Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.05.2022., 17:08   #61381
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
300 konja, 5.5 do 7 ovisi o guzvi
Pa ispod 15 sigurno ne, a ide mozda i na 20 ako si malo jači na gasu, po nekoj mojoj slobodnoj procjeni.
Treba napraviti motore s quick change konektorima, ovaj od 300 konja staviš za vikend i kad se ideš negdje malo vozi, a preko tjedna za grad staviš 1.0 3 cilindra 75 konja pa da troši kao upaljač
Exomaniac je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2022., 17:24   #61382
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ne ne, deaktivacija cilindara (ACT) pa preko tjedna imas. 2-cilindrasa sa 150 konja .

Moj 1.4 TSI je to fantasticno odradjivao (deaktivaciju cilindara)

Nego, da li je doslo vrijeme za maknuti se od "konja" i prebaciti na kilowatte? Vrijeme konja je zavrsilo prije 100 godina.
Staro 27.05.2022., 20:36   #61383
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Zove me stara da je na servisu meho rekao da treba mijenjati kuplung na Merivi 1.7CDTI, i je, počelo se čuti da onako grebe kad se stisne do kraja, nije nešto u redu više primijetio sam i ja jednom prilikom nedavno.

I kaže da bi to bilo jedno 6500kn, ovak mi se na prvu čini puno, pa vidim da su cijeli kompleti kuplunga za taj auto od 1000kn do 2000kn za one kvalitetnije pa mi sad baš nije jasno, ajde da je još malo skuplji kod njega, al 3000-4000 soma mi se za ruke čini puno, pa nije valjda inflacija toliko pogodila i mehaničarske dijelove e sad, ja nisam pričao s njim šta bi to bilo, sad je produženi vikend i nemam pojma, al nije sad ni ona glupa, da je rekao još nešto da treba mijenjat, zapamtila bi
Staro 27.05.2022., 20:40   #61384
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
6500 samo ako ide i zamašnjak ako ima dvomaseni. 6500 samo za kuplung je stvarno previše. Zamasnjak za 1.7cdti inace nije bas jeftin pa mi ta cijena čak ni za komplet sa zamasnjakom ne odgovara. Previše samo za kuplung, premalo za kuplung+zamajac
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2022., 20:48   #61385
Exomaniac
Registered User
Moj komp

To sam i ja sad počeo razmišljat, vidim imaju setovi skupa sa zamašnjacima koji su onda 3500-5000kn ovisno jel Valeo ili LuK pa tu već ima logike. E sad, gledam malo po netu i vidim da se uz taj model Merive spominje da je zamašnjak dvomaseni kad prodaju dijelove ovako za rashod pa onda mora da je to.

Zadnje izmijenjeno od: Exomaniac. 27.05.2022. u 20:59.
Staro 28.05.2022., 00:22   #61386
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor GoGzS Pregled postova
Uff, ova cupra je prezakon. Od sestricne sam identican auto vozio i prvo se iznenadio koliko je civiliziran i udoban za to da je "cupra". Al onda ubacis u cupra mode, auto se zategne, vristi... prezabavno puno sretnih kilometara!
Baš to. U Comfort modu auto kao i svaki - udoban, nečujan.
Ali ako treba preteći - samo gas i vruuuum
A i to što kažeš - pritiskom na Cupra mode - samo se prebaci u zvjer. A launch control - e tu me baš ono osvojio.

Hvala ti

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Lijepo auto izgleda
Polako s gasom i puno sretnih km
A sad...gas i ja, baš smo si dobri . Sreća pa auto ima Automatsko održavanje razmaka i brzine, pa ako mi dođe samo uključim i opušteno
Hvala ti, nadam se da će bit vremena za gušt.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Uz ove cijene goriva koje će vjerojatno još rasti....hrabro.
Prođe meni to kroz glavu , al onda dođe onaj kick - želim ga već 3 godine, i baš tu liniju. Nije da mi se novi ne sviđa, ali ovaj me baš privlači. I onda si samo kažem - jednom se živi. Ako ne budem sad uzeo, neću nikad. A pogotovo sa 9000 na satu. Takav u budućnosti sigurno neću naći.
A nekako ću ga pojit, sreća pa se radi pa ima za tankanje

Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Na spritmonitoru je prosjek 9,26.

Kako ce se voziti po Njemackoj, tako nekako ce i ispasti. To je auto za gustanje, a svaki gust kosta. Nekad bi si ga rado priustio za drugi volan u obitelji .

15-20l u gradu zvuci puno, ali ako je 10 km dnevno nije to bas tako skupo.

Tko zeli 300 konja i jeftino se voziti po gradu, ili plin ili struja.
A gle...naravno da troši. Jbg, dizel ne volim. Vozio sam ga samo jer je bio firmin. U startu sam razmišljao uzet dizela, ali ne bi si to oprostio

Koliko ću ga uspjet vozit s obzirom da sad puno više radim, mjesečno ako natankam 2 rezervoara bit će čudo.
Sad ću ga testirat. Drugi vikend idem za HR. Trebam prvo do Stuttgarta pa onda za München i nakon toga HR.
Napravit ću sigurno 2500km u 2 tjedna pa ćemo vidjet prosječnu potrošnju

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Otvorena tipa stara prema moru laganini 20ak preko ogranićenja 8-9
Autoput 10ak do nekih 150
Grad, nikad ispod 14 nisam bio, a ujutro na full kratkim relacijama kroz gužvu piše uredno 25+
Grobnik je bio cca 33 prosjek iliti puni tank u 135km

Da se razumijemo, moja noga je teška, al opet neki dobar prosjek je moguće u gradu samo ako ides po slavnoskoj Jankomir-Žitnjak u prosjeku 70 sa svim zelenim semaforima

Za usporedbu, Insignija karavan 174konja dizlo automatik mi je na 9,8 po gradu dugoročna
Pa meni je to sasvim ok potrošnja za takav motor.
A za Grobnik - top
Ako uspijem, možda jedan vikend zaletit do Nordschleife da malo isprobam podvozje .
Pa Insignija bome dosta troši, s obzirom da je dizel. Ali da, grad.

Kod mene je većinom ili Autobahn ili lokalna cesta. Ako bude vremena možda i ove godine bacim turu jadranskom magistralom, prvo krenem iz Pule prema Opatiji, isto predivna cesta, pa dolje na Bakar i laganini do Zadra ili čak Splita...uh to bi bio gušt 😊
Staro 28.05.2022., 00:41   #61387
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Immortalis Pregled postova
Preporuka nekog auto električara u Zg?
Autoelektrika Levak, Tratinska.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2022., 02:24   #61388
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
Autoelektrika Levak, Tratinska.
Zapravo Bosnar

Levak je stari vlasnik, ali je ostalo ime u reputaciji.

Neven je sigurno jedan od pouzdanijih, samo, radno vrijeme da te zaboli glava kako rano zavrsava.

Citiraj:
Dobro ipak pričamo o automobilu sa 300hp. Ni to malo. Treba to napojiti.
Puno ljudi ne zna da je 308 GTI kojeg kolega vozi, svakodnevno moguce voziti oko 8 litara po gradu. Znatno laksi, zapravo medju najlaksima s obzirom na konjazu (260) pa se 0-100, zapravo cini jos brzim od deklariranih. Za novce prekrasna jurilica, jedino, nedostatak postenih taktilnih komandi, te za klasu, bezobrazno skupi diskovi.

...
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2022., 07:15   #61389
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Imam ti lika, ako hoces, na PM, vec +20 godina. Dodje s kombiem do tebe napuniti, ili se nadjete na pola puta, gdje Vam pase i kad obojici pase. Nije pohlepan, svatko kome je punio je bio zadovoljan.

...

Hvala Visage, rijesio vec al imat cu na pameti za iducu godinu!
Staro 28.05.2022., 07:22   #61390
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Svratio jučer do Renaulta pogledati Captur. U salonu je baš bila verzija koja me zanima plavo-crni hibrid.

