|
![]() |
#212 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#220 |
Guest
|
Evo i mene sa prinovom, stara dobra 1070 Phoenix-ica otišla u mirovinu... I, prvo se baca pod Afterburner, pa odma' zatim benč na brzaka, tradicija je tradicija, dašta! ![]() ![]() Boosta preko 2k za gpu (digao slider za 270 MHz odokativno) bez diranja napona, još samo pomakao slider na max. za power i temp. limit i dodao 50MHz za memu... Prošlo benč, za ostalo bog zna sada i ovako... E , da pa koja je to sad fora sa auto OC u MSI AB? ![]() Vidim opciju, idem kliknuti (čoban ![]() E, jebeš ga, u šta se oc pretvara...još samo čekam da sa slijedećom verzijom drivera komp sam zaigra umjesto mene... ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
A to je onaj non-k bios od Asrock-a...malo podjebavaju Intel, pa su i u novijim revizijama ostavili tu mogućnost, samo malo zakopali u postavkama (z170 ext4)...divni neki ljudi ![]() Intel je već dvaput moju personu mučki pokušao sabotirati kroz w10 patcheve, no nisu uspjeli ![]() ![]() ... Do proca je, stvarno je golden sample, na hwbot sam tada imao 2. rezultat u svijetu (a čisto sumnjam da su i ostali OC-ali na zraku, no ovaj je to mogao). Dalje nisam išao, žao mi bilo ubiti ovakav proc za ništa. Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 06.02.2019. u 19:58. Razlog: zabunijo se za matičnu :D |
![]() |
![]() |
#226 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
evo još nekoliko, grafe stock.. XFX RX480 8gb GTS OC MSI RX580 4gb Armor OC GB GTX 1060 3gb windforce OC GB GTX 1060 6gb G1 OC nisam već dugo ![]() ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 23.03.2019. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |