|
![]() |
#11762 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#11763 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11764 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
naletio na ovo ako sam dobro shvatio i dalje cemo imati mogucnost po snizenim cijenama mi koji znamo ![]() jer u obrazlozenju bas to navode da je to omoguceno svim korisnicima, kako starim tako i novim te da time ne krse pravila trzisnog natjecanja tako da nema straha za sada da ce to morati ukinuti cak ako nekom odbiju moze se i na ovu odluku pozvati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11765 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Tema je i nije za pitanje. Znaci ono smece od Speed Porta mi je na katu, te u prizemlju komp sa TP link T6E karticom ima slab signal, a soba iznad sobe. Pitanje je može li se i dalje koristiti vlastiti bolji router ili je ko na Iskonu prije da se može koristiti samo njihov? Jer pokrivenost Wifi signala je užas s ovim. I koji bi preporucili da nije ultimate uber pro a da naravno ima barem pola bolju WIfi pokrivenost? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11766 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Velika zahvala kolegi Vacs-u na objavljenom postu #11683 za Ugovaranje MAX2 paketa preko chat-a. Slao sam upit za strica koji je korisnik T Coma preko 20 godina. Zadnjih nekoliko godina nema ugovora i uvijek su mu nudili 239 kn i više. To mi je agentica i sada ponudila. Nakon što sam se pozvao na Cjenik posebnih ponuda, upitala me je koju cijenu sam pronašao. Komunicirao sam cijenu od 149 kn. Složila je ugovor, šalje na provjeru u administraciju pa ćemo vidjeti.
![]() |
#11767 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
na bilo kojem operateru možeš stavit svoj ako znaš podatke za spajanje i vlan ID. i ako ti ne trebaju iptv i telefon. a ako i ne, možeš kupiti AP pa ti wifi drži tvoj AP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11768 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
tak sam ja probao....hladnokrvno me otkantali jer sam imamo jos mobitel u magenta...presao na drugoga.placam sad manje za net i mobitel.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11769 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Dakle, hvala ti, fino sam dobio MAX2 90-140Mbps na bakru za 149kn i sad još prelazim u bonbon na "Jako veliku kombinaciju" za 70kn! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11770 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Koja je danas max brzina na hibidboxu? Prije je bilo ograničeno na 30 ili 50mbit preko 4G a sad nemogu naci nigdje info...
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11771 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
imam već 10ak dana problem da mi neke stranice jednostavno otvara sto godina, do te mjere da ih ne posjećujem, najpoznatija među njima reddit probam reddit preko moba na 4G i radi odlično, na kompu preko žice i laptopu wifi užas, znači mora bit do mog neta e sad, brzina neta je na speedtestu okej, 50/10 kako i je uvijek, ping 4, jitter 0, sve ostalo otvara normalno, youtube, strimovi na tviču a što bi to uopće moglo bit? jel ima smisla zvat SZK i reć da mi neke stranice ne otvara kako bi trebalo?
![]() |
#11772 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Da nije do DNS? Na mobitelu ti vjerojatno koristi drugi. Također, kako je preko mobitela i wifi? Ako je Android vjerojatno koristi Google dns, tako da ukoliko mobitel preko WiFi radi dobro onda je vrlo vjerojatno DNS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11774 |
Premium
|
Ne znam da li ajfon koristi dns od routera ili neki svoj. Možda se može negdje ukucati vlasiti DNS. Ako može, probaj s 1.1.1.1 ili 8.8.8.8. Ako normalno iphone wifi radi s tim DNS onda možeš iste i na router staviti. https://devilbox.readthedocs.io/en/l...on-iphone.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#11777 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema nikakvog downsidea, cak nasuprot, profitiras u svakom pogledu. DNS ti je bila adresa rutera, a u tvom slucaju vjerojatno znaci da ti ruter klijentima daje DNS od ISP-a (sporiji po pitanju osvjezavanja i generalno losiji odabir naspram Google, Cloudflarea itd). DNS mozes promjeniti na razini svakog klijenta/moba/kompa ili jos bolje na razini kompletne mreze u postavkama rutera.
![]() |
![]() |
#11778 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
da, imam filing da je sve responzivnije sada, al moguće je da je to i placebo ja sam stavio guglov, vidim da je i cloudfareov 1111 popularan, ali ostavit ću sada ovako 8888 8844
![]() |
#11780 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#11782 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11783 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Pošto mi je istekao ugovor spremam se za novi, zadnja 2 ugovora sam na max3 paketu od 209kn + hbo i prošireni tv paket za 10kn. Uzeo bi još i dodatni max tv prijemnik za 10kn mjesečno. 1. Ako uzmem dodatni max tv prijemnik da li se dobije još jedan ruter s njim pošto bi taj bio u prizemlju, a postojeći je u potkrovlju ili bi morao razvlačiti mrežni kabel od potkrovlja do prizemlja što mi nije opcija. 2. Da li je netko uspio dobiti jednu od onih potrošačkih ina/konzum kartica od 250/500/1000kn? 3. Vidim da imaju i tablete Lenovo i Alcatel, jel netko uspio dobiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11784 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
2. ne 3. ne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11786 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Da li su se javili nekome sa HBO go paketom od 5 kn mjesečno javili i rekli što će biti sad kad se prelazi na HBO Max ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11787 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11788 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11790 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2018
|
Email koji sam dobio od njih " <table style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px; caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Noto Sans"; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.4); -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration: none;" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" bgcolor="#FFFFFF"><tbody><tr><td style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" valign="top" align="center"><table class="container" style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" width="600" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tbody><tr><td class="mobile-padding" style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 12px; padding-top: 30px;" valign="top" align="left"><table style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tbody><tr><td class="h2-text" style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 28px; font-family: Arial; font-size: 28px; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: bold;" valign="top" align="left">HBO GO postat će HBO Max</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table><table style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px; caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Noto Sans"; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.4); -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration: none;" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" bgcolor="#FFFFFF"><tbody><tr><td style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" valign="top" align="center"><table class="container" style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" width="600" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tbody><tr><td class="mobile-padding" style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 12px; padding-top: 30px;" valign="top" align="left"><table style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tbody><tr><td class="body-text" style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 20px; font-family: Arial; font-size: 16px; color: rgb(0, 0, 0);" valign="top" align="left">Od 8. ožujka tvoj HBO GO korisnički račun postat će HBO Max. Kao aktivan pretplatnik usluge HBO GO, na dan pokretanja usluge dobit ćeš puni pristup usluzi HBO Max, te novim funkcionalnostima i sadržajima.</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table><table style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px; caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Noto Sans"; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.4); -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration: none;" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" bgcolor="#FFFFFF"><tbody><tr><td style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" valign="top" align="center"><table class="container" style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" width="600" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tbody><tr><td class="mobile-padding" style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 12px; padding-top: 30px;" valign="top" align="left"><table style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tbody><tr><td class="h3-text" style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 20px; font-family: Arial; font-size: 20px; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: bold;" valign="top" align="left">Novosti koje smo ti pripremili</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table><table style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px; caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Noto Sans"; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.4); -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration: none;" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" bgcolor="#FFFFFF"><tbody><tr><td style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" valign="top" align="center"><table class="container" style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" width="600" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tbody><tr><td class="mobile-padding" style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 12px; padding-top: 30px; padding-bottom: 30px;" valign="top" align="left"><table style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tbody><tr><td class="body-text" style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 20px; font-family: Arial; font-size: 16px; color: rgb(0, 0, 0);" valign="top" align="left">8. ožujka 2022. godine HBO GO postat će HBO Max na svim podržanim uređajima. Prilikom pokretanja usluge, prijavi se pomoću svog HBO GO korisničkog imena i lozinke te aktiviraj svoj HBO Max korisnički račun. Kao HBO GO pretplatnik, prilikom pokretanja usluge HBO Max automatski ćeš ostvariti popust od 33 % na novu cijenu od 6,99 €/mjesečno. To znači da ćeš plaćati samo 4,66 €/mjesečno i imati popust od 33 %, sve dok imaš mjesečnu pretplatu! Tvoj popust od 33 % primijenit će se na prvo obračunsko razdoblje nakon 8. ožujka 2022. godine i vrijedit će samo za mjesečnu cijenu, koja se tijekom vremena može mijenjati.</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table><table style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px; caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Noto Sans"; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.4); -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration: none;" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" bgcolor="#FFFFFF"><tbody><tr><td style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" valign="top" align="center"><table class="container" style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" width="600" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tbody><tr><td class="mobile-padding" style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 12px; padding-bottom: 30px;" valign="top" align="left"><table style="border-spacing: 0px; border-collapse: collapse; line-height: 12px;" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tbody><tr><td class="body-text" style="unicode-bidi: plaintext; border-collapse: collapse; line-height: 20px; font-family: Arial; font-size: 16px; color: rgb(0, 0, 0);" valign="top" align="left">Za sada možeš nastaviti s gledanjem svojih omiljenih serija na HBO GO. Neposredno prije pokretanja usluge poslat ćemo ti više detalja o usluzi HBO Max, kao i o promotivnom popustu te uputama za gledanje sadržaja.</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table> Ako sam dobro razumio dok imam mjesečnu pretplatu imam popust od 33% Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|