|
![]() |
#6811 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Ljudi su skloni pušenju marketinških gluposti, pogotovo ako imaju omiljenu firmu. Konkretno, bogato nagrađeni "recenzenti" izaberu najpogodniji scenario i onda se interpolira i shilla. Zašto interpolacije kad se suprotstavljene platforme mogu 1 vs 1 RL testirat ? Idealno bi bilo testirat na 3-6mj starim Win s antivirusom, TS-om, discordom,... Naravno to se ne prakticira radi problema s ponovljivošću rezultata, ali bilo bi zanimljivo i korisno.
![]() |
#6812 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ryzen 3700X ide jedva 4.3 all cores i to nategnuto https://youtu.be/6C1Jr5GMnqI?t=368 4.4 boost clock na 1 jezgri 4.3 (jedva) all cores AIO + klima Sad je maknuo video ![]() This video is unavailable. ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#6813 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Bi on, ali ne da mama novaca više. Kaj nije dosta što joj sa 30 godina starosti živi na grbi i cici pare za izdrkavanje po teretanama i za kemiju, pa još da mu daje lovu za Intel procesore kako bi mu igrice radile 15% bolje. Bi on, ali treba imat neke škole, neki posao, neku plaću, pa bi se onda moglo. Ovako samo san, bol u duši i srcu, svakodnevno gledanje u taj spori Ryzen koji je ekvivalent Celerona 300A i trollanje na PCE forumu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6814 |
Guest
|
fulao si tebe srce boli jer novi amd procesor ipak nije toliko dobar |
![]() |
![]() |
#6815 |
Premium
|
![]() |
#6816 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
To sam sve i napisal, trebao sam valjda ovako da me netko ne nabode na vile i na ražanj Ako imate fenomenalne ryzene prve generacije i još fenomenalnije ryzene druge generacije, ali ako ih i nemate trenutno idu po fenomenalnim cijenama zadržite ih, ili kupite te a ne nove superuber fenomenalne ryzene najnovije generacije koji uloženo/dobiveno trpoaju Intele u šupak svijeta osim akop se ne igrate na 144hz monitorima gdje tek nekolko igara ne mogu držati na tih 144 hza, ali i bez toga su jednostavno fenomanalni a oni koji su ih kupili su pametni, lijepi i mladi i super stručni i ovnaju ovu temu i cijeli internet. Točka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6817 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Tak je tema i zamlišljena, takva je i bila većinu vremena i uopće nije problem u raspravi kakav je koji procesor u kojoj igri s određenim postavkama i rezolucijama. Samo kaj je to sad otišlo toliko daleko da ispada da određenim korisnicima komp boota direktno u 3DMark, dok se na 720p igra CS:GO. Mogu se ostali raspisati o čemu god ih volja, ali ako nije povezano s "igricama" rasprava se momentalno preusmjerava na sličice u sekundi i sve ostalo je trenutno ugušeno pod lavinom kojekakvih gamerskih komentara. Na kraju budu dvojica - trojica imala temu za sebe, jer svi ostali ne budu ni htjeli pokušati reći nekaj kaj nema veze s "igricama". |
![]() |
![]() |
![]() |
#6818 |
Premium
|
Onda je očito koji je interes većine korisnika, nikome se neda raspravljati o stvarima koje ih ne zanimaju...a tema je u skladu sa AMD prezentacijom gdje su pričali o "igricama" na novoj liniji cpu/mbo. E sad pa nismo mi valjda veći papa od onoga u Rimu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6819 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6820 |
Antimićanin
|
Micek, manje kuri kašiku upaljačem i imat ćeš za 9700K. Ovako samo trollaš, a ne kužiš da ispadaš jadan i ljubomoran i da ti se ljudi smiju. Ali treba imati malo soli u glavi da to vidiš. 1,48V za 4,4GHz... hahaha, toliko o napadu na 5,0GHz i onim "bit će moguče 4,8GHz sa boljim air coolingom" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6823 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Pa manjina se treba prilagodit većini, a ne obrnuto. Kao što se kojekakvi NGO-i, imbexi i njima slični moraju prilagodit hrvatskoj realnosti, tako i "ozbiljni korisnici" gamerima na ovom forumu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6825 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6826 | |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6827 |
Banned
Datum registracije: May 2019
|
Vidi se da su testovi blizu i da je napeto, al ajmo pricekati neke postene recenzije prije kojekakvih zakljucaka ![]() P.S. Ne zelim trovati temu sa bezbroj testova i grafova sa kvalitetnih kanala, ali reci da je ryzen 1600 cpu za 144hz+ je u najmanju ruku smijesno, a izjava da drzi lock je no comment... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6828 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Jel te ko zamolio da mu neukom objasniš smisao života i objasniš kakav PC treba kupiti ??? Umi se hladnom vodom i usput ispljuskaj lika u ogledalu, nebi škodilo i kakav čaj za smirenje i apaurin.
![]() |
![]() |
#6829 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Svatko u svoje doba nađe neku polugu koja kasnije ne vrijedi. U biti stvar je vrlo jednostavna - svatko neka si kupi nešto po potrebi/željama bez da ga moralne (jalne) vertikale ovdje uvjeravaju što da i što ne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6830 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jos je rano reci i cekamo prave testove no ako razvoj situacije ide u tom smjeru da je OC moguc ali "tehnicki zahtjevan" i donosi vrlo malo perfomansi a dosta vise problema sa grijanjem onda vise nema i pada u vodu ona teorija @Drug Brko, uzmi jeftinije i ocaj ![]() Vozit ces proc na stocku i razmisljati o ![]() ![]() @trpi Nedaj se isprovocirati, istinu si mu rekao.. u sridu da bolje nisi mogao.
![]() |
#6831 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6832 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
A što ste se uzjebali oko tričavih procesora ![]() Treba vidjeti recenzije pa onda može rasprava o ovom, onom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6833 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6834 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Budući da se više ne smije ni napisati da nešto radiš na kompu, koristim (ne)priliku ... pozdrav svim 3d-ašima i ostalim renderašima, developerima i mrežašima, ma gdje bili ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6835 | |
Premium
|
Citiraj:
Istina ovo za zagrijavanje i potrošnju, dok sam imao FX-a imao sam ga pune tri godine tu ste mi sa time najviše vadili mast. Na kraju mi je i on sam vadio mast. Ja sam ovim drugima vadio mast sa delidanjem tj. trganjem procesora. Gaming na 1440p i 4K nije upitan, šest jezgri i piči, BN je mali na tim rezolucijama. Nije upitan ni 1080p gaming na 60/75 hza, ostaje još samo upitno 1080p na 144 hza i nema tu više prostora za rasprave. Ako novi ryzen i to dostigne ni nemamo više o čemu raspravljati, osim o uloženo/dobiveno, dugoročnost platforme ili kasnijoj preprodaji. Postati će dosadno, možda i slabo aktivno. edit; toliko od mene u ovoj temi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6836 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Ali svejedno ekipa koja se igra na 75Hz i ekipa koja enkoda pirateriju se nađe prozvana da o tome metilja. Ljudi koji se bave time, nikad nisu ni pitali što se za takve aktivnosti kupuje nego su već kupili odavno i samo upgradaju plave i zelene kutije. Samo se ekipa zakelji na ove partizane pa nastane što nastane. No, ne bude još to dugo tako, pa će biti bolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6837 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Moš mislit. Sad ću malo bit proklet, ali neka; pratim malo konfe sudionika u tredu(barem onih koji imaju hardver naveden pod moj komp). Manje od pola ih ima max 1070 grafe, a od istih još manje ima monitore na 1440p. A isti su najglasniji kad se priča o 720p rezama, uopće nebitno dali veličaju ili gaze objekt teme. Možda sam reakcionaran (zastario sam definitivno), ali mi nikak nije jasno tko spizdi 1000+ € da bi se onda u igranju bavio rezama ispod FHD. Očito su im YT influenseri i kvazi internet gledamusocodkave računalni stručnjaki fritirali mozak. NPI, nisam protiv rasprava, pa čak ni protiv špekuliranja, ali ovo u kaj se tred pretvorio zadnjih par stranica stvarno nikome ne koristi, a nije ni zabavno.
![]() |
#6838 |
aka Mithrandir
Datum registracije: Nov 2003
|
Tko je moderator ove teme? Prešao sam zadnjih x stranica i ima par postova s korisnim info, ostalo je mjerenje k*** za 2 FPS-a u 720p ili osobni flame war. Admin, pls obriši sva osobna prepucavanja jer ovo je već mučno za čitat. P.S. 1. Koliko ljudi ovdje nabavlja nove Ryzene, a da nije isključivo za gaming? Pretpostavljam da ih ima, ali kad vide ove rasprave vjerojatno se isključe ![]() 2. Koliko vas nabavlja nove Ryzene i dalje gamea u 720p? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6839 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Pa se zato ovaj thread locka danas u 15h i otvara onaj za 3rd Gen. Neka sad završe što imaju za završiti. Ako se ovakva nadjebavanja prenesu tamo... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|