|
![]() |
#11431 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Može li se u Tcoma dobiti solo net 30/5 (parica ne može više)? Ako može, po kojoj cijeni i kako je najlakše ugovoriti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11432 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Uzmi Max 2 i nemoj telefon uopće spojiti. Ag008 par postova ranije mislim stavio cjenik, 149kn ako se ne varam |
![]() |
![]() |
![]() |
#11433 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Citiraj:
Nije mi samo jasno na koji 3. red on misli na 22. stranici... Jel to ovaj "prodajni kanal za teleprodaju i savjetovanje korisnika i terenskoj prodaji"? Zadnje izmijenjeno od: BigMac. 14.08.2021. u 13:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11434 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Uzmeš Max2 kao što kolega ti kaže ali nabavi i pošten ruter npr. Fritzbox/Asus/TPLink puno znači. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11435 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11436 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pitah ht za otvoreni profil i nakon par dana vidim promjenu u statusu u ruteru. Down ošao na 47(37 prije) ,a up na 18(prije 5). No u stvarnosti na speedtestu down je od 34 do 44,prije bio do 30, a up ostao isti kao i prije do 5. Up nemere više gore il se moraju igrati s tim? Poslano sa mog koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11437 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Pošto se prvi put u stan uvodi max2 adsl preko bakrene infrastrukture postoji li koja caka da max 2 dobijem niže od 189 kn mjesečno uz 24mj UO? Zvao sam agenta i žicao da li prolazi na 149 kn sa prelaskom na mobilne tarife...ne popuštaju ni lipu. Može li to niže ili je to finalni iznos? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11438 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11439 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11440 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11441 |
Premium
|
Odlično! Thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#11444 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Gotovo trenutno. Na facebooku poslao poruku, pitali poziv na broj s racuna, oib i br osobne. Rekli da je poslano na aktivaciju i da ce biti unutar 24h, bilo je unutar 45 sekundi. Mozda jer je moja parica u najvecoj regionalnoj centrali na ovom podrucju (HT-ov neboder od 10 katova) pa uvijek ima nekog da pomakne profil na DSLAM-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11448 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
@dakky? Nisi možda spojen na neki FTTC? Kozala više nije što je bila, kada se vdsl uvodio prije dosta godina bila među prvima a sada takve zgrade su dosta zapuštenije jer se petlja do korisnika smanjila pa je puno manje spojeno na nju nego prije 10 godina.
![]() |
#11449 | |
Uptime freak
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11450 |
DIY DILETANT
|
Kolege Dakky i Cartman, znate li jel se naplaćuje posjet muzeju telekomunikacija u tom neboderu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11451 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Ja bi uskoro mogao biti prebačen na 35b i otvoren profil čim bude dostupno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11452 |
Uptime freak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11453 | |
Uptime freak
|
Citiraj:
Kaze covik s bug foruma da je gore kod dvorane Dinko Lukaric FTTC i da bi mi bilo dobro gledat ako ikako mogu prebaciti paricu tamo jer da oni vec imaju mogucnost za vektoring, a vjerojatno uskoro i supervektoring. Na Kozali u neboderu nema te mogucnosti i pitanje oce li ikada biti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11454 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Citiraj:
Dosta bučan, ventilacija u sredini sobe vuče zrak van. Čovjek nešto objašnjava na jednom katu a ništa ga ne čuješ od buke. Unutra na većini mjesta prastara oprema. Ne znam točne nazive opreme, vodič nam je pokazivao dio starijih ogromnih ormara u jednom kutu zgrade preko čega je prije išla telefonija a onda je pokazivao par malih kutija (tj sada voip), kaže sada ove male kutije jedna u Utrinama, druga ovdje obavljaju cijelu telefoniju za cijelu Hrvatsku. S time da je Kozala redundatna i sekundarna pozicija (manje bitna). Rekao da se stara oprema više ne koristi, a u obilasku je i dalje radila, uključena u struju i žmigalo brdo lampica što god smo išli vidjeti. Imaju ultra malo dizalo a bile su velike turističke ture pa sam morao ići stepenicama, zgrada izgleda u stilu 70-ih po uređenju. Imate pogled na groblje na jednoj strani a na drugoj na stijene i planinu. Na jednom katu sam vidio kroz prozor urede a unutra Sperry Univac oprema. ![]() Više od pola zgrade se tada nije koristilo i prazno što je šteta. Možda se stanje promijenilo, kada sam ja bio tek se vdsl uvodio. Šteta što se većina katova nije koristila i doslovce su neki katovi muzeji a oprema je ostala unutra. Kraj dizala na nekim katovima je bio plakat "HPT vam želi ugodni radni dan" a na nekim katovima je bio narančasti plakat HThinet i neka slika nasmiješenog čovjeka uokvirena. Rasvjeta, zidovi, uredi onako stil kao da je Jugoslavija i Tito, slično kao aeodrom na Krku. To je bilo još prije nego što su uredili fasadu i nije bilo zaštitara na ulazu, možda se nešto u međuvremenu malo moderniziralo i uredilo. Više nemaju takve turističke obilaske par puta godišnje, šteta, raspitao se. Mislim da sam ja bio u zadnjem javnom obilasku građana koji se radio.
![]() |
![]() |
#11455 |
Uptime freak
|
Ovako, glede mog otvorenog profila... lijepo je krenulo to ... sa 44 na 60 mbit, upload sjajan... dok nije pukla veza... pa desinkronizacija dsl-a... pa sikronizacija... pa u par navrata se Speedport rebootao sam od sebe... Sad se izgleda ustabililo ovdje ![]() I dalje odlicno, ionako mi je upload puno bitniji od downloada, a i ping se smanjio sto je isto vrlo bitno... samo bojim se da kad se resetira modem da ce opet sinkronizirati na vecu brzinu... i opet ce pucati i sl... Sve u svemu ako bude i dalje pucalo, vec vidim da cu imati vise problema nego koristi od svega ovoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11456 |
DIY DILETANT
|
Ajebemu prošla baba s kolačima iz muzeja. Osjećam frustraciju (i zavist prema Kartmanu) ![]() Dakky daj pitaj tu svoju prvu/drugu ruku šta je s tim muzejem, jel ima šanse da se to pogleda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11457 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
evo i meni pustili otovreni profil nakon kraceg natezanja sa sluzbom za korisnike na fejsu,posto su mi htjeli utrpat onee mash uredjaj i premium uslugu kao samo tada ce stavit taj profil ali nako insistiranja rekli da je nesporazum i da mogu samo da dam podatke i nako sat vremena proradilo prije imao 30/5 i dva maxtv ureedjaja sada ide preko 55/18 i sve sljaka ok za sada prezadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11459 | |
DIY DILETANT
|
Glede otvorenih profila i vectoringa, s bugovog foruma: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11460 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Da li netko zna za koliko se može dobit MaxDsl 60/10 sa jednom telefonskom linijom za poslovne korisnike kod prelaska sa A1? .. bez ugovaranja mobilnih linija i drugih usluga
![]() |
|
|