|
|||||||||||
|
|
#49891 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#49892 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, imao sam crossclimate vulgaris prije ovih novih, bilo je kamencica, ali tad me to nije brinulo jer su bile za otpis. Interesantno, zna se zavuci lepih kamencica i u one uske snjezne "fuge"
|
|
|
|
#49893 |
|
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Kak je 71dB tiha guma? A što se tiče Save zimske, HP, vjerojatno i HP2, skuplja ludo kamenčiće, dok starudija Michelinka ne skuplja skoro ništa, tu i tam se zaglavi veći kamen koji se lako miče, dok iz ovih moraš vadit kamenje šarafcigerom, te ripne tj šare nisu nikakve, dizajn je jako loš, uopće nisu razmišljali da skuplja kamenje.
|
|
|
#49894 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
|
|
|
|
|
|
#49895 |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Jel netko od ekipe uzimao AGM akumulator podzadnje i gdje? Exide EK950, Bosch S5 A13, Varta G14, 95 Ah mi baca kao alternative ili nešto treće? Ima li neke bitne razlike između što se kvalitete tiče, marke, a vidim da neki prodavači nude 2 god neki 3 god jamstva... malo me to iznenadilo jer sam bio uvjeren da je to prije bilo duplo više ![]() Hvala
|
|
|
#49896 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam ovdje uzeo exide https://prudi.hr/kategorija-proizvoda/akumulatori/
|
|
|
#49897 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() A gle, zato sam ga i uzeo, malo ubijem vrijeme a i opustim se kad tka nekaj prckam po autu. Plus "Love you 3000" osjecaj kad nekaj sam rijesis. ![]() Citiraj:
Ali budem pogledao i ovo, hvala!
|
|
|
|
#49898 |
|
Slobodan leni seronja
|
Uzeo sam onu skodu na kraju, za prvi auto je sasvim kul. Nego, isao sam autocestom i nakon nekih pol sata voznje mi se odjednom upali ova lampica- Electronic Stability Programme ![]() I tak stoji upaljena. Skroz dok nisam stao i ugasio auto. Kad sam ga upalio, nista... I kasnije ponovno isao autocestom, isto tako vozio oko 130-150 i opet se upali samo odjednom. Ista stvar kad sam ugasio pa upalio auto. Jel me treba to sta brinut ili je sve ok? |
|
|
|
|
|
#49899 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
U svakom slucaju nije OK neka ti netko sa VCDSom procita koji error code je spremljen... posto ne znam koja je Skoda u pitanju (lijen sam skrolat kroz temu trenutno), moguce je da se i TPMS javlja kroz to (provjeri tlak u gumama). |
|
|
|
|
|
#49900 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mazda 6 dizel stara 10 godina, danas mi se kuplung ne vrača, ostane u donjem položaju i ne možeš promijeniti brzinu. Vratio rukom papučicu i nakon toga se vozio par kilometara i opet isto....odustao od vožnje i dopeljao ju doma. Jel imao neko takav kvar? |
|
|
|
|
|
#49901 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
|
|
|
|
|
#49902 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Možda se pregrijala jer je stara pa zračni čep ima. Ako ne pomogne, onda je jedan od cilindara kvačila, onaj kod papučica ili na getribi |
|
|
|
|
|
|
#49903 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#49904 | |
|
Slobodan leni seronja
|
Citiraj:
Nist, nazvat cu te od kojih sam uzeo auto da vidim jel mi mogu oni to rijesiti. Hvala ![]() |
|
|
|
|
|
|
#49905 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
#49906 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kupio sam prije tjedan dana Hyundai Grandeur, 2008. godina, 386tkm (od prvog vlasnika kupljen, servisi redovni svakih 10tkm, u super stanju), 173kW, benzin+plin, V6 3342 kubika, full oprema (automatik, dvozonska klima, ksenon svjetla, električni šiber, sjedala na struju, senzori za kišu, automatska svjetla, automatsko zatvaranje retrovizora, tempomat, senzori za parking, autonavigacija ugrađena, infinity sound sistem, 12 airbagova). Bio ovaj vikend s njim na moru, 11l plina potrošnja, pola autocesta, pola stara cesta, pun auto. Oduševljen sam. Zadnje izmijenjeno od: strgani. 15.06.2020. u 12:36. |
|
|
|
|
|
#49907 |
|
teh masta
|
Samo da javim u vezi stakla za Mazdu 3. U Lausu original zamjensko staklo po broju šasije (jer imam 3 senzora naprijed) s rukama 1800kn (PDV uključen). Ja mislio da će biti puno više, u srijedu idem to zamijeniti. |
|
|
|
|
|
#49908 |
|
Slobodan leni seronja
|
https://www.aliexpress.com/item/4001...archweb201603_ kad smo vec kod sajbi, jel probao tko ovo? Gledao sam na yt video gdje su popravljali sajbu na ovakav nacin i ispalo je skroz super, al ne znam jel ovo kinesko cemu ![]() |
|
|
|
|
|
#49910 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Baš dobro izgleda ta krstarica. Ali dosta km ima, posebno za mjenjač. Plin nevjerojatno dugoročno čuva motor. Imao sam sam dva potpuno ista motora, jedan s plinom od nule, drugi bez. Drastično čišće iznutrice na plinu. |
|
|
|
|
|
|
#49911 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Za v6 motor je to ništa kilometara, a pogotovo kad uzmeš u obzir da je 90% toga bila autocesta, od njemačkog trgovačkog putnika je kupljen automobil. Čišći bude motor jer plin izgara na dosta višim temperaturama, a ovdje je i direktno ubrizgavanje tekuće faze, najbolja opcija koja postoji za plin, pa nije potrebno ni podmazivanje ventila dodatno. Mene više brine da mi karoserija ne ode pošto je to tenk od 1700 kila Mjenjač je mjenjan bio tamo na nekih 120tkm ako se dobro sječam, moram u papirima pogledat. 16'' felge su sad gore jer je smanjena potrošnja za litru s njima naspram 17ice koja je u originalu, ali ja imam 17'' felge od drugog auta na koje ću definitivno stavit 17ice, bolje izgleda, a litra plina na 100km mi ne igra ulogu. |
|
|
|
|
|
|
#49913 |
|
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: strgani. 15.06.2020. u 16:13. Razlog: krivi plin upisan |
|
|
|
|
|
#49914 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Javi kakav je Laus. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#49915 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ako je to auto koji mislim da je onda je definitivno gore vialle. A 99 pošto sam siguran da je s obzirom da je iz Požege i puno km 😂 Btw popravi hrdju na desnom zadnjem rubnjaku 😀 Izuzetno velik i udoban auto Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#49916 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Budem, ima na tom mjestu, i na lijevom mozda 20% toliko na skoro istom mjestu hrdjice ![]() |
|
|
|
|
|
|
#49917 |
|
Premium
|
Vialle je odličan, samo taj LPi sustav ima pumpu plina u spremniku. A pod normalno je da rikavaju svake 2-3 godine. Navodno ima nekih setova za reparaciju, ali ne znam dal' to radi dugoročno. A nova je dosta skupa |
|
|
|
|
|
#49918 |
|
Premium
|
Jedna je bila zamjenjena već, a jbg, potrošna roba. A i nije nov auto, sutra može stat.. |
|
|
|
|
|
#49919 |
|
Premium
|
Neće stati odjednom. Mislio sam na plin, prednost je što nema isparivača, mana je ta pumpa. I običan sustav s dobrim isparivačem bi radio dobro. Hyundaijevi motori nemaju problema s VSR-om i bez famozne tekućine za ventila. |
|
|
|
|
|
#49920 |
|
Moderator
|
Zadnja dva dana jos malo prckanja po E90. Uzeo set svjecica i odlucio raskopat shifter da vidim tocno zasto nece prepoznat Sport/Manual mode. ![]() I gle cuda, jebeni BMW i ZF i njihovi inzenjeri. Tri zice posve prekinute i tri napola nacete. Ne kuzim zasto su taj kabel islo vodit kroz onaj blesavi bracket i lomili ih pod 90 stupnjeva. ![]() U glavnom, spojio ih izolirao termo buzirom i sve vratio nazad time da nisam vodio zice kroz bracket nego samo polozio da budu slobodne. Sad sve radi kako treba. ![]() Jos trebam ubacit novo ulje, nove zadnje amortizere i skuzio sam da su i ramena iza dobila pa sam i njih narucio. ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 16.06.2020. u 09:00. |
|
|
|
![]() |
|
|