|
![]() |
#31 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pricaju dva drota: - "Juce sam kupio cetku za WC." - "I?" - "Pa sta ja znam, nekako mi je sa papirom bilo bolje..." Viče pripadnik OVK-a, srpskom policajcu, koji se nalazi u drugom rovu. - "Jebem ti otac u pička!" - "Valjda majku!?" - "I njega!!" - Sta je 666999? - Zlo i naopako. U toku sexa posvadjali se muz i zena. I to je islo toliko daleko da ona njemu odreze penis i baci ga kroz prozor. Penis padne na prozor nekog auta sto je tu prolazilo i odmah ga vjetar dalje odnese. Mala curica sto je sjedila u autu pita tatu: - "Tata sta je ono bilo palo na prozor?" Tati sta ce reci pa kaze: - "To je bio komarac kceri." - "Pa zar sa onolikom kurcinom?"
![]() |
#32 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
Datum registracije: Dec 2005
|
- Zašto gluhonijemi mastrubira lijevom rukom? - Zato jer sa desnom stenje!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Božićni... Reče Isus svojim učenicima : "pripremite se za najluđu noć !!". Tako i bi. Ivan donese travu , Petar alkohol , Andrija dovede kurve a Juda pozove muriju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
- Sta radi gluhonjema djevojcica bez 3 prsta? - Muca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Sta dobijes kad bacis gubavca u bazen? - Šumeću tabletu! ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
ja sam inace ljubitelj crnog humora i ispricavam se ako sam nekog uvrijedio. evo jedan malo prihvatljiviji: Odlučili su peder i sadist da jedan drugom učine uslugu. Ovaj će drugom pustiti da ga izje.., dok će drugi pustiti onom da ga muči. Tako prvo sadist dozvoli da ga peder yebe. Pa ga yebe, yebe, yebe,...4 sata. Kad konačno svrši dođe red i na sadistu. Sadist pričepi qurac pederu u skripac i zavari navoj, da se ne more osloboditi. Onda počne sadista da brusi nož. Peder se uplaši: - "Hej nećeš mi ga valjda odrezat?" - "Ma jok. Odrezat ćeš ga sam. Ja ću samo kuću da zapalim." |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Mali djecak pita oca: "Tata, tata, sto je to politika?" Otac odgovara: - ja kuci donosim novac, te sam zbog toga KAPITALIZAM - tvoja mama upravlja tim novcem, te je ona VLADA - djed kontrolira da se sve vrsi po pravilu, on je SINDIKAT - nasa kucna pomocnica je RADNICKA KLASA - svi mi se brinemo samo za tvoje dobro. Ti si NAROD. - Tvoj mladji brat, koji jos nosi pelene, je BUDUCNOST Jesi li shvatio, sine? Mali djecak se misli i kaze svom ocu da zeli prespavati i o svemu dobro razmisliti. Tokom noci, malog djecaka probudi plac mladjeg brata, koji place jer je zaprljao pelene. Posto ne zna sto ce, uputi se prema spavacoj sobi svojih roditelja. Ugleda mamu koja spava kao klada. Pokusavajuci je probuditi, bez uspjeha, uputi se prema spavacoj sobi kucne pomocnice. Ugleda tatu kako se s njom (hmmm) zabavlja, dok djeda na prozoru tajno gleda sto se dogadja. Svi zauzeti svojim poslom, ne primjecuju malog djecaka. koji se vrati u svoj krevet. Sljedeceg jutra otac ga pita da li je razmislio o politici, te da mu u kratkim crtama objasni sto je shvatio. "DA" kaze mali djecak. - KAPITALIZAM iskoristava RADNICKU KLASU - SINDIKAT sve to mirno gleda - U medjuvremenu VLADA spava tvrdim snom - NAROD je potpuno ignoriran - a BUDUCNOST je u govnima " Ovo je politika ! " ********************* PENISOVA ZALBA Postovana upravo, Ja, Penis, ovim putem zahtjevam povisicu, iz slijedecih razloga: Radim fizicki posao. Radim na velikim dubinama, bez ventilacije. Uvek mi glava srlja prva. Nemam prava na vikende, praznike i godisnje odmore. Radim u vlaznim uslovima, na povisenoj temperaturi. Ne placaju mi prekovremeno. Moj posao me izlaze zaraznim bolestima. S postovanjem, Penis. ODGOVOR UPRAVE Postovani g. Penisu, Nakon pazljivog pregleda vaseg pisma, uprava je odbacila vas zahtijev za povisicom, iz slijedecih razloga: Ne radite ni 8 sati dnevno. Umorite se i zaspite nakon kratkih perioda rada. Cesto ne slusate naredjenja uprave. Ne ostajete na naznacenim pozicijama i cesto posjecujete druge oblasti. Ne preuzimate inicijativu - treba vas dodatno stimulirati da bi poceli raditi. Radno mjesto je, kad vi odete, uvijek u kaosu. Cesto ne postujete neophodna sigurnosna pravila (nosenje zastitne odjece isl.). Otici cete u penziju mnogo prije nego sto napunite 65 godina. Stalno dolazite i odlazite sa radnog mjesta, noseci dve sumnjive vrece. S postovanjem, Uprava
![]() |
#41 |
Premium
|
Jeste čuli ovaj: Na asistenta Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, dok je prelazio preko zebre, naletio je neoprezni vozač, srušio ga, srećom bez ozbiljnijih posljedica... - Gospodine, jeste li mozda stigli vidjeti registarski broj? - pita policajac asistenta, dok je brisao sa sebe prašinu. - Nisam, ali sam primijetio da je drugi korijen tog broja jednak polovici prvih dviju brojki pomnoženih četvrtinom dviju slijedećih, ako se uzmu obrnutim redom! HA ha ha ¸ : roller :
![]() |
#42 |
Just Member...
|
Kupio covjek novi BMW, veeeeeliki, sjajan, full oprema, sve kompjuterizirano, .... Vozi se i uživa ... Stao na semaforu, kad iza njega doleti fico i zabije se straga u njega. ................................................. Covjek u BMW-u oporavlja se od soka, pogleda display, kad tamo pise: FOUND NEW HARDWARE. DO YOU WANT TO INSTALL? :burn: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|