|
![]() |
#2492 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ma kakav teamspeak i najboljshe na mjesec kako kazhes, da vidimo kakav je server pa lako odustanemo. a nema smisla da radim nekih dripaca koji ne plate ti izvisish.
![]() |
#2493 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Mislim da je opci stav bio: -slotova? 30 -team speak? da -trajanje najma? uzmi prvo taj jedan mjesec, a kasnije cemo vidjeti (vjerujem vec za par dana) kako cemo dalje... @mitzek Da i ja nesto pitam: -Koliko treba uplatiti? Salji broj racuna athi @atha Kad saznas cifru uplati i za mene pa cu ti ja vratiti kad se vidimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2496 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() BDW jel neko za krkljacinu ![]()
![]() |
![]() |
#2497 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Mitzek, daj napiši koliko treba platit pa da to rešimo, popijemo putnu i idemo dalje!
![]() |
#2498 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
20 slotova, TS da, mjesec dana... ja dam pare Athi (koliko?) i finito... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2499 |
Moderator
|
ovo je trenutna lista: -------------------- 1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. Sam Fischer 8. Fleks 9. Costa 10. Thoroughbred B 11. Panorama 12. Zond (Kud bas 13 ) 13. Roller™ 14. E.T. 15. Newbie (Zule) 16. Srky 17. MisterM 18. Renesis 19. Mrkonja 20. Gabre 21. Killer Segal 22. OveRkiLL (Nexus) 23. Amdejac 24. Lesa 25. Widowmaker 26. Catkiller i zdruzena D.WiFi braca 27. dautanec a.k.a. der komandant/rEcrUiT 28. SniperWolf --------------------------- josh netko? odluchimo koji server, koliko slotova, koje opcije?! odmah-sada-odmah!
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 21.02.2006. u 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Lova? nademo se kod bake pa mu urucimo Slotova? 20-25 Kakve te opcije spopale? ![]()
![]() |
![]() |
#2501 | |
Moderator
|
Citiraj:
pa je i drugachija cifra. ![]() mislim da postoji ili 20 ili 30 slotova, odnosno 180 ili 250kn mjesechno + 50 za teamspeak, pa to vishe nije 180 vech 300kn. dakle, odluka...
![]() |
![]() |
#2504 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
TS ne uzimati...bezveze davat $5 mjesecno kad imas na T-comu free server...ne vidim svrhu uzimati jos i TS. 20 slotova vam je dovoljno, 30 je super u odnosu na koliko ljudi placa...
![]() |
#2505 |
Džabe si krečio!
|
Nas je 28 na popisu... Pa jebemu ako se jos netko joina, 30 slotova je optimum... E da, jedva cekam... ![]() Praksa radi svoje : Ajme sta sam slovencima napravio: http://img227.imageshack.us/img227/9930/cod1nz.jpg Logosoft ronly: http://img442.imageshack.us/my.php?image=ronly9ls.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
ajd sad jedan brzinski quickreply: 30 slotova ..DA : NE ajd,navecer kad dojdem doma placam najam za mjesec dana,za ....slotova i to je to..cekam mail sa passw i ostalim, prosljedujem dalje i HAKLAMOOOOOOOO... e,da mogel bi se i Rak te MadBoy javiti starom macoru da se dogovorimo za detalje i da znam kuda slati..(dobro, Rakovih imam 55 adresa,tak i tak ne reply-a ni na jedan, ps-lova ..solarno kod Bake-KUFERAT...za Mitzeka, ja pokupim ujutro i to je to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2509 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
e da .. .::PCExpert::.CoD2 server ...private... jel to ok??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2515 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
driver
|
Predlažem da se uzme 30 slotova. S obzirom da se javilo gotovo 30 ljudi, svatko tko plati htel bu igrat, i ak ne bu navečer mesta, bumo slušali jadikovke...ja sam platil a nemrem nutra!!...bolje nek je više mesta, ionak cifra po glavi stanovnika (nadam se) ne bu strašna. I ta tri meseca ( ili jedan) buju brzo prošli pa se lako vrnemo na 20 slotova ak bu zjapilo uglavnom prazno. Ja si bum kupil jaču grafu i čim startamo idem odmah razgledavat mape, da vidim kaj sam propustil do sada...: Machineg : Machineg Možda mi se otpre neki novi svijet...
![]() |
#2517 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
hehehe,nije strasno,niti 50 razlike,ja sam jednom u POW campu (CODUO) izduvanio 150(!!?) razlike,iako ovi moji nisu bili bas dibidusovi. 'ostvario' sam 11/33 jedan od losijih scorova u karijeri,ali elem,kad igram s majstorima i ne pogadja me to toliko! ![]() btw.svakako sam za team speak,mislim da je neophodan za kvalitetni TDM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
Moderator
|
ne znamo koliko love josh s obzirom da ne znamo niti koliko slotova. neka se cijenjeno puchanstvo javi, a vidim da ima dostan njih koji su se prijavili, a ne javljaju se, pa da ne bude kasnije problema sa plachanjem, jel? radije odustati u startu.
![]() |
|
|