|
|||||||||||
|
|
#4321 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Upravo sam smazao:"Bažulj i korenje!" : goood : Preporuke Što se vina tiče, nema do Korakove berbe iz 99´ i to mislim na Šardonej. Rizling mu i nije nekej. Za crnjaka, Plavac Mali ili Stagnum,: nuts : |
|
|
|
|
|
#4323 | |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#4324 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Bažul bez žutog korena i komada rebrica nije bažul. Bumo se čuli za transakciju.
|
|
|
|
#4325 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas imam i ja bažul sa kiselim zeljem To se sve kuha odvojeno. U zelju se kuhaju kožice od špeka i šunke, špek, slavonska šarf kobasa...komad suhe vratine koju sam skroz zaboravio (tvrda ko kamen) U grahu jedna kobasa i komad špeka za šnojf Friški raženi, hladna Žuja. Uvjek napravim više bažula tako da od ostataka mogu napraviti zapečeni ![]() |
|
|
|
|
|
#4326 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...kuhala sam špinat na mlijeku, pire krumpir i hrenovke... ![]()
|
|
|
#4327 |
|
Super Moderators
|
Nakon dva dana bažula i zelja-nedjeljna klasika zelena šalata, pečena mesina i dva priloga. Krumpač i široki rezanci rađeni kao mlinci Pa malo jednog, malo drugog... |
|
|
|
|
|
#4329 |
|
Super Moderators
|
Inače baš ne šmekam slatko ali me je danas izgleda ulovilo Smazao sam pol kutije čokoladnih bananica, četri naranđe, dvije pune šake mon cheri griota... Sada mjerkam čokoladni kornet iz male škrinjice a kak sam krenuo neće ni ona konzerva breskvi iz špajze dočekati jutro ![]() |
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Jučer sam se ubiooo, povodom mog 18-tog rodjendana na "malu" vecericu pozvana je bila moja bliznja rodbina. Meni se sastojao od: Suha meza+kuhana sunka Čorbanac(4 vrste mesa/divljac) Punjeno Carsko meso ccc 7kg Rolovana Piletina bez kostiju ccc 6kg Rolovana teleca prsa ccc 7kg Ramstek u gljivama + njoki ili domaca tjestenina Punjeni njoki sa gljivama i sunkom Bilo nas je 35 od toga 15 muskaraca sa 95kg+ Samo da napomenem da mi je stara po struki kuharica!!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#4331 |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Danas pohane palačinke Za desert palačinke sa marmeladom i nutelom:clap:
|
|
|
#4332 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja ću danas špagete sa mljevenim mesom izdinstanim na masti malog pu-ajceka i dovršenim sa domaćim paradajzom. Parmezan i ribani podravec.... |
|
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Danas ostatci od jucer,baklava i naravno !!!! |
|
|
|
|
|
#4334 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
juce rbio kod frendice na rodjendanu klopa je bila. Predjelo pohane palacinek punjenje sa puretinom i druge punjene sa sirom. Glavno jele gulas od divljaci sa domacim njokima i uz to kuruzni kruh.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#4335 |
|
Super Moderators
|
Danas druga polovica one debele zigorske purice i mlinci ![]() |
|
|
|
|
|
#4336 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Mi smo pekli isto pola purice, mlince i cikla na salatu, a počeli smo sa paradajz juhom. Za desert pečena štrudla.
|
|
|
|
#4337 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni danas: Prava kokošja juha Domaće krvavice s dinstanim kiselim zeljem i restanim krumpačem. rok rok : nuts :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#4338 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jučer: pohana punjena pileća prsa (sir i šunka), pečeni krumpir, brokula...desert...lisnato s pekmezom od marelica i s čokoladom... ![]()
|
|
|
#4339 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Daaa....čak sam isto imao ciklu za šalatu Vražja pura, još je imam i danas kaj jesti i za ručak i za večeru...mislim da ću za večeru ipak od pečene puretine raditi punjena jaja. |
|
|
|
|
|
|
#4340 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Dorucak jaje i panceta,rhiza u mlijeku ili neke rice&cornflakes shit,rucak svaki dan 0.5kg piletine,ponekad zamjenim s puretinom (malo dosadno ),vecera zavisi,obicno narucujem nesh za veceru,najcesce lignje,pizzu,pljeskavicu s sirom itd ![]()
|
|
|
#4342 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#4345 |
|
Super Moderators
|
Danas suha hrana Tost (pečeni pršut narezan na deblje i Podravec), kefir, mala salatica od rajčice, rog-paprike i gore naribana ovčja feta , začinjeno maslinovim uljem...![]() |
|
|
|
|
|
#4347 |
|
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
mene moja sa bazuljomi zeljem te komadima suhih spicrebrica zusammenn !!! onda jos domaci kuruznjak od punice ,pa kupica tastovog crnjaka z brajde"samo za birane"... ja njoj hip-hoop Milku( onu s mjehurcekima!) i rojzicu, te 6pack Zuja od 1.5 l..ostalo stara zaliha kod frenda u ducanu..( na to je juskala... )pa smo kak se i heca "starcima" laganini posle klope sasili po vinceku i pivici ,te podrigivali od papice i pijacice.... o necem drugom(nedaj boze! steta klope..) nismo ni pomisljali.... dobro ovo VALENTINOVO ,ogotovu kad podbacis kilu suhih spic rebrica pod bazulj i zelje... ![]() |
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam neozenjen,ali sam imao hebeni filing da jesam kad sam na stolu vidio moje i njeno ime,a samo jedno prezime,moje Zvao sam i rezervirao stol na Kastvu u jednom restoranu,lik pita na koje prezime ja rekao,pita imena ja rekoh,hvala i dovidjenja... Mi dodjemo,a ono na stolu ivan i vanja kukuljan,meni slabo Nije da nisam za romantiku kad je zena u pitanju ali nemam zeludac za sranja iz sapunica,svijece,sve crvenkasto,konobari svi do jednog Don Houani il kako se vec pise,fakat pretjerano![]()
|
![]() |
|
|