Mogu reći da sam se u njemu osjećao puno ugodnije nego u Jukeu ili C-HRu. Vrijeme dostave tek početkom slijedeće godine uz mogućnost porasta cijene.
Minusi su mu mali bunker i besplatni update navigacije samo prvu godinu (zna netko kako je updateati nakon toga?). Navodno se tu godinu dana updatea putem satelita.
Vrlo je vjerojatno da Renault e-tech modeli neće biti sufinancirani od Fonda jer nisu plug-in već čisti hibridi (po narodski: nemaju utičnice da bateriju napuniš na punjaču). Izgledno je da ću uzeti čistog benzinca jer je razlika u cijeni prevelika da bi mi se isplatilo uzeti hibrida.

EDIT: moram ispraviti sam sebe - novi poticaji za aute kreću 27.06.
https://www.autonet.hr/aktualno/vije...-milijuna-kuna

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 28.05.2022. u 09:45.
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2022., 15:33   #61391
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Minusi su mu mali bunker i besplatni update navigacije samo prvu godinu (zna netko kako je updateati nakon toga?). Navodno se tu godinu dana updatea putem satelita.
Meni osobo ne radi OTA u cliu. Kaze da ima automatski update softwarea, mapa, svega... vidi konekciju, checkira i sve no nikad nista ne skine. Onda odem do servisa i u 2h ga updateaju skroz. (tipa 9 verzija vise) Glupo, no vele da je to tako za balkansko trziste

No mape mozes sam preko usb stika obnovit... sam SW, ne.
Staro 28.05.2022., 17:54   #61392
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Hebe mi se za SW, nove mape su bitnije.
Staro 28.05.2022., 18:20   #61393
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Kakve drame… Spojit ćeš ga na Android Auto/Apple CarPlay i imaš bolje, responzivnije i aktualnije karte nego bilo koje tvorničke.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2022., 19:25   #61394
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Uzimao tko kamere kakve za snimanje vožnje? Neke preporuke?

Pitah već, al nije se primilo
Staro 28.05.2022., 20:08   #61395
Lika091
Premium
Moj komp

Lika091's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Pitao i ja za neke low i mid range cijene al niko

Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk
Lika091 je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2022., 20:13   #61396
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Gledao sam Viofo A129 Pro Duo ali mi je mrsko raskapati plastike itd…
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2022., 20:29   #61397
Kruno M
Premium
Moj komp

Kruno M's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Ja koristim 70mai pro, radi dobro ja zadovoljan. Imam ju nekih 2 god i radi super. Sa GPS modulom. Isto tako ima bateriju pa u slučaju da netko udari parkani auto snima nekih 30tak sekundi video.

Zanimljiv feature je ADAS ali ga ne koristim jer auto to ima. Isto fora je glasovna naredba "Take picture" Pa hvatam kojekakve zanimljivosti na brzinu

Zadnje izmijenjeno od: Kruno M. 28.05.2022. u 21:10.
Kruno M je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2022., 20:38   #61398
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Uzimao tko kamere kakve za snimanje vožnje? Neke preporuke? Pitah već, al nije se primilo
U gradskom imam vec datumski staru Viofo A119s V2 + GPS modul koji je na sajbi stalno, te na koji ga skidam i vracam po zelji. Bio je na svim listama preporuka, vidio kod poznatih i uzeo. Kupio sam sa svim opcijama i napajanjem za stalnu konekciju. Zadnju opciju, nemam stalno, jer jako brzo moze isprazniti aku, posebno po gradu, sa sto voznjih, ali kratkih voznji ponekad po gradu.

Slika i dalje odlicna, rega se uvijek vidi i u najgorem vremenu. Jednostavno radi.

Imas nasljednika 119 v3 koji je jos nadogradio. Firmware je redovito, zajednica odlicna, samo nisam stavio zadnji, vec godinu ili vise, radi sve kako treba, pa se ne zamaram.

U velikom imam A139, kojeg sam kupio iz krivog razloga, jer mogao sam naci nesto povoljnije, ali eto, Viofo je stekao povjerenje.

119 v2 (za novce) ili v3 vjerojatno ce ti biti vise nego dosta. Prilicno pouzdan, mozda ga i ne trebas kupiti novog.

...
Staro 28.05.2022., 20:39   #61399
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Uzimao tko kamere kakve za snimanje vožnje? Neke preporuke?

