|
![]() |
#4801 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4802 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma neće 14 imat USB-C. Neki dan je izašao članak da se Apple pobunio za to, da tranzicija u roku 2 godine je prekratka i da ne mogu to napravit u dvije godine ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4803 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
jeben je 13p, 120hz blago androidašima godinama, sve leti baš ko na 11pro ![]() to je moja recenzija, ne tražite više e da i slike su jebene, baš kao na ajfon X na dalje ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 24.09.2021. u 09:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4804 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Treba se kupiti 13 pro max, jer jedino na njemu se ne vidi zub kada se gledaju video. Ja cekam da vidim kakvo je stanje s baterijom na miniju ili da uzem ip11 za prvi iphone. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4805 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ima li 2 godine garancije? 😁 Kakva je baterija u odnosu na 12? Mislim da je to nekako najbitnije 😊 Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
![]() |
#4806 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Iphone ima 2 godine garancije, prošlo se kroz tu temu već xy puta. Amazon je moj 7plus uredno zaprimio u drugoj godini jamstva. Za prvu godinu su mi rekli da mogu u bilo koji apple servis a drugu godinu isključivo kod prodavača. Kad smo već kod 7plus, razmišljam da ga nadogradim ali ne znam kojim modelom. Sebi gledam nadogradnju sa 7+ na iphone 12 ili 13 a ženi koja je na običnoj sedmici gledamo mini iphone 12ili13. Generalno me zanima isplati li se uzeti 13ice ako smo prosječni i nezahtjevni korisnici ali tražimo dugotrajan mob kao što je bila situacija sa sedmicama koje duraju super i dan danas nakon 5 godina ali smo ih se zasitili iskreno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4808 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4809 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima iP još uvijek problema sa BT-om i proizvodima koji nisu njihovi? Sjećam se da je davno postojala restrikcija da nisi BT-om mogao upariti iP i ništa što nije bilo Appleovo.
![]() |
#4814 | |||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
iPhone mobiteli - 2. dio
A gdje je Kitkat? ![]() Podjeli dojmove i stavi stavi slike na neki cloud. Citiraj:
Neće brzo , možda sa iPhone 15. Citiraj:
Imaju i Andriodi bugove sa BT. Samsung najviše zbog kompatibilnosti autoraidio i poneki Pixeli. Ali meni u oba tabora ne smeta. Navikao sam. Citiraj:
Brži je osjetno. Barem još dok bio na beti. Meni Safari pun pogodak. Отправлено через iPhone
__________________ |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4815 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Battery test preliminarno, izgleda dosta dobro... https://www.youtube.com/watch?v=IQQCoJiZj8w&t=569s |
![]() |
![]() |
![]() |
#4816 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ja nikada nikakvih problema sa nijednim iOS uređajem, imam nekih 4 para različitih aliexpress BT slušalica, a i uparivao bez problema u par službenih auta (Parrot, škoda, peugeot). Čak za ove šroteks slušalice pokazuje kao fol indikator baterije, ali naravno krivo, ili si ti baš na to mislio? ![]() Evo nisam probao PS4 gamepad jer se ne igram na mobu i tabletu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4817 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
telefoni po ovam batery test izgledaju dobro ali je totalno sumnjiv test ip11 koji po svim drugima ima bolju bateriju od 12, po njemu traje sat i pol manje od istog. sta znaci da novi mini ima isto puno bolju bateriju(2h) nego 11 sta mi nema smisla |
![]() |
![]() |
![]() |
#4818 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
da, ajfon 11 mu nevalja il je nes sjebo, prvi mu je pao za 10% a ostali svi na 100% how yes no! iPhone 12 ima oled ekran, bolju rezu, jaci čip(a14) te slabiju bateriju (2815 mah) dok je ajfon 11 lcd, losija reza i A13 bionic i bateriju od 3110 mah tak da nema sanse ama bas nikakve da je ajfon 12 bolji al ono nikakve... lik ima sjebanu 11-icu i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4819 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4821 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Prošlo mi je gro non-Apple BT uređaja kroz ruke dok sam imao iPhone 6 to danas kad imam SE 2020. Sve je uredno radilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4823 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja koristim AdGuard. Na Safariju blokira sranja, a na Chromeu reklame za YouTube, s tim da na Chromeu YT radi u pozadini, slično kao Vanced. Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#4825 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ustanovilo se da neki appsi ne podržavaju prikaz od 120Hz pa će Apple izdati fix za to https://9to5mac.com/2021/09/24/apple...rd-party-apps/ Lik je rasturio iP13P i ustanovio da batka ima 3.095mAh https://www.youtube.com/watch?v=OezZipgzvrg
![]() |
#4826 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
a na gsm areni pise 3240 mah, oklen njima ti podaci da mi je znat? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4828 |