|
![]() |
#9843 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nazalost, prica nije prosla. Zalio se, prijetio raskidom, obecali da ce me nazvati, poziva nema, zvao ja nazad, i reklo mi da nemaju uvjeta da me zovu i jedino sto prrostaje je raskid ugovora i vjerojatno prelazak na drugog operatera :/ Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9844 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9845 |
Premium
|
Tu nastaje problem, zo traze uzivo, sa osobnom, a linija je na oca i sada bih trebai njega gnjaviti, koji nije u zgu, nego bi morao putovati do veceg grada da on zamo raskida ugovor:/ Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9847 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
I inače će to on morati odraditi, ja recimo imam 4 mobitela za obiteljsku tarifu, i morali su biti sva 4 na mene, bez obzira što ja koristim samo 1 moram sve odrađivati u t-mobile za sva 4. Samo onaj na koga glasi ugovor može nešto raditi (raskidi, produženja itd) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9849 |
Premium
|
Ali navodno agentica preko chata predala zahtjev za raskidom i vracanjenna staro, trebam samo provjeriti slj tjedan da li je to odradjeno, a onda u novi krug pregovora Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9850 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9851 |
Premium
Datum registracije: Oct 2011
|
Imam 3 prikljucka na tcomu, sve max3 osnovni paket i to sam do sada placao 230kn (220kn + 10kn za brzi internet), ugovor mi je istekao i tako sam ih jucer malo zva, malo slao mail i ponudili su mi 209kn mjesecno po prikljucku sto mi je ok, jer koliko vidim nize od toga ne moze. Ali, mislim se uci u magentu 1 s jednim prikljuckom, u tarifu najbolja L. Tu mi agent nudi tarifu za 179kn i ne mogu iskoritit onu pogodnost tarifa 6mj/1kn, kaze agent zato sto mi je max3 paket snizen na 209kn, ne mogu nikako jos dobiti pogodnost na tarifu. Pa da vas pitam ima li tu mjesta jos za pregovore ili je to stvarno to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9852 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Kako SIM kartica prepozna razliku između smartphonea pod uvjetom da je koristiš za data podatke, od tableta sa istom svrhom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9853 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se tice prepoznavanja na to ti ne mogu dati odgovor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9854 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
jesi probao pa znaš? imho provideri samo seru zato da bi korisnici uzimali njihove skuplje tarife a sa manje prometa, koje "nativno rade" na smartfonima. i taj fms je glupost, jer i za iskon bi taj apn trebao biti, a već godinu dana koristim internet.ht.hr i najnormalnije radi. sim kartica je sim kartica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9855 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9856 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Toliko je posla da ne stignes ni odgovoriti na poruku 2 dana? ![]() Ok priznajem bio sam malo napadan sa 100 pitanja, ali i kolega je pitao najnormalnije pa nije dobio odgovor. Bilo bi u redu onda maknuti artikl iz oglasa. A mozda ti jednostavno ne radi sanducic, pa se tu javljam, kad popravis javi da trgujemo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9858 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I ovo nije tema za moju graficku nego za HT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9859 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Citiraj:
Jedni govore da ne ispunjavam uvjete (iako uvjeti ne postoje), a drugi da ponuda više ne postiji iako je dalje u Cjeniku. Zadnje izmijenjeno od: RedSky. 09.06.2019. u 16:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9861 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9862 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9864 |
Premium
|
450? Pa što tražiš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9865 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Pa ništa posebno. Trenutno je Turbo 50 sa samo dodatnim HBO i neograničenim fiksnim telefonom. To ispadne oko 450 mjesečno (20-tak min prema inozemstvu). Mogao bi uzeti Max 3 biram dvostruko, ali ispadne isto tu negdje. Do ovih ponuda od 209 ili 239 kn nikad nisam uspio doći, a pretplatnik na T-Comu otkad postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9866 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
odbijati ponude koje ti ne pašu,samo tako bez da ti ne spuste cijenu gotovo je 100% sigurno da te neće pustiti da odeš,ponekad imaš sreću da ti na prvi poziv ponude 209kn, ali pravilo je ipak višekratno zvanje.jest zaebancija ali skoro duplo manja cijena je vrijedna toga.
![]() |
![]() |
#9867 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Imaju oni dobro posložene procedure. Valjda jedan od 20 promjeni operatera jer je to zajebancija, najlakše je produžiti. Ja sam izludio pokušavajući dobiti 209 kn, ispod 249 kn za max3 nije išlo. Jedino da sam radio raskid, pa kao novi korisnik ide po 209 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9868 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Da li Optima korisnike smatraju novim korisnicima ili je to kao unutar kuće? Ističe za nekoliko mjeseci ugovor, treba se umno pripremati za maltretiranje s njima. Najrađe bi produžio s Optimom bez ugovorne obveze, i čekao da vidim rasplet prodaje Optime ili neke dobre akcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9869 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9870 | |