|
![]() |
#4651 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4652 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
8kn/mj za 50GB iclouda, cist dost
![]() |
![]() |
#4653 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() Ako ovo ukljucis onda ne moras brisati nista. Sve ide u cloud a zadnje snimkjene stvari su i u cloudu i na mobu lokalno Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
![]() |
![]() |
#4654 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Bok, trenutno koristim Samsung S21, ali htio bih preći na iPhone 12 i primjetio sam dvije stvari: 1) sve fotke koje mi budu prebačene (koristim Move to iOS aplikaciju) imaju isti datum kreiranja, pa to u iPhone albumu izgleda blesavo. Ovo mi nije toliki problem, ako nema neki quick fix za to, iPhone će krenuti fotkati od nule i dobro, ali bilo bi zgodno da mogu prebaciti fotke kak treba 2) prebacivanje WhatsApp arhive - koliko sam uspio izguglati - dosta je nemoguće? Ili se varam? Navodno postoje neke aplikacije koje bi to mogle izvesti ali TBH, to mi sve smrdi. Navodno je i WhatsApp najavio da će uskoro izaći update s kojim će se moći prebacivati Android<->iOS, ali me zanima jel imao netko iskustva s tim. Dok se to ne riješi, moram ostati na Androidu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4655 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
1) Google photos ne dolaze u obzir? Tj da povuče iz clouda. 2) Navodno ima neka aplikacija koja se plaća. Mislio sam istu kupiti, ali onda sam odustao. Totalno fucked up... Ovo za nadogradnju je točno. Doći će, ali ne zna se kad točno. Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#4656 | |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Cijene storagea su po meni ok, bitno mi je da radi pouzdano i osim synca imam i nekakav backup. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4657 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4659 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4660 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
kog zanima, event uskoro https://www.apple.com/apple-events/event-stream/
![]() |
#4661 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Kad dolazi 13. u prodaji kod nas? Ne planiram kupovati nego me zanima moguće smanjenje cijene iP11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4663 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Pa da,za black friday će se čekati Ali vjerujem da nekih 50-100 eura manje, ne više... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4664 |
The mighty pirate
|
Zasad, sve što su danas predstavili je opet 50% bolje/brže od svega što dosad postoji ![]() iPhone 13 ne izgleda ništa drugačije od 12, osim što su donju kameru sad pomakli, pa su dijagonalne. Revolucionarno... Jedino zanimljivo što su dosad rekli je veća baterija, pa me baš zanimaju prvi rezultati na reviewima. Ajde, OIS stabilizacija dolazi i na 13 mini. Ako ne pretjeraju s cijenom, napokon će u ponudi biti mobitel normalnih dimenzija, a da nije užasno okljaštrena verzija običnog modela. EDIT: Komedija, 13 mini ima čak sat i pol dulje trajanje baterije od 12 mini, a 13 ima 2 i pol sata dulje trajanje od 12. U prijevodu, 13 bi mogao imati trajanje baterije kao 11 Pro 699$ (+ porez) za mini 13 799$ (+ porez) za 13 Kreće od 128 GB (fala isusu da više nema 64GB ulaznog...) Preskačem, nedovoljno dobro nažalost
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 14.09.2021. u 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4665 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Iphone 11 i iphone 12mini, ima li tko da je koristio oba telefona? Zanima me baterija na 12 mini, moze li se uopce usporedjivati na ova 2 telefona. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4666 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ček reklama za novi ajfon je motor koji se trese https://www.theverge.com/2021/9/11/2...e-camera-apple ![]()
![]() |
#4667 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Smiješno predstavljanje. Pogledao sam par minuta i ugasio. Ima li još ljudi koji se pale na ove mega, the best ever, fantastic, i slično? Svjestan sam da ima, i to milijuni ljudi, pitanje je bilo retoričko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4672 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
dizajn je drukčiji kako? i bateriju nisam čuo da su spomenuli :O 120hz vjerojatno 256gb start model kamera impruvana, 3x optički zoom, 92% više svjetla, al to sve poslije čekiraj na webu detaljno
![]() |
#4676 |
The mighty pirate
|
Jedino što bi me natjeralo da prijeđem s 11 Pro na nešto novo je jača baterija uz iste ili manje dimenzije. Ni ove godine ništa, tako da ću nastaviti prazniti ova 64 GB svakih par tjedana dok ne predstave nešto što ima više smisla. I dalje nisu smislili rješenje za maske i FaceID osim nabavke Watcha. Pričalo se nešto o fingerprint senzoru na power tipci, kao kod iPada, pa kifla. Po ovome što su pokazali, 13 je ko fol za blogere i wannabe film festival redatelje s malim budžetom, dok je 13 Pro za gejmere i video profesiJonalce ![]() "Tap to change focus" dok nosiš ajfon na gimbalu ![]() Tko uspije tapnuti na ekran dok nešto snima, a da se to ne primijeti, svaka mu dala...bar tri nagrade za snimanje.
![]() |
|
|