Pitah već, al nije se primilo
Citiraj:
Autor Lika091 Pregled postova
Pitao i ja za neke low i mid range cijene al niko

Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk
70mai A800S 4K

u kombinaciji sa

70mai RC06 Stražnja Kamera

Već godinu i pol veselo dela, ima i ADAS sustav pomoći vozaču koji je fora ali sam ja isključio opciju upozorenja za prelazak u drugu traku jer ga hebe lagano kada je sunce na horizontu i ostavio samo uključeno upozorenje o blizini vozila ispred i kada stojim da upozori da se vozilo ispred pomaklo (korisno u gradu na semaforima)

Svaka preporuka.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2022., 21:34   #61400
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Kakve drame… Spojit ćeš ga na Android Auto/Apple CarPlay i imaš bolje, responzivnije i aktualnije karte nego bilo koje tvorničke.
Da ne bi.
Imam dobre mape u autu i sa njima mi lijepo na vozackom dashboardu pokazuje navigaciju ne trebam skretati pogled.

A da ne pricamo tek o onima koji imaju HUD. Ne bi se odrekao HUD-a zbog Android Auta sigurno.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2022., 22:00   #61401
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Kod frenda na Megane 2021.g uredno pokazuje navigaciju s Android auta i na dashboardu.
Staro 28.05.2022., 22:26   #61402
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

70 mai M300 + cpl filter.

radi sasvim pristojno za 400tinjak kn, aliexpress.

Zadnje izmijenjeno od: RaneZ. 28.05.2022. u 22:32.
RaneZ je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2022., 22:32   #61403
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Osim što je kamion prvo skoro unesrećio tebe, na kraju se ponovno prestrojava desno toliko rano da je skoro izveo PIT manevar izokretanja ovog autića. Al eto i kako spor vozač na autocesti lako stvori uvjete za udes, da se vozi lik sporije nego što kamion ima ograničenje.

A kamion je standardno dao žmigavac kad je već sa skoro dvije gume bio u tvojoj traci
Staro 28.05.2022., 22:35   #61404
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Osim što je kamion prvo skoro unesrećio tebe, na kraju se ponovno prestrojava desno toliko rano da je skoro izveo PIT manevar izokretanja ovog autića. Al eto i kako spor vozač na autocesti lako stvori uvjete za udes, da se vozi lik sporije nego što kamion ima ograničenje.

A kamion je standardno dao žmigavac kad je već sa skoro dvije gume bio u tvojoj traci
Zbog toga sam i uzeo kameru..nisam je nikad prije imao, ostalo je uvijek na prici sto je bilo na cesti. Sad mogu uz pivu pokazati ekpi koliko zivota dnevno "izgubim"
Staro 28.05.2022., 22:52   #61405
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Citiraj:
Gledao sam Viofo A129 Pro Duo ali mi je mrsko raskapati plastike itd…

Citiraj:
U gradskom imam vec datumski staru Viofo A119s V2 + GPS modul koji je na sajbi stalno, te na koji ga skidam i vracam po zelji. Bio je na svim listama preporuka, vidio kod poznatih i uzeo. Kupio sam sa svim opcijama i napajanjem za stalnu konekciju. Zadnju opciju, nemam stalno, jer jako brzo moze isprazniti aku, posebno po gradu, sa sto voznjih, ali kratkih voznji ponekad po gradu.

Slika i dalje odlicna, rega se uvijek vidi i u najgorem vremenu. Jednostavno radi.

Imas nasljednika 119 v3 koji je jos nadogradio. Firmware je redovito, zajednica odlicna, samo nisam stavio zadnji, vec godinu ili vise, radi sve kako treba, pa se ne zamaram.

U velikom imam A139, kojeg sam kupio iz krivog razloga, jer mogao sam naci nesto povoljnije, ali eto, Viofo je stekao povjerenje.

119 v2 (za novce) ili v3 vjerojatno ce ti biti vise nego dosta. Prilicno pouzdan, mozda ga i ne trebas kupiti novog.

...

Tnx, čitao sam i neke revjue za tu kameru, svi hvale al moram priznat da je i cijena takva. Malo mi je preko budžeta, ili ću morati čekati neku akciju.

Citiraj:
Autor Kruno M Pregled postova
Ja koristim 70mai pro, radi dobro ja zadovoljan. Imam ju nekih 2 god i radi super. Sa GPS modulom. Isto tako ima bateriju pa u slučaju da netko udari parkani auto snima nekih 30tak sekundi video.

Zanimljiv feature je ADAS ali ga ne koristim jer auto to ima. Isto fora je glasovna naredba "Take picture" Pa hvatam kojekakve zanimljivosti na brzinu

Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
70mai A800S 4K

u kombinaciji sa

70mai RC06 Stražnja Kamera

Već godinu i pol veselo dela, ima i ADAS sustav pomoći vozaču koji je fora ali sam ja isključio opciju upozorenja za prelazak u drugu traku jer ga hebe lagano kada je sunce na horizontu i ostavio samo uključeno upozorenje o blizini vozila ispred i kada stojim da upozori da se vozilo ispred pomaklo (korisno u gradu na semaforima)

Svaka preporuka.

Ovo mi je već u budžetu, pogotovo s alije.

Sve sam se nećkao bi nebi uzimao, al fakat ima idiota. Nekidan na semaforima zeleno i idem ravno ali malo kasnim za kolonom jer tek stižem na semaforima, ali tipu iz kontra smjera koji ide lijevo nije se dalo čekati i pred mene i maše rukama nešto. Nebrojeni prolasci ekipe kroz crveno, oduzimanje prerdnosti... Trubljenje od iza jer ne želim ući u križanje jer ne mogu izaći iz istoga a ne želim ostati u pola. Vozačka kultura na nuli.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Kad već spominješ taj CarPlay, nekidan hoću to probati. I je*em se pol sata s tim al nema šanse da pokrenem i odustanem na kraju. Da bi mi frend kasnije rekao da moram imati Siri omogućenu da to koristim. Debilana na najjače.
Staro 29.05.2022., 00:05   #61406
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Tnx, čitao sam i neke revjue za tu kameru, svi hvale al moram priznat da je i cijena takva. Malo mi je preko budžeta, ili ću morati čekati neku akciju.
Ljudi cesto trebaju iznenada novce, pa svasta prodaju. Mozda nadjes na njuskalu sada, ili preko vanjskog pretrazivanja neaktivni oglas, a da se i dalje prodaje. Ili primjera radi kad imas puno naturaliziranih Germana na forumu, pa ti neko jos i donese na ruke

Dobra stvar kod 119 tijela, da se moras zabiti u staklo, znati gdje se nalazi, da je mozes vidjeti u staklu. Kao da je nevidljiva. Ne znam kako je kod drugih imena, ali vrhunski je nacin na koji se hakla na sajbu, kao stijena. Posebno s GSM modulom, samo odvojis kameru ako je trebas nositi negdje, baza ostaje na mjestu a polozaj USB-a je pun pogodak za skrivanje i nestanak u tapecirungu krova

...
Staro 29.05.2022., 01:12   #61407
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Zapravo Bosnar

Levak je stari vlasnik, ali je ostalo ime u reputaciji.

Neven je sigurno jedan od pouzdanijih, samo, radno vrijeme da te zaboli glava kako rano zavrsava.
Da, malo je naknap radno vrijeme, ali mi je zato sredio oba prednja podizača za ispod 500kn.

Neću uopće spominjat koje su ponude neslužbenih servisa bile - je gospon, to moraju novi motori, prekidači, releji, osigurači... ma reko naravno, ubacite i novi accu za svaki slučaj da treba jači, a i možda da odmah i anlaser zamijenimo kad smo već pri šarafcigeru
syss je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2022., 08:20   #61408
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ja sam uzeo VIOFO A129 Plus Duo, prednju+zadnju. Radi jako uredne snimke.

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2022., 08:41   #61409
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Jesi uzimao i hardwire kit (parking mode)?
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2022., 09:07   #61410
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
To sam preko frenda dobio (u principu DCDC 12V->5V koji se spoji direkt na akumulator od auta). Ima parking mode gdje vrti "low-power" dok ne detektira udarac (ili pokret), ja sam racunao da 3-4 dana mogu sigurno ostaviti auto bez beda, vjerojatno i vise

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno