|
![]() |
#421 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Najjača stvar je bio smotuljak duvana i panoraminog chilija koji je obišao sve čvalje tad prisutnih ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 23.09.2020. u 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#423 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Hahahaha ne znam jel smijesnije bila amdina kradja pljuge ili kaj su ostali morali to probat ![]() Wow gle ti Zeda, jebemti pa tebe ne vidjeh vise od 100 god. Sad jos da se bugica javi... ![]()
![]() |
![]() |
#424 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() No, ti i Zed ste bili vjerojatno najmršaviji, gotovo ispijeni likovi na Žderonjama, al ste mogli stavit u sebe za dvojicu ![]() Onda je neka "siročad" koja je tek pristupila svetom hramu Žderonja kao npr. Matesonic ( markiral je zadnji sat da stigne na vrijeme jesti ) gotovo ostala bez hrane...
![]() |
![]() |
#425 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Razer jadan je na*ebal na svakim Žderama....jednom je išo pišat prije klope da mu niš ne metnemo, pa je žlica zavrsila u čiliju. Slavodobitno veli, aha...sad me niste zajebali, metne žlicu u usta i umre skoro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Prečupavi mod
|
Ak se ne varam, jednom je (ili bas taj put) nosio tanjur na WC ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mogli bi i neki top10 dobitaka složit ![]() Ko mene je +30 u odnosu na ove ultra stare slike |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Džabe si krečio!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Vidi ovo, netko izmislio vremeplov, odjednom su svi isplivali ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kad je ljepše sjetiti se kad si bio mlad (i perspektivan), možda još neiskvaren, ... nastavi niz nego danas sa škembom ko kontrapiz od dizalice, pred očima 2 dna od boce, ... 😂😆 |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne ne puno je tu neistina izneseno u vezi Razera ![]() PRVI PUT Sjedi razer preko puta mene i supera te jasno ode čoek na wc. Mi mu u tanjur metnemo octa, soli papra ma čuda. Vrati se čoek i jede uredno ko da nikaj nije bilo. Super i ja grcamo u suzama nemrem disati ovaj ništ ne kuži. ![]() Što nas Razer više gleda zašto se Super i ja gušimo od smijeha to je nama smješnije. ![]() DRUGI PUT Naučio Razer lekciju i ode s tanjurom na wc. Taj put je panorama dofurao neke ubojite fefače. Probao sam vrh jednoga te mi je čeljust bila utrnula na pola sata. ![]() No u glavnom ode razer na WC s tanjurom, ja uzmem taj fefač, prepolovim ga i premažem mu žlicu i vratim se na svoje mjesto. ![]() Sjeda Razer sav ponosan s tanjurom i uzme tu istu žlicu te je digne u zrak i izjavi "AJ MI SADA NEŠTO STAVI". Ja naravno onak slegnem ramenima i kao jbg nemrem nikaj. Krene jesti i čuješ "U JEBOTE ZAŠ JE OVO TAKO LJUTO" ![]() Suze opet nemrem disati ovog peče sve od fefača od panorame. ![]() ![]() Razeru, svaka čast uveseliš me svaki put kad se sjetim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
driver
|
Citiraj:
![]() Bilo bi zaista fora kad bi se opet sakupili na druženje
![]() |
![]() |
#437 |
Moderator
|
Komentar za škembu za mene ne vrijedi, oni koji me duže znaju zajedljivo komentiraju da sam genetski modificiran ![]() ![]() onda i sada u +- 2 Kg, baš neki dan izmjerio 72 Kg na 194 visine ![]() Jednom sam trebao doći u ZeGe i na te čuvene ždere ali je to zbog tadašnjeg posla i financija na žalost otpalo, danas mi je baš krivo. Nije da branim Brku al čini mi se da je samo jednom bio i zaključio da je taj event opasan za obujam i težinu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Pod naletima kopita zla
|
Kajgod! Ždere su uvijek bile dobre za ljude koji su se znali opustiti i zajebavati. ![]() ![]() ![]() ![]() Pa ste čak i vi iz Splita bili dobrodošli. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Moderator
|
Pazi ovo "čak" ![]() Znam da smo dobrodošli i to je ok. Eh da se ljudi mogu više opustiti i zajebavati ... "gdje bi nam bio kraj" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#442 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Noc dazdevnjaka iz vasione Sto je povratak, sto je odlazak, u trenu zivota? Citamo se cesce sada. nadam se da si dobro, kako hund? Citiraj:
hvala na brizi, nadam se da si sredio svoja vrata ili odabrao nova? ![]() ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Prečupavi mod
|
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Isuse ovaj ZED mi izmamio suze na oči! Od kad je Lanište postalo pošten kvart, više se ne javljaš prijateljima iz centra!
![]() |
#446 | |
.
|
Citiraj:
![]() Eh da, to su bili dani. Žao mi je što nisam bio u mogućnosti dolaziti na ove ranije Ždere ![]() Inače, tu sam ja, ipak većinom u lurk modu ![]() Pozdrav svim matorcima ovdje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Gledam i prisjecam se svojeg tadasnjeg drustva (nema veze s forumom) iz tog vremena, dobro sto je ostao samo mali broj fotografija. Da se vratim na temu... Na stolovima su kutije bez slika, mobiteli koji su se koristile samo za pozive i poruke, a drustvo se razgovara i zeza. Rijetkost u danasnje vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Da malo probudimo probudimo CRT temu, odgovorih ti tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |