čestitke na novom stroju, samo neka dugo i dobro služi
Staro 23.03.2023., 23:37   #66562
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:

Ceed “obicni”, imam kameru i ne vidim potrebe za senzorima pored kamere.
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2023., 00:20   #66563
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor thuNdeR Pregled postova
Ceed “obicni”, imam kameru i ne vidim potrebe za senzorima pored kamere.
Ne bih se pouzdao u kameru samo... Probaj koristit kameru nakon sto se provozas po cesti ili autoputu kada je kisa ili snijeg, pa neces imat nikakve koristi od kamere... Senzor je senzor, kamera je vise kao pomoc nego da je korisna... Ja bi na svom najradije ugasio tu kameru jer mi ide na zivce, na senzore se uparkiram gdje hocu, kamera mi samo sluzi da se postavim nad parking crtom tako da budem cijeli u parking mjestu... Audi A6 Allroad inace...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4-2666
512GB Samsung PM981a, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen

calypso je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2023., 09:38   #66564
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp

DoxyTheCroat's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Ja na svom xceed imam i kameru i senzore, ali kamera je sekundarno pomagalo kod parkiranja, čisto radi drva ili nekog niskog stupića iza. A najviše mi koristi kod kosih parkiranja, kad ideš van u rikverc, kamerom vidiš cestu iza auta koje su pored tebe sparkani, nemoraš pola auta izvest na cestu da bi vidio jel ide tko, meni osobno je to najveća prednost i korist te kamere.

Kao što rekoh i prije za 1.5 t-gdi, nakon 16.000 km potrošnja prosječna je i dalje tvrdih 7 litara, meni je visoka jer 80% vožnje je kreni/stani, palim ga hladnog, i nakon 5 km ga gasim hladnog.
Kada idem negdje dalje, potrošnja je 5 litara, kada ganjam se u sport modu, 8 litara.
Troši mi ko svaki dizel dosad koji sam imao.

I da, ceed je nešto bučnija od xceed, valjda su štedili na izolaciji odozada.
DoxyTheCroat je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2023., 09:40   #66565
n30n
Premium
Moj komp

n30n's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Ne bih se pouzdao u kameru samo... Probaj koristit kameru nakon sto se provozas po cesti ili autoputu kada je kisa ili snijeg, pa neces imat nikakve koristi od kamere... Senzor je senzor, kamera je vise kao pomoc nego da je korisna... Ja bi na svom najradije ugasio tu kameru jer mi ide na zivce, na senzore se uparkiram gdje hocu, kamera mi samo sluzi da se postavim nad parking crtom tako da budem cijeli u parking mjestu... Audi A6 Allroad inace...
Neki imaju kameru sakrivenu u znaku pa je uvijek zaštićena od nečistoće
Ali meni su isto primarni retrovizori i senzori. Zapravo mi je i kamera super, osim onih linija koje mi ucrtavaju put kad okrećem volan. Njih nikako ne kužim i ne mogu se naviknuti na njih.
n30n je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2023., 11:18   #66566
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Nemam pojma kako je parkirati s kamerom, uzdam se u oci i retrovizore

Nisam nikada ni senzore imao pa zato pitam - auto je ful coskast odozada i zadnji branik bas pita probleme Ne vjerujem da je sama kamera i najbolja opcija, a to ste mi potvrdili. Nazalost straznji senzori idu u visem (meni nebitnijem) paketu opreme.

A ovo za rikverc svjetlo, tu sam istreniran. Na 308ici imam nepostojece svjetlo + zatamnjena stakla. Po mrkloj noci i kisi izlazim u rikverc sa 4 zmigavca i stiskanjem kocnice da malo osvjetlim put. Ne pomazu ni retrovizori kada se nakupi kapljica po njima
Staro 24.03.2023., 11:41   #66567
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Trebaju senzori svakako.

Prije bi kameru maknuo a uzeo senzore nego obratno.
Ja obrnuto. Sad se mogu parkirat doslovce na 1 cm od auta, zida...

Sljedeće kaj bi bilo top je 360.

@Vuco

Čestitke na prinovi. Daj neki review nakon malo korištenja, i kak to da si išao za motorom a ne za opremom? Kaj je sa swaceom, nema ih uopće il?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2023., 12:00   #66568
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor DoxyTheCroat Pregled postova
... 80% vožnje je kreni/stani, palim ga hladnog, i nakon 5 km ga gasim hladnog.
.
To ti nije zdravo za direktaša.
Moraš to malo tu i tamo propuhati
Staro 24.03.2023., 16:58   #66569
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
@vuco.. čestitke na automobilu. Vjerujem da je top! IMHO šteta za swace.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2023., 17:09   #66570
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Čestitke na prinovi. Daj neki review nakon malo korištenja, i kak to da si išao za motorom a ne za opremom? Kaj je sa swaceom, nema ih uopće il?
Nikad nisam patio na opremu, vozio sam krame i neopremljene aute cijeli život. Cijenim udobnost auta, ali ne grijana sjedala npr. Električno sklapanje retrovizora ? Ne, samo el. motori koji mogu krepati. Imam ruke, imam garažu, ne sklapam ih nikada skoro. Električna ručna ? Ista stvar. Čak i ovaj električni gas me nervira.
Ove fore za autonomnu vožnju - e tu bih već dao extra lovu. Vidim u tome budućnost.
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
To ti nije zdravo za direktaša.
Moraš to malo tu i tamo propuhati
Nakon 5km je rashladna sigurno ugrijana, ulje možda i ne na 90°C, ali motor se dobro zagrije.
Osim ako ne stavi ventilatore na 4 pa sve sa malog kilera ide svugdje samo ne oko motora.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na