|
![]() |
#181 |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
MSI 3G OC piše na kutiji. Od frenda sam ju uzeo, ima aftermarket cooler, promjenjenu pastu i padove. Voltaža normalna, power limit 105%, temp ti piše na screenshotu 53 celzija max. Iz MSI Afterburnera sam očitao clockove na koje se boostao. Fan rpm 100% |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Guest
|
koji aftermarket cooler? ok fan @100%, koliko to iznosi rpm? |
![]() |
![]() |
#186 |
Overclocker
Datum registracije: Nov 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Overclocker
Datum registracije: Nov 2016
|
Generalno da, ali u konkretnom slučaju max power je jednak na oba biosa, zbog toga i moje prethodno pitanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2018
|
Jes to ti lave? Mae, fali mi ekipe s buga, al puno mi toga in fali... Vidia sam da si kemijo svašta, i previše... Ne znam šta ti je trebalo hehe. Moja još pod vodom, uvalio sam 720mm radijatora u define r6 i ubacio ek pumpu spc60. Delta ispod 10°C. Čekamo hladnije dane za ozbiljnije benčanje, a možda i novu seriju zelenih ako bude dovoljno dobra za mijenjanje ove pascal gude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2017
|
Citiraj:
![]() jesam jesam ![]() bome finu si skalameriju posložio u kućištu, to sad teško jedno 30kg vidit ćemo novu gen kartica valjda uskoro, mislim da će ekipa koja je sad rasprodala pascale plakati, ali bumo videli možda nas NV iznenadi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2018
|
Bome fini primjerak. Na kojem taktu si to odvrtio? Na vodi bi me rušio garant. Ali kojeg vraga si prodava vuka i onu aorusicu... nemaš ti mira. Je bome, ova moja skalamerija teška ko vrag. A ne bi reka kad vidiš define r6 koji nije nešto velik. Ali stane u njega čudo jedno. Ovo mi nije zadnja iteracija. Poslije sam stavio 360 sprijeda, 240 top radi boljeg balance upuh-ispuh. Stavio još 2xsp120 i spc pumpu zakačio na fan mount od 360 rada. Kad razvalim sve ventove, bome se niti približi delta 10°C. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2017
|
Citiraj:
ovo odvrtim 2075 pa padne na 2063... veće taktove mi neda, čim pređe preko 40°C me ruši. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Lucky Luke
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |