|
![]() |
#781 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Eh, kad bi i ja to znao ![]() Potrajat će odabir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Imas i shemu da se stanes u nekoj garazi van centra, a uz stanicu metroa ako ne mislis koristiti auto u gradu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Da jos malo gnjavim ove koji su bili u Pragu... Google maps mi (iz Istre) daje tri različite te mogucnosti za put... Neki idu preko Linza, Graza, neki preko Brna, a neki ga zaobilaze, a GPS app Sygic kombinacije toga svega ![]() Dali se ko vozio brodom i Vlavom? Mi citamo na fejsu o tome, i domaci ljudi kao i oni koji su bili tamo, uopce ne preporucuju to? Navodno se zbog prolaska s brane bude sat vremena voznje u nekakvom "locku"? Ne kuzimo bas to o cemu je rijec Taxi koristimo samo provjereni Bolt, ovo ostalo su teske lopine? Ima tamo e-romobila?
![]() |
#784 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam isao preko Beča, osobno najbolja ruta. Vltava mi je bila ok, malo se ceka radi brane (mislim da su dvije bile, nivelacija razine rijeke) ali nije sat vremena. I dobar je dozivljaj. Poneses si cuge i uzivancija. Pazi se dzepara i laznih prometnih kontrolora u podzemnoj.
![]() |
#785 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Ima i druga opcija, preko Klagenfurt - Ceske Budejovice, samo mi se cini da je to ruta koja vise ide kroz planine, pa sad ovisi o dobu godine kada ides, zbog snijega, leda i ostaloga. Preko Graz-Bec-Brno je cca 70ak km vise i 40ak min manje, jer je sve autoput |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
|
https://rep.hr/vijesti/financije/aps...naprijed/8366/ ovo je istina? ![]()
![]() |
#788 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Kupis kao firma |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
|
Cemu ta nelogicna politika Austrije? Kao da je s firmom nesto drugacije... Je isto tako s vinjetom za Cesku situacija? I dali mogu na bilo kojoj Slovenskoj /Hrvatskoj benzinskoj kupiti vinjetu za Austriju i/ili Cesku?
![]() |
#791 | |
Premium
Datum registracije: May 2020
|
Citiraj:
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
https://edalnice.cz/index.html#/validation Odgoda pocetka je zbog osoba koje kupe vinjetu, iskoriste je i traze povrat novca (u roku 14 dana). Za Češku toga nema. Na romobil zaboravi, pola centra je kaldrma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Ovo za benzinske nisam siguran. Mislim da bi benzinske na autoputu trebale imati vinjete, znam jedino da Inine benzinske van autoputa nemaju vinjete... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Bio tko u Amsterdamu skoro? Trebam neki crash course za što vidjeti u jednom danu osim očitoga ![]() Pretpostavljam da je vlak najbolja opcija od aerodroma do grada? tnx
![]() |
#796 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Pogledati: 1. Muzej Ane Frank 2. Micropia (ako imas malo znanstvenog duha) 3. heineken experience 4. Ice bar 5. Amsterdam lookout 6. van gogh muzej 7. Prehodaj grad i centar Vlak ili metro do grada. Tesko je fulati. Skini app NS za prijevoz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Pa mislim da bi ih trebalo biti na (skoro) svakoj benzinskoj u Slo... Ja npr. uvijek kupujem Slovensku i Austrijsku na OMV-u u Ptuju, dolazim iz smjera Vž-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2014
|
Citiraj:
https://www.petrol.si/prodajna-mesta...-avstrijske-ac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Premium
|
Thanks svima ljudi na pomoci! Maloprije smo stigli u Prag! ![]() ![]()
![]() |
#802 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#803 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2022
|
mi bili u Pragu prije mjesec i pol . Odsjeli u hotelu Ankora. Da vidiš sve u Pragu ti treba minimalno 7 dana. Htjeli smo vidjeti dvorac, ali bio je zatvoren u popodnevnim satima ![]() Imas dva dobra underground kafića. Klopa im je super , čak nije ni skupo. Teško primaju eure pa si bolje zamijeni pare |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Registered User
|
Imaju dobar stake house ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pitanje jedno,offtopic mozda,refund novaca za avio kartu,tocnije karta za Mauricijus. Placena je 800 eura,let je za 2 tjedna i sad je nazalost iskrsnulo poslovno nesto i ne moze se nikako transferirati let na drugu osobu,a nude refund od 100-tinjak eura. Aviokompanija je AirFrance,da li je netko imao iskustva sa povratom tako,jel to svaka aviokompanija ima svoj policy i tako mora biti ili ima neki generalizirani zakon zastite potrosaca jer tih njihovih 100 eura jedva 15% originalne cijene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
To da su oni otkazali let onda imaš više prava, ovako kada ti otkazuješ, jbg, nemaš neka prava ako nisi platio dodatno za otkazivanje i slično. Ali čudno da ne daju prebacit kartu na drugu osobu, to mi prvi glas. Inače daju uz doplatu normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ovisi o karti koju si kupio i uvjetima prilikom kupnje. Ako imas onu neku "saver", "eco" ili takvu kartu, onda su uglavnom zamjene iskljucene. Trebas procitati kroz uvjete za tvoju kupnju i to je to. Ako je medincinski razlog, onda bi osiguranje od otkaza putovanja pokrilo. za poslovno, ako je "iskrslo" a imao si uredno prijavljen godisnji, ganjao bi preko njih da mi pokriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|